Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 21, 15:38)
Gal kas zino, kiek kainuoja Vilniuje Bellapierre biri pudra? 4u.gif  kiek ziuriu, tai turbut jos tik vilniuje ir yra:/
66Lt 4u.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 15:44)
gal rimtai paiimti ao balzama 4u.gif o mazupakuociu nebuna?

Yra GPB, Maitinamasis, Nenuplaunamas ir BGA(pastarojo mano nuomone kaina nesąmoninga įrašyta, turbūt klaida) smile.gif
Atsakyti
del madaros deo - prisidesiu prie pagiranciu,man ir jis patiko 4u.gif

o del galvos plovimo soda - man tai plaukai atrodo kaip neplauti...
Atsakyti
parekomenduokit kazin kokia krempudra naturalia misriai odai, kad gerai laikytus, kad blizgesiukas greit neislystu ir kad pamaskuotu nors kiek 4u.gif
Atsakyti
merginos kas bandet si kremuka? gal galetumet atsiliepimus parasyti smile.gif aciu
http://www.hannover-...Cream-30ml.html
Atsakyti
AloeDent balinanti - labai gerai valo, kaip žvėris biggrin.gif Skoniu lyg švelnesnė už Sensitive. Iš esmės patenkinta smile.gif
Atsakyti
Vakar netyčia aptikau tokia informaciją:
Juodąjį afrikos muilą sausai odai naudoti skystą,o riebiai – gabalinį
kaip jūs manot ar tai tiesa? Planuoju jo įsigyti - dabar mąstau, kad man reikia tada skysta imti g.gif
Atsakyti
Raso, kad Antipodes produktai, moksliskai irodyta, stimuliuoja kolageno gamyba 60-92% (priklausomai nuo produkto)
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 22 spalio 2010 - 09:08
DG, širdį draskai doh.gif Nėra mėginukų? Serumas koks gerulis su vynuogių kauliukų ekstraktu thumbup.gif
Atsakyti
Jie nesiunčia į LT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 22, 09:13)
parekomenduokit kazin kokia krempudra naturalia misriai odai, kad gerai laikytus, kad blizgesiukas greit neislystu ir kad pamaskuotu nors kiek  4u.gif

jauciu, tokios nera biggrin.gif pati vos pora isbandziau, bet kiek skaiciau atsiliepimu apie kitas, tai arba nemaskuoja arba nelygiai dengiasi, plaukia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 22 spalio 2010 - 10:27
noriu komentaru is labiau patyrusiu apie sudeti smile.gif
user posted image
http://floralia.info/linea_karite.htm

sudetis:
butyruspermum parkii butter extract,
parfum
tocopherol (vit E)

labai astrus kvapas, tas itin nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 21, 23:52)
o tu juo grynu davei teptis??

O tai kokiu dar tepti, jeigu ne grynu? g.gif As planuoju kombo sviesta maisyti su tamanu aliejumi, bet tamanu tame misinyje bus nedaug.
Atsakyti