Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 21, 16:46)
Kartais atsivežu pati iš Turkijos, o kartais, kai kažkas važiuoja ten atostogauti, atakuoju, kad parvežtų bent kelias, nes jos greitai sudyla, o ten kainuoja po 1dolerį, bet kai daug imi, tai daug ir nuleidžia smile.gif O šiaip yra tekę keliskart siųstis iš Ebay, nes Lietuvoje jų nėra arba nežinau kur pirkti.

tai, visgi, tai kazkokia kempine, ar drobine pirstine su raisteliu, kaip as minejau?
Atsakyti
QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 22, 11:34)
O tai kokiu dar tepti, jeigu ne grynu?  g.gif  As planuoju kombo sviesta maisyti su tamanu aliejumi, bet tamanu tame misinyje bus nedaug.

aš tai skiedžiau dygminų aliejumi g.gif Tiesą pasakius, pačiai neteko rasti kažkur nurodymų būtiniausiai skiesti kombo sviestą, bet mano logika tokia, kad jeigu aliejus yra šildantis, gydantis, turi analgetinių savybių, vadinasi gali būti ir stiprokas, todėl skiedžiu. Pamenu, kunigunda69 kažkada darėsi šildantį mišinį, tai kombo irgi ėjo kaip dalis.

nes pridėti daugiau yra ne problema, jei reikia. Problema yra išimti tai, ko per daug pridėta. Čia ne kremas, o aliejų mišinys - visada galima kažko dapilti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 10 22, 09:42)
kaip jūs manot ar tai tiesa?

kad kažką manytume, reiktų daugiau informacijos smile.gif Kokie argumentai tokio požiūrio?

QUOTE(agpa @ 2010 10 22, 11:25)
noriu komentaru is labiau patyrusiu apie sudeti smile.gif

sudetis:
butyruspermum parkii butter extract,
parfum
tocopherol (vit E)

labai astrus kvapas, tas itin nepatinka.

man beveik viskas nepatinka. Pirmiausiai neįsivaizduoju kas yra sviestmedžio ekstraktas doh.gif Pagal produkto skystumą ir purškiklį sakyčiau, kad kažkokia nesąmonė, nes sviestmedis būna arba kietas, arba minkštas. Na bet ne skystas blink.gif Neaiškus kvapas, po juo gali slėptis bet kas.

jei neaiškios sudėtys, dėkit jas į temą prieš apsiperkant smile.gif
Atsakyti
Merginos,o kokie atsiliepimai apie si sampuna ?
http://www.live-clea...spx?title=fresh water - moisturizing shampoo |amp| conditioner

aptikau ji Eurokose,suviliojo uzrasas SLS and parabens free,98% organic
kaina vos 12lt
vakar nusprendziau istirti sudeti cosmeticsdatabase.com aptikau 2 ingridientus su pavojingumu lygiu 5 (nepamenu dabar kokie ingrid.),bet visi kiti buvo 0-2
ar geras sis sampunas ar nelabai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 22 spalio 2010 - 11:13
gal galima šampūno sudėtį į eterį?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 12:02)
kad kažką manytume, reiktų daugiau informacijos smile.gif Kokie argumentai tokio požiūrio?
man beveik viskas nepatinka. Pirmiausiai neįsivaizduoju kas yra sviestmedžio ekstraktas  doh.gif Pagal produkto skystumą ir purškiklį sakyčiau, kad kažkokia nesąmonė, nes sviestmedis būna arba kietas, arba minkštas. Na bet ne skystas  blink.gif Neaiškus kvapas, po juo gali slėptis bet kas.

jei neaiškios sudėtys, dėkit jas į temą prieš apsiperkant smile.gif

aciu! taip ir maniau, kad kazkas cia ne taip. gavau dovanu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agpa: 22 spalio 2010 - 11:11
QUOTE(agpa @ 2010 10 22, 12:11)
aciu! taip ir maniau, kad kazkas cia ne taip. gavau dovanu doh.gif

na bet rimtai, kas tas sviestmedžio ekstraktas? g.gif Negaliu nė vieno varianto sumąstyti doh.gif

manau, kad jeigu tau jis nepatiks, tai ir nenaudosi smile.gif
Atsakyti
nezinau kur surasti internete,salia saves sampuno neturiu dabar blush2.gif
Atsakyti
Element, buvo nagrinėtos pas mus Live Clean šampūnų sudėtys ir jos nebuvo tokios iki galo švarios. Bet nepamenu, kas per ingredientai kliuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 21, 15:44)
baisu sakyti, bet aš šlapius šukuoju.

Aš irgi blush2.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 21, 16:46)
Kartais atsivežu pati iš Turkijos, o kartais, kai kažkas važiuoja ten atostogauti, atakuoju, kad parvežtų bent kelias, nes jos greitai sudyla, o ten kainuoja po 1dolerį, bet kai daug imi, tai daug ir nuleidžia smile.gif

Gal galėtum įdėti bent kaip jos atrodo? 4u.gif

QUOTE(Sky_diver @ 2010 10 22, 11:34)
O tai kokiu dar tepti, jeigu ne grynu?  g.gif  As planuoju kombo sviesta maisyti su tamanu aliejumi, bet tamanu tame misinyje bus nedaug.

Aš pritarčiau Saturai, kad problemos galėjo atsirasti dėl to, kad buvo teptas grynas.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 09:42)
AloeDent balinanti - labai gerai valo, kaip žvėris biggrin.gif Skoniu lyg švelnesnė už Sensitive. Iš esmės patenkinta smile.gif
biggrin.gif kaip putoja? ar daug reikia jos vienam valymui? ir koks skonis, lieka gaivumo jausmas? man atrodo ciupsiu ir as ax.gif

Prie tio paties, gal kam bus aktualu, pagirsiu cia liezuvio valikli. pirkau sia sav. Droge, 2.99LT su nuolaida. (buvo 3.99), plastmasinis, melynas toks. galvojau valys prastai, labiau norejau metalinio, bet rizikavau, nes metaliniu nebuvo.
Ir, nors metalinio nebandziau, sakyciau labai gerai nuvalo ir svarbiauisa, kad su situo neiseis persistengti. su metaliniu jau turbut reiktu zymiai atsargiau, svelniau spausti, nes turetu buti labai astrus. o sitas-pats tas, valo tikrai gerai ir nebaisu persistengti thumbup.gif o ir pigiau gaunasi, metaliniai ~10T kainuoja berods.
QUOTE(Nirida @ 2010 10 22, 12:03)
As medines sukas paprastai per nuges perku, praeitas pirkau Kaziuko mugej   thumbup.gif , o siaip manau, kad gal pas tautodailinkus turetu buti, kur is medzio gaminiais prekiauja  mirksiukas.gif kad ir Pilies gatvej.
Kokios kainytes mazdaug? ir ar buna ten tokio retumo, kokio as noriu, dantukai kas ~2cm arba geriau-dar retesni? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 22 spalio 2010 - 12:16
QUOTE(Satura @ 2010 10 22, 12:13)
na bet rimtai, kas tas sviestmedžio ekstraktas?  g.gif Negaliu nė vieno varianto sumąstyti  doh.gif

manau, kad jeigu tau jis nepatiks, tai ir nenaudosi smile.gif

idomumo delei dar
user posted image
Atsakyti