Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Etama @ 2010 10 23, 13:57)
Man taip niekas ir neatsake  unsure.gif  ar gerai putoja, kaip kvapas ir kas po jos lieka burnoje? koks skonis t.p. smile.gif

Putoja gerai, nors pati pasta yra zalsvos spalvos, taciau putos baltos baltos, pilna burna putu biggrin.gif , kvapas toks metinis, neikirus, po jos burnoje lieka dantys biggrin.gif Na, gaiva lieka...
Atsakyti
Pabaigiau Green People dantų pastą. Tokią:
user posted image
Patiko. Švariai valė, pakankamai taupi, nors pabaigoje nebelikdavo tokio gaivos jausmo, koks buvo pradžioje.

Dabar pradėjau Lavera Basis sensitiv.
user posted image
Pliusai: taupi, šiek tiek putoja, palieka gaivos jausmą, švariai valo. Minusas: skonis. Toks nemalonus, jei ir toliau nesusidraugausiu, manau teks dėti į išparduotuvę. Na, bet aš kantri, gal priprasiu biggrin.gif

Merginos, kaip sumažinti plaukų elektrinimasi? doh.gif

Ar yra bandžiusių šį šampūną? ax.gif
Papildyta:
Beje, aš irgi pradėjau veidą valyti aliejumi. Kolkas labai patinka, jau apie 2-3 savaites taip valau veidą. Tik pabaigoje, aliejų nuvalius šiltu rankšluosčiu, tą patį rankšluostį pakišu po šaltu vandeniu ir dar kartą nuvalau veidą. Ta procesas su vėsiu vandeniu labai atgaivina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 23 spalio 2010 - 14:27
QUOTE(Babi* @ 2010 10 23, 15:30)
Dabar pradėjau Lavera Basis sensitiv.
user posted image
Pliusai: taupi, šiek tiek putoja, palieka gaivos jausmą, švariai valo. Minusas: skonis. Toks nemalonus, jei ir toliau nesusidraugausiu, manau teks dėti į išparduotuvę. Na, bet aš kantri, gal priprasiu biggrin.gif

Hmm, man kaip tik ji prie putojančių pakankamai smile.gif ir skonis toks tradicinis mėtinis g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 23, 16:41)
Hmm, man kaip tik ji prie putojančių pakankamai smile.gif ir skonis toks tradicinis mėtinis  g.gif  rolleyes.gif

Paskaičiau BLOG'e atsiliepimus, tai dėl skonio nei Pasaulė, nei tu, man rodos, neturėjot priekaištų. Gal čia tik pradžioje man toks įspūdis susidarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 10 23, 14:14)
Man irgi kažkaip įtartina pasirodė  g.gif Bet galvoju visdėlto imsiu skystą, nes taip patogiau.

Didžiausias skysto pliusas tas, kad muilas nesutęžta muilinėje ir patogus naudoti

QUOTE(Babi* @ 2010 10 23, 16:30)
Beje, aš irgi pradėjau veidą valyti aliejumi. Kolkas labai patinka, jau apie 2-3 savaites taip valau veidą. Tik pabaigoje, aliejų nuvalius šiltu rankšluosčiu, tą patį rankšluostį pakišu po šaltu vandeniu ir dar kartą nuvalau veidą. Ta procesas su vėsiu vandeniu labai atgaivina.

Palašink EA ant karšto rankšluostuko- gaunasi tikras SPA wub.gif Man irgi labai patinka, taip veidą plaunu jau daugiau kaip mėnesį, tačiau darau taip ne kasdien, o kokius 3-4 kartus per savaitę, tada rezultatas kažkaip akivaizdžiau matosi, nei plaunant ją kasdien taip.
Širdis alpsta iš malonumo- jau du žmonės pasakė, kad mano veido oda atrodo neįtikėtinai sveikai, vadinasi pastangos neina veltui thumbup.gif Didžiausios padėkos Odrey už šios procedūros išpopuliarinimą tarp SM narių aciuks.gif
Atsakyti
As del sampuno smile.gif

Buvau nusipirkus pirmaji naturalu sampuna -Sante stirpinamasis su greipfutu ir bio alyvuogiu ekstraktais. Nepatiko visiskai, nes pleiskanu nuo jo pasidaro, labai greitai naudojasi
Dabar jau trecia buteliuka perku Live Clean sampuna(turejau suteikianti purumo, drekinamaji su arganu aliejumi, o dabar dazytiems plaukams) ir labai man jie patinka. Gerai putoja, skaniai kvepia, plaukai zvilga, tik susiriebaluoja greitai. Ar sio gamintojo sampunai tikrai naturalus ir neturi kokiu blogu medziagu? g.gif
Atsakyti
Turiu Nature's Gate vysnine dantu pasta, nu bet skonis man jos idomus - visai maloni valantis, bet po to jauciasi nemalonumas burnoje, lyg prirukyta butu (nors nerukau). doh.gif Tai vakar pabandziau uzsilasint citrinu ea ant pastos ir tada valyt - nu nerealiai patiko tiek skonis, tiek gaiva po visko ir net atrodo svariau issivale dantukai thumbup.gif Tik kazin nekenkia emaliui ta citrina?

