Sveikos
iškart atsiprašau - tiek darbų, kad negaliu visos visos temos perskaityti iškart (jūs greit plepate ), bet gal galėtų kas patarti kokį purškiamą plaukų drėkiklį? Baigiau neekologišką ir norėčiau nusipirkti naują, tik dar nelabai išmanau plaukų temoje. Drėkikliai patikdavo tuom, kad galiu jį purkšti ant sausų plaukų ir jie neatrodo susiriebalavę
beje, dėl medinių šukų - plaukų priežiūros parduotuvėje man labai išgyrė bambukines šukas su papildomais juodais šereliais, sakė geresnės už medines, naujovė. Nežinau, kiek tiesos, pati nebandžiau, tik draugė atsiliepė, kad plaukai glotnesni tampa.
QUOTE(Scurry @ 2010 10 22, 21:37)
Sveikos
iškart atsiprašau - tiek darbų, kad negaliu visos visos temos perskaityti iškart (jūs greit plepate ), bet gal galėtų kas patarti kokį purškiamą plaukų drėkiklį? Baigiau neekologišką ir norėčiau nusipirkti naują, tik dar nelabai išmanau plaukų temoje. Drėkikliai patikdavo tuom, kad galiu jį purkšti ant sausų plaukų ir jie neatrodo susiriebalavę
Naudoju Natuderm, nei kiek neriebina, bet negaliu garantuoti kad ir drėkina Bet man pasipurškus juo patinka plaukų galai, krenta gražiom bangom(šiaip linkę pūstis) ir blizga
QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 18:29)
net is vakaro tepant ir kita diena einant i saule, gali likt pigmentines demes, tai kolkas susilaikau ir daugiau noriu pasiskaityt ta tema.
Ale kai pradejau ant saves tept, tai tasyt mane pradejo, nes kvapas kaip kokio zibalo/tepalo/alyvos Po to teko du kartus praustis duso zele, kad tik nesmirdeciau...
ikvepiu, tai eina skani meta ir uzsibaigia tokiu nemaloniu kartumu...
Ir dar pagirsiu bei papeiksiu Suki 'intensive brightening masque' kauke. Nezinau kur i esat ja naudojus ar ne, bet negi ji tokia neskalsi? Visam veidui padengti sunaudojau 20 paspaudimu, o padengiau normaliu sluoksniu,
Ale kai pradejau ant saves tept, tai tasyt mane pradejo, nes kvapas kaip kokio zibalo/tepalo/alyvos Po to teko du kartus praustis duso zele, kad tik nesmirdeciau...
ikvepiu, tai eina skani meta ir uzsibaigia tokiu nemaloniu kartumu...
Ir dar pagirsiu bei papeiksiu Suki 'intensive brightening masque' kauke. Nezinau kur i esat ja naudojus ar ne, bet negi ji tokia neskalsi? Visam veidui padengti sunaudojau 20 paspaudimu, o padengiau normaliu sluoksniu,
bandysiu pakomentuoti, kiek išeis
aš pati vakarais naudoju citrinas. Iš ryto tepu mineralinę ir jokių dėmelių. Paprastai dažniausiai oda siaubingai nuo saulės pajautrėja, jei pritepi sensibilizuojančiu EA ir tiesiai po spinduliais palendi. Bet tepant iš vakaro, o ryte naudojant apsaugą nieko baisaus neturėtų nutikti
dėl to kvapo, tau greičiausiai sezamai "neina". Ir plius, šviežiai sumaišytą pylingą tepei. Jei leistum jam ilgiau su EA pastovėti, EA perimtų visą mišinį ir numuštų tą bazinį kvapą
čia sveikinu, pradėjai jausti EA kvapo subtilumus Labai skirtingų yra mėtinių kvapų, šitas būtent toks. Jei uostai parduotuvėje ir kažkas patinka, iškart ir imk. nes yra tiek augalai, augantys skirtingose vietose, tiek skirtingos oro sąlygos jiems - daug niuansų kvapą lemia. Ir jis niekad nebus idealiai toks, kaip kažkada
Suki priemonėse, jei pastebėjai, labai turtingos, gausios sudėtys. Ten viskas panašu į serumus. Pati turiu Phyt-inov kremą-serumą ir kremą-kaukę po 15 ml, kurie yra ant tiek stiprūs, kad juos reikia tepti plonyčiu sluoksniu ir yra gerai, jei jie susigeria. Tai yra ne trūkumas. Pabandyk pati naudoti taupiau ir pažiūrėk, ar tikrai poveikis prastesnis
kuo kvepia kaukė, kas jaučiasi užtepus, kokia jos tekstūra?
QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 18:44)
Gal kas pakomentuotu Nature's Gate sampuno su biotinu sudeti? Matau, kad nera ideali, bet ar labai jau tokia nekokia....
nekokia
QUOTE(Scurry @ 2010 10 22, 21:37)
plaukų priežiūros parduotuvėje man labai išgyrė bambukines šukas su papildomais juodais šereliais,
tai ar gražu dabar parduotuvės nepaminėti? Iš ko tie šereliai?
Gal kas netingetu paziuret kaip sios firmos priemoniu sudetis? http://store.skinorganicsaw.com/ Esu naudojus keleta priemoniu (prausikli, paakiu/lupu piestuka, kauke, kremus), o nuolat jau gerus puse metu kremus naudoju, tai man jie idealiausiai tinka is visu bandytu. O ir taupus be galo - su vyru abu vienodus naudojam, tai kartu naudojant 2 kartus per diena (turim 2 rusiu kremus po 30ml) ju mums uztenka 3 menesiams kazkur. Na dar balto molio kauke turiu ir antra jau sandeliuke, nes man labai patiko.
Aciu uz atsakymus! Dabar rasau savo tirada
Bandysiu tada naudot EA, vistiek ryte mineraline arba krema su spalva (Korres, spf30 turi) tepu (dazniausiai, retais atvejais nieko arba tik maskuokliu pereinu ten, kur reikia), o ir krema su spf pries tai naudoju. Dabar is LT laukiu jazminu, nerolio ir vaniles eliksyru, tai galvoju su jais pamaisyt ea. Bet pirmiausiai reikia sulaukt ju ir ziuret kas ten per geris ir kokie kvapai (va cia tikiuosiu neapsigausiu, nes gaila butu pinigeliu)... Nemegau iki siol alieju, nes nelabai mokejau juos naudot ir nelabai norejau mokintis to naudojimo, bet sita tema paskaitinejus atsirado didelis didelis noras paeksperimentuot.
Su sezamais daugiau niekad niekad Jau dabar tik pagalvoju apie ta alieju, tai nupurto. Saldytuve uzmaciau linu semenu aliejaus 2 buteliukus (gera seimininke, kad nezinau kas ten slepiasi ) - vyras nupirkes gerimui, bet galvoju reikes panaudot ir kosmetiniais tikslais. Abu salto spaudimo, bet vienas rasyta, kad filtruotas... Idomu ka tai reiskia? Nebus maziau viso gerio like?
Su metu EA, tai man keista, nes pirkau toki pat, t.y. tos pacios firmos, kaip ir parduotuvej, tiesiog siunciausi daugiau priemoniu is to puslapio, tai ir ea is ten pat griebiau (o ir pigiau gavosi nei parduotuveje). Bet sunaudosiu vistiek kam nors, jei erzins kvapas priemonese.
Suki bandysiu pataupyt, nes gaila butu svaistyt tokia brangenybe (paziurejau, kad mazdaug 1/3 kaukes sunaudojus per 3-4 kartus). Siandien paeksperimentavau su tuo pilnu uztepimu, bet plonai tepant (t.y. kai susigeria) vistiek reikia ne maziau 6-10 paspaudimu.... O kauke man pasirode bekvape, bet dabar uzsispaudziau siek tiek ant rankos, tai visgi kvapa turi - tik nezinau kaip apibudint... Kvapas labai silpnas, sakyciau primena bekvapio kremo kvapa (na kai buna bekvapis, bet vistiek turi kazka). Konsistencija jos kaip losjono (skystoka, bet nebeganti), tepasi lengvai ir plonai (neina uztept vienodo storio sluoksnio kaip pvz molio kaukes). Uzsitepus nieko nejauciu, net uzmirstu, kad su kauke esu (mano oda sausa ir jautri), o ja nusiprausus oda lieka labai maloni, jos netraukia, nereikalauja drekinimo 'cia ir dabar', bet krema vistiek tepu, nes su savo oda kitaip negaliu ir kremo praleidimas jai atsiliepia po keliu kartu.... Siaip toki pastebejima dar turiu, kad kai kauke prausiuosiu, tai atrodo, kad ji tik veliasi ant odos, o ne nusiplauna, nes rankos tiesiog slysta odos pavirsiumi. Idomus toks jausmas.
