Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(agpa @ 2010 10 22, 14:09)
idomumo delei dar

su gyvūnais nebandyta, perdirbama pakuotė, dar žalioji energija minima. Bet tai neparodo, kad pats produktas ekologiškas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 11:45)
aš tai skiedžiau dygminų aliejumi  g.gif Tiesą pasakius, pačiai neteko rasti kažkur nurodymų būtiniausiai skiesti kombo sviestą, bet mano logika tokia, kad jeigu aliejus yra šildantis, gydantis, turi analgetinių savybių, vadinasi gali būti ir stiprokas, todėl skiedžiu. Pamenu, kunigunda69 kažkada darėsi šildantį mišinį, tai kombo irgi ėjo kaip dalis.

Tik patikslinu, kunigunda78 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 15:29)
jau apsiziurejau ir parasiau jiems smile.gif ziuresim, ar galteu padaryti ko noriu. ir, aisku, idomu uz kiek pinigu biggrin.gif dabar www matau tik dvejas sukas, kaina Ok, tik irgi labai tankios doh.gif
dar radau, jei kam aktualu:
šį šeštadienį (2010-10-23) 12.00 val. prekybos centre „Gedimino 9“ vyks Jauku.lt parduotuvės atidarymas.

zinau, as jau isziurinejau isciupinejau visa ju asortimenta wub.gif jei norit tai galit ir dabar uzeiti

Be to, iki sekmadienio g9 kosmines nuolaidos. Info CIA
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 22, 16:16)
drinks_cheers.gif sake, kad pranes del suku. siaip dar patiko auskaru kabykla. visai idomus dalykelis biggrin.gif megstu as tokius niekelius blush2.gif

Ta auskaru kabykla tai ziauriai fainas daiktas. Mano drauge turi nusipirkus tai ir visi auskarai matosi ir nei vienu nepamirsti ir dar interjiero akcentas nerealus. Zodziu, prasom uzsukti paciuineti i nauja jauku.lt prduotuve, isikurusia Ekobangos erdveje lotuliukas.gif

O kad nesigutu visai ne i tema, tai noriu labai pagirti Speik ranku krema. Labi patinka man, ne per sunkus bet ir ne per lengvas, maza tiubike - patogu isimesti i rankinuka, skalsus. O ir kvapas neblogas, siek tiek imbierinis toks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 22, 16:25)
O kad nesigutu visai ne i tema, tai noriu labai pagirti Speik ranku krema. Labi patinka man, ne per sunkus bet ir ne per lengvas, maza tiubike - patogu isimesti i rankinuka, skalsus. O ir kvapas neblogas, siek tiek imbierinis toks rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi patenkinta. Užsisakiau tuo pačiu kartu, kaip ir tu. mirksiukas.gif Tik pradžioj man pasirodė jis kažkaoks labai skystas, net nubėgdavo nuo rankos, mat neįpratusi būdavau gaudyti tekančio kremo. Bet dabar jau tirštesnis. Galvoju, gal suplakti reikėjo? Tau taip nebuvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 22, 16:31)
drinks_cheers.gif Aš irgi patenkinta. Užsisakiau tuo pačiu kartu, kaip ir tu. mirksiukas.gif Tik pradžioj man pasirodė jis kažkaoks labai skystas, net nubėgdavo nuo rankos, mat neįpratusi būdavau gaudyti tekančio kremo. Bet dabar jau tirštesnis. Galvoju, gal suplakti reikėjo? Tau taip nebuvo? unsure.gif

Nea, matyt kol pasimete tasei iki pirmo isbandymo susiplake kazkiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 10 19, 19:58)
Sveikutes...
Gal galite pakomentuoti? Čia LaksHmi kosmetika...Kokia nuomone apie ja?
Sudėtis: Talc, Mica, Squalane, Zea mays (Corn) starch*, Magnesium aluminium silicate, Helianthus annuus* (Sunflower) seed oil, Rosa rubiginosa* seed oil, Argania spinosa* (Argan) oil, Vitis vinifera* (Grape) seed oil, Pongamia glabra (Karanja) seed oil, Tocopherol. May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75300, CI 77510.

Cia kaip suprantu kompaktine pudra. Nesu jos naudojus. Man labiau patinka slapesni produktai tongue.gif Turiu krempudra. Tai esu labai patenkinta.