Dar isbandziau i krema lasint lasiuka citrinu ea, bet nezinau ar noresiu kartot. Uztepus lyg ir jautesi lengvas perstejimas, nors oda nei paraudo, nei dar kas nutiko, o ir viskas praejo per kelias minutes. Bet ryte buvo kelios rausvo demeles ten, kur paprastai neparausta man oda, tai nezinau sutapimas ar ne.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 spalio 2010 - 16:09
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 23, 17:04)
As del sampuno smile.gif

Buvau nusipirkus pirmaji naturalu sampuna -Sante stirpinamasis su greipfutu ir bio alyvuogiu ekstraktais. Nepatiko visiskai, nes pleiskanu nuo jo pasidaro, labai greitai naudojasi
Dabar jau trecia buteliuka perku Live Clean sampuna(turejau suteikianti purumo, drekinamaji su arganu aliejumi, o dabar dazytiems plaukams) ir labai man jie patinka. Gerai putoja, skaniai kvepia, plaukai zvilga, tik susiriebaluoja greitai. Ar sio gamintojo sampunai tikrai naturalus ir neturi kokiu blogu medziagu? g.gif

Paskaitinejau apie kiekviena sampuno sudedama dali, tai nerase , kad kazkuri kenksminga. Putoti siam sampunui padeda Sodium Lauryl Sulfoacetate, ar si medziaga nekenksminga ir skaitosi gera?
Klausimai gal ir durni, bet as visiskai zalia sitam reikale doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau plumeria geliu vandens (kitaip frangipini, nezinau koks lietuviskas pavadinimas sios geles butu), tai dabar suku galva kur sunaudot. Jauciu kunui sueis, nes kvapas man nelabai patinka ax.gif Pirkau neuoscius, bet tikejausi kazko nerealaus, nes Givenchy (nu ne naturalus produktas) pudra butent sia gele kvepia, o mane veza tas kvapas biggrin.gif Bet realybej, tai nepatiko. Ant veido papurskus nieko neuzuodziu, bet vat ant rankos pasipurskiau ir vis pauostau, tai nosi riecia... doh.gif Gal priprasiu.... Jei ne, tai kunui sueis.... Ar net veidui panaudociau, ypac kaip tonika valant odyte pries kaukiu dejima....
user posted image

Dabar pagalvojau, kad gal dar susijautrines kvapas/skonis man nuo cavanpraso (chyawanprash - cia misinys kaip dzemas 36 vaisiu/uogu/zoleliu ir pan) g.gif Siandien parkeliavo jis, tai paragavau maza trupuineli, bet atrodo iki dabar burnoj stovi tas skonis ir neitin malonus, toks vaistinis dzemas (gvazdikelius labiausiai jauciu)...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 10 23, 11:57)
nurasytsiu NS putu sudeti:
4u.gif

ar tinka jos kartu ir makijazui plauti?

o kur yra pirkti Fin produkcijos? 4u.gifo Fin tai faith in nature?koks labiausiai tinka jusu nuomone sausiems plaukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bozkakoszka20: 23 spalio 2010 - 20:00
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 23, 20:34)
o kur yra pirkti Fin produkcijos? 4u.gif

Eurokose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 23, 21:34)
o kur yra pirkti Fin produkcijos? 4u.gifo Fin tai faith in nature?koks labiausiai tinka jusu nuomone sausiems plaukams?

Taip, FIN yra Faith In Nature trumpinys. Yra Sveikuose produktuose, jie randasi Oze 2aukšte šalia Prismos ir Jakšto gatvėje Vilniuje, dar merginos kalbėjo, kad Kosmada (o gal Eurokos? Nepamenu blush2.gif ) pradėjo prekiauti FIN pridukcija.
Sausiems plaukams labiausiai tiks alavijų, levandų ir snapučių arba jojobos šampūnai- jei visi skirti sausiems ir normaliems plaukams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 23 spalio 2010 - 20:21