Nu NG sampuna su kondicionierium vistiek sunaudosiu - noriu pastiprint plaukucius, tai ziuresiu kokia patirtis bus. Nors ir nekokia sudetis.... Bet liksiu toliau prie mylimu Giovanni Organics ir Burt's Bees plauku priemoniu.
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 22:59)
bandysiu pakomentuoti, kiek išeis
Aciu uz atsakymus! Dabar rasau savo tirada
Bandysiu tada naudot EA, vistiek ryte mineraline arba krema su spalva (Korres, spf30 turi) tepu (dazniausiai, retais atvejais nieko arba tik maskuokliu pereinu ten, kur reikia), o ir krema su spf pries tai naudoju. Dabar is LT laukiu jazminu, nerolio ir vaniles eliksyru, tai galvoju su jais pamaisyt ea. Bet pirmiausiai reikia sulaukt ju ir ziuret kas ten per geris ir kokie kvapai (va cia tikiuosiu neapsigausiu, nes gaila butu pinigeliu)... Nemegau iki siol alieju, nes nelabai mokejau juos naudot ir nelabai norejau mokintis to naudojimo, bet sita tema paskaitinejus atsirado didelis didelis noras paeksperimentuot.
Su sezamais daugiau niekad niekad Jau dabar tik pagalvoju apie ta alieju, tai nupurto. Saldytuve uzmaciau linu semenu aliejaus 2 buteliukus (gera seimininke, kad nezinau kas ten slepiasi ) - vyras nupirkes gerimui, bet galvoju reikes panaudot ir kosmetiniais tikslais. Abu salto spaudimo, bet vienas rasyta, kad filtruotas... Idomu ka tai reiskia? Nebus maziau viso gerio like?
Su metu EA, tai man keista, nes pirkau toki pat, t.y. tos pacios firmos, kaip ir parduotuvej, tiesiog siunciausi daugiau priemoniu is to puslapio, tai ir ea is ten pat griebiau (o ir pigiau gavosi nei parduotuveje). Bet sunaudosiu vistiek kam nors, jei erzins kvapas priemonese.
Suki bandysiu pataupyt, nes gaila butu svaistyt tokia brangenybe (paziurejau, kad mazdaug 1/3 kaukes sunaudojus per 3-4 kartus). Siandien paeksperimentavau su tuo pilnu uztepimu, bet plonai tepant (t.y. kai susigeria) vistiek reikia ne maziau 6-10 paspaudimu.... O kauke man pasirode bekvape, bet dabar uzsispaudziau siek tiek ant rankos, tai visgi kvapa turi - tik nezinau kaip apibudint... Kvapas labai silpnas, sakyciau primena bekvapio kremo kvapa (na kai buna bekvapis, bet vistiek turi kazka). Konsistencija jos kaip losjono (skystoka, bet nebeganti), tepasi lengvai ir plonai (neina uztept vienodo storio sluoksnio kaip pvz molio kaukes). Uzsitepus nieko nejauciu, net uzmirstu, kad su kauke esu (mano oda sausa ir jautri), o ja nusiprausus oda lieka labai maloni, jos netraukia, nereikalauja drekinimo 'cia ir dabar', bet krema vistiek tepu, nes su savo oda kitaip negaliu ir kremo praleidimas jai atsiliepia po keliu kartu.... Siaip toki pastebejima dar turiu, kad kai kauke prausiuosiu, tai atrodo, kad ji tik veliasi ant odos, o ne nusiplauna, nes rankos tiesiog slysta odos pavirsiumi. Idomus toks jausmas.
Nu NG sampuna su kondicionierium vistiek sunaudosiu - noriu pastiprint plaukucius, tai ziuresiu kokia patirtis bus. Nors ir nekokia sudetis.... Bet liksiu toliau prie mylimu Giovanni Organics ir Burt's Bees plauku priemoniu.
O kaip Dr. Scheller kosmetika? Sertifikuota ECOCERT ir BDIH, bet sudėtis kremo įtartina...