Cia kompaktines vertimas su aprasymais
Talc- talkas.
Mica - Žėrutis. Atspindi šviesą bei sumažina porų bei raukšlelių matomumą. Šis pusskaidris mineralas yra 100% nealergizuojantis odos, nekemša porų.
Squalane - natūralus minkštiklis, kuris yra išgaunamas iš tam tikrų augalinių aliejų.
Zea mays starch - kukurūzų krakmolas.
Magnesium aluminium silicate - magnio aliuminio silikatas. Tai natūralus išvalytas molis.
Ekologiškas Saulėgrąžų aliejus
Ekologiškas Muskusinių erškėtuogių (Rosa rubiginosa) aliejus.
Ekologiškas argano aliejus.
Ekologiškas Vynuogių kauliukų aliejus.
Ekologiškas Karanja (Pongamia glabra) sėklų aliejus.
Tocopherol – natūralus vitaminas e.
CI 77891 Titanium Dioxide - Titano Dioksidas. Jis apsaugo nuo tiesioginių saulės spindulių SPF 15, atspindi šviesą bei puikiai pasidengia ant odos.
CI 77491 (raudonasis geležies oksidas), CI 77492(geltonasis geležies oksidas), CI 77499(juodasis geležies oksidas) Iron Oxides - Geležies oksidai. Tai natūralūs mineralai .Suteikia pudroms įvairių atspalvių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 22 spalio 2010 - 15:56
Na pasipasakosiu savo spa potyrius lotuliukas.gif Vakar atkeliavo siuntinukas su eteriniais aliejais ('sweet orange', 'mandarin orange', 'lemon' ir 'peppermint'), tai jau nekantravau isbandyt. Zadejau veiduko sviesinimui, demeliu balinimui naudot citrusinius (metinis peles atbaido, o ir siaip patinka man jo kvapas + saldanti efekta duoda, tai kam nors kunui zadu naudot), bet vakar paskaitinejau, kad net is vakaro tepant ir kita diena einant i saule, gali likt pigmentines demes, tai kolkas susilaikau ir daugiau noriu pasiskaityt ta tema. unsure.gif

Taigi siandien vyras pries darba vedziojo suniuka, tai as karaliskai issimiegojau ir nutariau, kad reikia pasilepint pilnai.... Tie EA labai ramybes nedave, tai sugalvojau pasidaryt sveitikli - o aliejus namuose tik alyvuogiu ir sezamu (pastarasis stovi, nes maistui tik karta gaminau ir man neskanu su juo).... Nu tai as mandriau uzsinorejau, pasiemiau sezamu aliejaus (nera man jis kazkas super, bet visai nieko kvapas), isiberiau epsom druskos, prisilasinau eteriniu alieju ir susimaisiau sveitikli. Aisku neiskenciau nepauoscius, tai kvapas neitin, bet toks nieko.... Ale kai pradejau ant saves tept, tai tasyt mane pradejo, nes kvapas kaip kokio zibalo/tepalo/alyvos blink.gif Po to teko du kartus praustis duso zele, kad tik nesmirdeciau... Nors atrodo iki dabar dar jauciu ta kvapa doh.gif O apie sezamus pagalvojus nekaip pasijauciu iskart - jauciu keliaus i siuksliadeze jis... ax.gif

Dar klausimeli turiu - parduotuveje uosciau pipirmeciu ea ir jis man patiko, bet va kai vakar atkeliavo jis pas mane (toks pat kaip parduotuvej), tai man jo kvapas kazkokia priemaisa turi, lyg apkartes - ikvepiu, tai eina skani meta ir uzsibaigia tokiu nemaloniu kartumu... g.gif Kazin kas galetu but? Gal nenaudot jo geriau?

Ir dar pagirsiu bei papeiksiu Suki 'intensive brightening masque' kauke. Nezinau kur i esat ja naudojus ar ne, bet negi ji tokia neskalsi? g.gif Visam veidui padengti sunaudojau 20 paspaudimu, o padengiau normaliu sluoksniu, t.y. taip lyg nebutu isigeres kremas. Dar tik trecia ar ketvirta karta ja naudoju, bet pries tai maziau tepdavau, tai po 20min grynai nebelikdavo ka nuvalyt, nes viskas susigere budavo, tai tik nusiprausdavau, kad pasalint likucius, jei kas like buna. g.gif Bet visumoj si kaukyte man labai patinka ir tinka, oda po jos labai minksta, padrekinta lieka. Na ir kolkas nenoriu to priskirt kaukei, nes manau per mazai laiko ja naudoju, bet oda ramesne ir vienodesnes spalvos pasidarius (t.y. mano skruostai megsta paraust, bet pastaruoju metu oda susilyginus, nerausta beveik ir drasiai be pudros galiu eit i miesta).
user posted image

QUOTE(Iceland @ 2010 10 22, 09:42)
Vakar netyčia aptikau tokia informaciją:
Juodąjį afrikos muilą sausai odai naudoti skystą,o riebiai – gabalinį
kaip jūs manot ar tai tiesa? Planuoju jo įsigyti - dabar mąstau, kad man reikia tada skysta imti  g.gif

Nenoreciau tiket, nes sudetis juk tokai pati, tik skystame dar vanduo ieina. Tai nebent jis maziau koncentruotas kazkiek, bet velgi pats muilo aprasymas paneigia kazkoki tikima/netikima. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 21, 22:51)
man noretusi 15cm ilgio sukoms viso kokiu 6-7 dantuku smile.gif kad butu ~2cm. su trupuciu tarpai. sakau gal issidrozti? biggrin.gif

Etama, juokiausi iki ašarų paskaičiusi apie šukų drožimą biggrin.gif Šiandien mačiau ŽaliaŽalia svetainėje dvejas šukas, tik neiašku kokio jos retumo

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 22, 12:44)
tai, visgi, tai kazkokia kempine, ar drobine pirstine su raisteliu, kaip as minejau?

