QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 22:37)
turi galvoje tokia drobine pirstine? nes su tokia sveicia oda turkiskoje pirtyje, kempiniu jokiu nemaciau. Ar yra kazkokia spec kempine? kur perki, nes mano , atsiveztos, jau baigia sudilti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 21, 10:36)
Prašom smulkiau, kokios kempinės, kur perki, kiek kainuoja
QUOTE(Nirida @ 2010 10 21, 11:59)
va va sudomino si tema apie kempines kur jus jas perkate, turejau tokia naturalia suplysti baigiai, o naujos niekaip nerandu
Kartais atsivežu pati iš Turkijos, o kartais, kai kažkas važiuoja ten atostogauti, atakuoju, kad parvežtų bent kelias, nes jos greitai sudyla, o ten kainuoja po 1dolerį, bet kai daug imi, tai daug ir nuleidžia O šiaip yra tekę keliskart siųstis iš Ebay, nes Lietuvoje jų nėra arba nežinau kur pirkti. Na, o kai visai bėda prispaudžia, ir ebajus nieko gero neturi, o į Turkiją niekas neskrenda, Droge perku tokias pirštines, kurios atrodo iš vienos pusės kaip megztos, o iš kitos pusės kaip drobinės, kainuoja apie 10lt Žinoma, kesei neprilygsta, bet vis geriau negu nieko
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 16:57)
o kokiom sukom sukuojate plaukus?nuo apacios i virsu?na vas, issukavau, kokiu 40-50 plauku iskrito
Aš šukuoju su labai retom medinėm arba plastmasinėm šukom iš pradžių galus, o tada per visą ilgį kai plaukai apdžiūna, nes prieš tai pavaikštau su turbanu. O neseniai nusipirkau va tokį šepetį, tik pas mane dar silikoniniai spygliukai tokie styro tarp šerių My Webpage
Superinis ilgiems plaukams, ypač jeigu jie mėgsta veltis kaip pas mane
QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 10 21, 17:27)
Sveikos
noriu nusipirkti dezodorantą, bet kiek pastebėjau visi jie kvepiantys. Gal žinote, ar yra koks bekvapis?
noriu nusipirkti dezodorantą, bet kiek pastebėjau visi jie kvepiantys. Gal žinote, ar yra koks bekvapis?
Tokiu atveju nebent alūno akmenėlis tiktų, nes visai bekvapių nežinau