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Shorea Stenoptera Seed Butter, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Mangifera Indica Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Salvia Hispanica Seed Extract, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol, Citric Acid, Parfum, Linalool, Geraniol
Čia va daugiau kremų su paryškintais ingredientais: http://www.cosmetic-...ype=Moisturizer
Kažkada laaabai seniai turėjau kremą su ananasais... Bet tas buvo prieš kokius 8-10 metų.
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Shorea Stenoptera Seed Butter, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Mangifera Indica Seed Oil, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Tocopherol, Salvia Hispanica Seed Extract, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Alcohol, Citric Acid, Parfum, Linalool, Geraniol
Čia va daugiau kremų su paryškintais ingredientais: http://www.cosmetic-...ype=Moisturizer
Kažkada laaabai seniai turėjau kremą su ananasais... Bet tas buvo prieš kokius 8-10 metų.
Sveikos Baigėsi Altera putos veidui, man tai jos labai patiko, niekuo nenusileido Madaros putoms Ir švelniai nuprausdavo ir nenusausindavo, buvau radusi vienam taške, tai prispirkus 4 vnt. aš jų buvau Ir visas subaigiau Dabar galvoju imti arba vėl Madaros putas, kurias prieš tai bandžiusi kelis kartus, arba Natura Siberica prausimosi putas išmėginti Norėjau sudėtį rasti NS putų internete, kad pakomentuotumėte, bet neradau Taigi gal žinote, ar ten kokių negeriečių nėra? Nors kiek girdėjusi tai NS nėra patikimiausias gamintojas, ten jų vieni gaminiai sertifikuoti, kiti ne, nu reikia labai atidžiai žiūrėti
gal yra bandziusi sita?
My Webpage
man reikia kazkokio balzamo plaukams, kuris padarytu juos slidzius ir lengviau isukuojamus
My Webpage
man reikia kazkokio balzamo plaukams, kuris padarytu juos slidzius ir lengviau isukuojamus
nurasytsiu NS putu sudeti:
aqua with infusions of: organic chamomilla recutita distillate, organic saponaria officinalis extract, organic sophora japonica flower extract, sodium cocoyl glutamate, glycerin, sodium lauryn glucose carboxylate, lauryn glucoside, coco glucoside, glyceryl oleate, citric acid, benzyl alcohol, benzoic acid, sorbic acid, parfum, limonene.
aqua with infusions of: organic chamomilla recutita distillate, organic saponaria officinalis extract, organic sophora japonica flower extract, sodium cocoyl glutamate, glycerin, sodium lauryn glucose carboxylate, lauryn glucoside, coco glucoside, glyceryl oleate, citric acid, benzyl alcohol, benzoic acid, sorbic acid, parfum, limonene.
kokie dar butu atsiliepimai apie faith in nature kondicionerius, konkreciai su jojoba?
QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 18:29)
Nenoreciau tiket, nes sudetis juk tokai pati, tik skystame dar vanduo ieina. Tai nebent jis maziau koncentruotas kazkiek, bet velgi pats muilo aprasymas paneigia kazkoki tikima/netikima.
Man irgi kažkaip įtartina pasirodė Bet galvoju visdėlto imsiu skystą, nes taip patogiau.
Papildyta:
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 23, 12:11)
kokie dar butu atsiliepimai apie faith in nature kondicionerius, konkreciai su jojoba?
Pati neturiu, tačiau naudoja mano draugė. Jos atsiliepimai teigiami, sakė plaukai glotnūs ir paklusnūs tampa.
QUOTE(shemsa @ 2010 10 22, 09:13)
parekomenduokit kazin kokia krempudra naturalia misriai odai, kad gerai laikytus, kad blizgesiukas greit neislystu ir kad pamaskuotu nors kiek
Dr.Hauschka
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 09:42)
AloeDent balinanti - labai gerai valo, kaip žvėris Skoniu lyg švelnesnė už Sensitive. Iš esmės patenkinta
Aha, zveris! As sakau- kiek imanoma pasiekti su pasta- tai posiekis garantuotas.
Tik dabar supratau apie Kunigunda , niekaip nesuprasdavau-apie ka jus??
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 11:00)
Jie nesiunčia į LT
Dievas yra
QUOTE(Diva:) @ 2010 10 23, 13:35)
Aha, zveris! As sakau- kiek imanoma pasiekti su pasta- tai posiekis garantuotas.
Man taip niekas ir neatsake ar gerai putoja, kaip kvapas ir kas po jos lieka burnoje? koks skonis t.p.