Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 22:37)
turi galvoje tokia drobine pirstine? nes su tokia sveicia oda turkiskoje pirtyje, kempiniu jokiu nemaciau. Ar yra kazkokia spec kempine? kur perki, nes mano , atsiveztos, jau baigia sudilti smile.gif

QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 10 21, 10:36)
Prašom smulkiau, kokios kempinės, kur perki, kiek kainuoja  4u.gif

QUOTE(Nirida @ 2010 10 21, 11:59)
va va sudomino si tema apie kempines kur jus jas perkate, turejau tokia naturalia suplysti baigiai, o naujos niekaip nerandu  doh.gif

Kartais atsivežu pati iš Turkijos, o kartais, kai kažkas važiuoja ten atostogauti, atakuoju, kad parvežtų bent kelias, nes jos greitai sudyla, o ten kainuoja po 1dolerį, bet kai daug imi, tai daug ir nuleidžia smile.gif O šiaip yra tekę keliskart siųstis iš Ebay, nes Lietuvoje jų nėra arba nežinau kur pirkti. Na, o kai visai bėda prispaudžia, ir ebajus nieko gero neturi, o į Turkiją niekas neskrenda, Droge perku tokias pirštines, kurios atrodo iš vienos pusės kaip megztos, o iš kitos pusės kaip drobinės, kainuoja apie 10lt doh.gif Žinoma, kesei neprilygsta, bet vis geriau negu nieko smile.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 16:57)
o kokiom sukom sukuojate plaukus?nuo apacios i virsu?na vas, issukavau, kokiu 40-50 plauku iskrito doh.gif

Aš šukuoju su labai retom medinėm arba plastmasinėm šukom iš pradžių galus, o tada per visą ilgį kai plaukai apdžiūna, nes prieš tai pavaikštau su turbanu. O neseniai nusipirkau va tokį šepetį, tik pas mane dar silikoniniai spygliukai tokie styro tarp šerių My Webpage
Superinis ilgiems plaukams, ypač jeigu jie mėgsta veltis kaip pas mane thumbup.gif

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2010 10 21, 17:27)
Sveikos  4u.gif
noriu nusipirkti dezodorantą, bet kiek pastebėjau visi jie kvepiantys. Gal žinote, ar yra koks bekvapis?  4u.gif

Tokiu atveju nebent alūno akmenėlis tiktų, nes visai bekvapių nežinau g.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Merginos, kurios nusipirkote Aloedent pastą balinamąją, gal žinote ar ji nekenkia dantų emaliui ax.gif Prisiskaičiau jūsų atsiliepimus ir aš užsimaniau bigsmile.gif Tik anksčiau visada vengdavau naudoti balinamąsias, kad dantims nepakenktų. Bet pvz, ar labai skiriasi sudėtis Aloedent pastos jautriems dantims ir balinančiosios? g.gif Kuris ingridientas ten skaitosi kaip balinamasis? ax.gif 4u.gif
QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 21, 15:38)
Gal kas zino, kiek kainuoja Vilniuje Bellapierre biri pudra? 4u.gif  kiek ziuriu, tai turbut jos tik vilniuje ir yra:/

Matau, jog iš Kauno esi, tai Bellapierre birią mineralinę pirkau pavasarį Via Naturalis mirksiukas.gif Tik nesu tikra ar dar jie jos turi...nes atsimenu rinkausi iš vienos spalvos doh.gif lotuliukas.gif Tai gal dabar iš vis neturi, nesupaisysi jų unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
Brilliant, prieš kelis puslapius kaip tik diskusija apie AloeDent ir visos sudėtys sudėtos 4u.gif Čia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 21 spalio 2010 - 16:26
QUOTE(Arbuzu @ 2010 10 21, 16:37)
Ateinu čionais didžiulę padėką pasakyti argitalio drėkinamąjam ir maitinamąjam kremui thumbup.gif mano odytė tooooookia apsipatenkinusi buvo juo patepta,kad ne tas žodis:D žinoma, dabar jau keletą savaičių panaudojus  tas pirminis efektas pranyko, bet vistiek, odytė jaučias puikiai padrėkinta:)