Drobinė pirštinė su raišteliu smile.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 10 22, 13:03)
o siaip manau, kad gal pas tautodailinkus turetu buti, kur is medzio gaminiais prekiauja  mirksiukas.gif kad ir Pilies gatvej.

Pilies gatvėje viską parduoda turistinėmis kainomis, tai kažką ten pirkti nelabai apsimoka

QUOTE(agnuta @ 2010 10 22, 13:59)
Gal galėtum įdėti bent kaip jos atrodo? 4u.gif

Va tokios user posted image

Ir dar pasigirsiu šiandieniniais pirkiniais smile.gif Nusipirkau Laveros alavijų pienelį veidui. Patiko, tačiau man pasirodė, kad jo labai daug reikia, tačiau čia tik pirmas įspūdis. Dar pirkau Avalon Organics citrininį šampūną, tačiau parsinešusi namo ėmiau abejoti jo ekologiškumu g.gif Sudėties pakomentuoti negaliu, nes nelabai tame nusimanau smile.gif Ir dar gavau JMO prausiklio su grūdeliais mėginuką, nes gi vis neprisiruošiu nusipirkti pilnos pakuotės, atidedu kitam mėnesiui blush2.gif O ir nežinau kurį pirkti, nes tą su grūdeliais bandžiau jau keliskart, o to kito vis negaunu mėginukų, tai nežinau kuris geresnis unsure.gif
Atsakyti
Gal kas pakomentuotu Nature's Gate sampuno su biotinu sudeti? Matau, kad nera ideali, bet ar labai jau tokia nekokia.... g.gif Nusipirkau sampuna ir kondicionieriu, nes noriu pastiprint plaukucius, kad maziau slinktu ir daugiau augtu (nors pastaruoju metu sakyciau labai greitai pradeje plaukai augt man). ax.gif

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamide DEA, Cocamidopropyl Betaine, Biotin, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Panthenol, Cysteine, Cystine Bis-PG-Propyl Silanetriol, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Arginine, Serine, Threonine, Inositol, Folic Acid, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Geranium Maculatum Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Viola Tricolor (Pansy) Extract, Sodium Riboflavin Phosphate, Glycerin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Niacin, Butylene Glycol, Citric Acid, Sodium Chloride, Glyceryl Undecylenate, Phenoxyethanol, Fragrance.

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 22, 18:38)
Dar pirkau Avalon Organics citrininį šampūną, tačiau parsinešusi namo ėmiau abejoti jo ekologiškumu g.gif

Pagal aprasyma, tai jame ne maziau 70% organisku sudedamuju daliu yra.... g.gif O siaip kiek zinau Avalon Organics giriama produkcija. Cia apie sampuna:

• Made with Consciousness in Cosmetics
• Minimum of 70% Organic Content
• No parabens or harsh preservatives
• No sodium lauryl or laureth sulfate
• No synthetic colors or fragrance
• No phthalates
• 100% Vegetarian ingredients
• No animal testing
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 22 spalio 2010 - 17:48
QUOTE(chemistry @ 2010 10 22, 16:39)
Nea, matyt kol pasimete tasei iki pirmo isbandymo susiplake kazkiek g.gif

Gali būti, nes maniškis dar kurį laiką ramiai ilsėjosi spintelėje, kol senąjį išbaigiau. ax.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 10 22, 18:44)
Gal kas pakomentuotu Nature's Gate sampuno su biotinu sudeti? Matau, kad nera ideali, bet ar labai jau tokia nekokia....  g.gif

Nors ir mažai gaudausi sudėtyse, bet matau, kad tikrai bloga sudėtis.
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 22, 10:00)
Raso, kad Antipodes produktai, moksliskai irodyta, stimuliuoja kolageno gamyba 60-92% (priklausomai nuo produkto)
user posted image
user posted image
user posted image

jai neklystu naturisimo puslapi maciau jais pradejo prekiaut g.gif
ar kas bandet ka nors is green people kokias priemones? labai patiko dezodorantas, tai uzsakiau vyrui iegi dezika ir sau maskuokli, tai laykiu labai thumbup.gif
dar labai noriu ju tusa tankinanti isbandyt ir mineraline 4u.gif
Atsakyti