Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(prokruste @ 2010 10 11, 15:15)
o ar buna mineraline kosmetika sertifikuota? Nejaugi zerutis gali buti eko arba ne eko? g.gif

kiek teko pastebėti, tai jeigu ingredientų daug, įvairių, kaip pvz. pas Hauschką, tai sertifikuota. Bet tokių visai paprastų sudėtimi pudrų, kur vien mineralai ir spalvos pigmentai, neteko matyti su sertifikatais. Bet gal ir būna tokių? Gal kuri užtiko?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 15:17)
kiek teko pastebėti, tai jeigu ingredientų daug, įvairių, kaip pvz. pas Hauschką, tai sertifikuota. Bet tokių visai paprastų sudėtimi pudrų, kur vien mineralai ir spalvos pigmentai, neteko matyti su sertifikatais. Bet gal ir būna tokių? Gal kuri užtiko?

Idomu ir man, kodel nesertifikuota g.gif aisku, sertifikatai uz grazias akis nedalinami, reikia investuot, bet tarkim tokios USA firmos kaip Suki ar John Masters, kuriu sudetys atrodo geros, o europietisku sertifikatu neturi g.gif (Suki lyg ir megino gauti, bet negavo). Kartais paziurejus i Ecocert sertifikuotu priemoniu sudetis nustembus, kaip jos galejo buti sertifikuotos blink.gif
Atsakyti
yra Natūralios medicinos žurnale šįkart interviu su Biokosmetikos akademijos viena įkūrėjų, tai ji patvirtino tą patį, ką ir Laimė nesyk: kartais nesertifikuoti dalykai būna geresni ir už sertifikuotus.

bet dėl Suki tai net nežinau, kažkaip jie tarsi išsisukinėjant komentavo savo veiksmus - lyg kažką darė, lyg apsigalvojo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 11, 17:27)

Chippie, ar jus raset apie Bourjois naturalia krempudra? Gal jau isbandet? Nes kol kas UK jos nematau.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 11, 17:44)
Chippie, ar jus raset apie Bourjois naturalia krempudra? Gal jau isbandet? Nes kol kas UK jos nematau.

sakyk man TU 4u.gif
as isbandziau Bourjois krempudra, o UK man regis jau turetu buti, sitam bloge radau, kad nuo spalio men pasirodys prekyboj g.gif
praeitoj temoj aprasiau : spalvu pasirinkimas gana didelis, tekstura maloni, gerai tepasi, odos netampo, maloniai kvepia, mano oda neturi kazkokiu ypatingu problemu, del maskuojamo poveikiu labai komentuoti negaliu, mano veido spalva suvienodino.
Is esmes uzskaitau sia pudra, bet pirkau ja ne sau, o sesei. Nesu as krempudru megeja, man labiau patinka mineralines, birios pudros, tai si krempudra keliauja i LT.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 11, 15:15)
o ar buna mineraline kosmetika sertifikuota? Nejaugi zerutis gali buti eko arba ne eko? g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 15:17)

buna sertifikuotu.. Alima Pure mineraline turi BDIH sertifikata..
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 10, 22:56)
Prašau patarkit, kaip kovoti su pleiskanom. Kažkoks siaubas, jokie (išskyrus vaikų šampūnus, po kurių neįkišu šepečio į galvą) mano galvos odai netinka  verysad.gif

Be minėto būdo su obuolių actu, man bent padeda tokiais atvejais skalavimas dilgėlių nuoviru, bet labai sausina plaukus tos žolelės ax.gif g.gif Ir ne tik dilgėlės sausina, ir su čiobreliais esu skalavusi, kurie sakoma pagreitina plaukų augimą, ir taip pat padeda nuo pleiskanų, bet ir jie šiek tiek sausina unsure.gif Čia kas dėl sausinimo, bet nuo pleiskanų, tai man bent labai efektyviai suveikia tiek dilgėlės, tiek čiobreliai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 11 spalio 2010 - 19:14
QUOTE(Palomina @ 2010 10 11, 19:13)
buna sertifikuotu.. Alima Pure mineraline turi BDIH sertifikata..

Turejau megineli, patiko 4u.gif gerai, kad priminei, reikes pasidomet vel ja smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 10 11, 20:57)
Turejau megineli, patiko 4u.gif  gerai, kad priminei, reikes pasidomet vel ja smile.gif)

o kuo patiko?
Atsakyti
Ar imanoma pasidaryti ekstraktus namu salygom? pvz medetku ekstrakta? kaip tai padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 spalio 2010 - 21:28
QUOTE(Palomina @ 2010 10 11, 21:13)
o kuo patiko?

graziai pamaskavo, poru nekimso, oda tokia gaivi atrode smile.gif na as nesu pudru zinove, nes birias tik dvi pasirodo esu bandzius ( apsimelavau vienoj temoj, nes galvojau, kad EM buvo mano pirmoji biri bandyta blush2.gif ). Turejau megineli Alimos, tai ilgam uzteko. Na ji man daug graziau denge nei EM. Vat tikrai dekuj, kad priminei biggrin.gif Nes turiu itarima, kad EM man kemsa poras..
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 11, 15:27)
Suki lyg ir megino gauti, bet negavo

jie dar labai seniai man e-mail'e aiskino, kad Ecocert mazesni reikalavimai nei kad ju paciu. taigi jie nenori nuzeminti savo standartu...
aisku, issisukinejimas. gal tiesiog jiems nelabai reikalingas tas europietiskas sertifikatas (t.y. gerai prekyba ir be jo vyksta).
Atsakyti