Sakykite, o kur perkate Argital kremus? Maniškis Laveros balansuojantis eina į pabaigą, norėčiau kažko labiau drėkinančio ir maitinančio
Atsakyti
aš pirkau Žalia žalia Stepono gatvėj ir ne pilną kiekį, o mėginukui įpylėsmile.gif nes su dideliu kiekiu nepabandžius galima ir apsirikt, ir kaina visgi nėra labai maža, beto, begalo jie skalsūs... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 21, 17:18)
Matau, jog iš Kauno esi, tai Bellapierre birią mineralinę pirkau pavasarį Via Naturalis mirksiukas.gif  Tik nesu tikra ar dar jie jos turi...nes atsimenu rinkausi iš vienos spalvos doh.gif  lotuliukas.gif  Tai gal dabar iš vis neturi, nesupaisysi jų unsure.gif  4u.gif

4u.gif buvau pas juos, sake senokai nebeturi unsure.gif taip entuziastingai lekiau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Galadrielė,2010 10 21, 17:41]
Sakykite, o kur perkate Argital kremus? Maniškis Laveros balansuojantis eina į pabaigą, norėčiau kažko labiau drėkinančio ir maitinančio
as perku ir zaliazalia maza kieki, pirkau su eziuole gal 20ml, o su varnelesom is sm 4u.gif

Galadriel, kur pirkai ta sepeti?kiek kainavo?ir man reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 21, 20:54)
Is kur gavai? man labai reikia labai retu mediniu suku biggrin.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 21:31)
Galadriel, kur pirkai ta sepeti?kiek kainavo?ir man reik biggrin.gif

Abu pirkau Gariūnų turgavietėje, nes parduotuvėse nemačiau didelio pasirinkimo arba jei kažką randu, tai kaina nežmoniška schmoll.gif Už medines šukas mokėjau apie 15lt, o už šepetį 55lt. Abiem labai patenkinta, nes retos šukos labai gerai po plovimo, kai plaukus iššukuoti reikia, o draskyti jų nesinori, o šepetys labai švelnus, net nesijaučia šukuojant, o tos silikoninės antenos ir skirtos ilgesnių plaukų šukavimui

Bozkakoszka20, o Žalia Žalia nusipilti pigiau gaunasi, negu pirkti pakuotę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Galadrielė: 21 spalio 2010 - 19:53
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 21, 20:50)

Bozkakoszka20, o Žalia Žalia nusipilti pigiau gaunasi, negu pirkti pakuotę?

nea, tik kad gali nusipirkti tiek ml kiek nori, tada nebaisu kad netiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2010 10 21, 17:49)
4u.gif buvau pas juos, sake senokai nebeturi unsure.gif taip entuziastingai lekiau pirkti biggrin.gif

Supratau mirksiukas.gif vadinasi mano informacija jau pasenusi, o gaila iš tikro, kad Via naturalis jau nebeturi jos unsure.gif Nors internete, tai gudručiai dar skelbiasi, kad turi jos doh.gif blink.gif http://www.naturalis...LLA-PIERRE.html
Atsakyti
Merginos SOS
Jus protingos ir išprususios aliejų sritį esat moterys, o ko nežinot mokat išsiaiškint, išanalizuot, apsvarstyt ir išvadas padaryt 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tai va, tsitiko toks dalykas prieš kuri laika AN pirkau kombo sviestą, kurį daviau teptis savo tėčiui ir mamai dėl sąnariu skausmų, jie abu ji tepėsi jau maždaug dvi savaites, o vakar mano tėti išbėrė tokiom raudonom dėmėm ir maždaug tose vietose kur jis tepdavosi tą svietą, o šįryt jau atsikėlė su išbertu visu kūnu ir net veidu... doh.gif

Kaip manot, ar gali būti, kad jį sualergizavo nuo kombo sviesto???
Šiandien tėtis nuėjo i vaistinę pasisakė ką tepa, na žinoma jis pavadinimo to tepalo t.y. kombo sviesto neatsiminė tik papasakojo, kad juodas tepalas, tai vaistininkė ji visai pakvailino, kad tipo va tepatės visokiais neaiškiais dalykais nepasitare su gydytojais ir va kas atsitinka ir sako dar gerai kad į išorę išbėrė o ne i vidų ...... blink.gif

Na žodžiu mano tėtis nejuokais išsigandęs, o manim ir mano aliejais vargu jau ar betikės.

Mamai nieko nors ji sako, kad tepdavosi sviestu mažiau tik kelius ir tik vakarais, o tėtis tepdavosi pečius ir kojas ir ryte ir vakare, gal sakau per daug... g.gif Ir dar keista, kad reakcija pasireiške (jei tai tikrai nuo kombo) po dvieju savaičių naudojimo.

Žodžiu blogai jaučiuosi prieš tėti, o ir apsiginti ir (apginti kombo sviestą) argumentu neturiu.
verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
o tu juo grynu davei teptis??
Atsakyti