Na pasipasakosiu savo spa potyrius
Vakar atkeliavo siuntinukas su eteriniais aliejais ('sweet orange', 'mandarin orange', 'lemon' ir 'peppermint'), tai jau nekantravau isbandyt. Zadejau veiduko sviesinimui, demeliu balinimui naudot citrusinius (metinis peles atbaido, o ir siaip patinka man jo kvapas + saldanti efekta duoda, tai kam nors kunui zadu naudot), bet vakar paskaitinejau, kad net is vakaro tepant ir kita diena einant i saule, gali likt pigmentines demes, tai kolkas susilaikau ir daugiau noriu pasiskaityt ta tema.
Taigi siandien vyras pries darba vedziojo suniuka, tai as karaliskai issimiegojau ir nutariau, kad reikia pasilepint pilnai.... Tie EA labai ramybes nedave, tai sugalvojau pasidaryt sveitikli - o aliejus namuose tik alyvuogiu ir sezamu (pastarasis stovi, nes maistui tik karta gaminau ir man neskanu su juo).... Nu tai as mandriau uzsinorejau, pasiemiau sezamu aliejaus (nera man jis kazkas super, bet visai nieko kvapas), isiberiau epsom druskos, prisilasinau eteriniu alieju ir susimaisiau sveitikli. Aisku neiskenciau nepauoscius, tai kvapas neitin, bet toks nieko.... Ale kai pradejau ant saves tept, tai tasyt mane pradejo, nes kvapas kaip kokio zibalo/tepalo/alyvos
Po to teko du kartus praustis duso zele, kad tik nesmirdeciau... Nors atrodo iki dabar dar jauciu ta kvapa
O apie sezamus pagalvojus nekaip pasijauciu iskart - jauciu keliaus i siuksliadeze jis...
Dar klausimeli turiu - parduotuveje uosciau pipirmeciu ea ir jis man patiko, bet va kai vakar atkeliavo jis pas mane (toks pat kaip parduotuvej), tai man jo kvapas kazkokia priemaisa turi, lyg apkartes - ikvepiu, tai eina skani meta ir uzsibaigia tokiu nemaloniu kartumu...
Kazin kas galetu but? Gal nenaudot jo geriau?
Ir dar pagirsiu bei papeiksiu
Suki 'intensive brightening masque' kauke. Nezinau kur i esat ja naudojus ar ne, bet negi ji tokia neskalsi?
Visam veidui padengti sunaudojau 20 paspaudimu, o padengiau normaliu sluoksniu, t.y. taip lyg nebutu isigeres kremas. Dar tik trecia ar ketvirta karta ja naudoju, bet pries tai maziau tepdavau, tai po 20min grynai nebelikdavo ka nuvalyt, nes viskas susigere budavo, tai tik nusiprausdavau, kad pasalint likucius, jei kas like buna.
Bet visumoj si kaukyte man labai patinka ir tinka, oda po jos labai minksta, padrekinta lieka. Na ir kolkas nenoriu to priskirt kaukei, nes manau per mazai laiko ja naudoju, bet oda ramesne ir vienodesnes spalvos pasidarius (t.y. mano skruostai megsta paraust, bet pastaruoju metu oda susilyginus, nerausta beveik ir drasiai be pudros galiu eit i miesta).
QUOTE(Iceland @ 2010 10 22, 09:42)
Vakar netyčia aptikau tokia informaciją:
Juodąjį afrikos muilą sausai odai naudoti skystą,o riebiai gabalinį
kaip jūs manot ar tai tiesa? Planuoju jo įsigyti - dabar mąstau, kad man reikia tada skysta imti
Nenoreciau tiket, nes sudetis juk tokai pati, tik skystame dar vanduo ieina. Tai nebent jis maziau koncentruotas kazkiek, bet velgi pats muilo aprasymas paneigia kazkoki tikima/netikima.