Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Mitsė @ 2010 10 21, 12:55)
Pati išbandei?  ax.gif

Viena karta bandziau. Nu kad laukai kaip siaudai tai tikrai lotuliukas.gif pleiskanu tikrai sumazejo. siaip sake reikia bent kelis kartus taip prasiplauti kad susitvarktu viskas, o as sitiek laiko negaliu vaikscioti susivelus, darbas reikalauja gerai atrodyti, tai po to vieno karto viskas ir baigesi blush2.gif kai gausiu atostogu kokiu tai bandysiu is naujo viska ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 21, 12:35)
Man Madara - vienas geriausių eco atradimų smile.gif Kai kurios merginos minėjo, kad sportuojant neatlaiko, tokiu atveju geriau Acorelle. Aš priekaištų Madarai neturiu, gal dėl to, kad nesportuoju smile.gif Apie Madarą ne aš viena gerai atsiliepiau, tik kad merginos išsibėgiojusios iš šios temos, gal mažiau pasisako smile.gif

Esu sunaudojusi kelis Acorelle dezikus ir šiuo metu naudoju Madara. Poveikiu jie man panašūs,bet naudoti daug mielesnis madaros.Acorelle rutuliukas man beveik nesisukinėja,pradžioj,kai tepi švarią pažastį,pirmas patepimas dar tepasi,o paskui jau stumdai deziką ir tiek. unsure.gif
Atsakyti
ka daryti kad nesiveltu plaukai?man net Sante BC balzamas nepadeda?is sampunu naudoju live clean (pirkau, nes nzn dar kad ne visai naturalus) ir sante jojoba.kondicionerius minetasis sante. viena kartai savaite roziu kauke laveros, kita savaite kokosu kauke 4u.gif isiplovus galva niekaip negaliu issukuoti lengvai plaukus, plauku nemazai,siekia iki liemenuko uztrauktuko beveik 4u.gif taipnervina pesti plaukus, atrodo kad visi iskris.kol issukuoju, tikrai nemazai surenku doh.gif help me biggrin.gif

na viskas, noriu madaro dezo.kaip tik juaroj berods nuolaida, tai 32 ar 34 kainuoja. gal ir kitur uzmatete nuolaidu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 15:13)
na viskas, noriu madaro dezo.kaip tik juaroj berods nuolaida, tai 32 ar 34 kainuoja. gal ir kitur uzmatete nuolaidu? 4u.gif

32 Lt ir Sarmoj, Kosmadoj bei KristiAnoj kainavo, tik nežinau ar dar tebėra akcija smile.gif Buvo nuolaidos visai Madaros produkcijai. Bet ne visos šio tinklo parduotuvės turi Madaros. plius gal ir akcijos laikas jau baigėsi 4u.gif Jei yra kur pakeliui, pažiūrėk, gal dar pataikysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 21 spalio 2010 - 14:18
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 15:13)
ka daryti kad nesiveltu plaukai?man net Sante BC balzamas nepadeda?

TAi gal bandyk ta sunku balzama, AO su kamelijomis
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 21, 15:29)
Nėra reikalo šukuoti šlapių plaukų, nes jie tada lengviau pažeidžiami ir išraunami. Palauk bent, kol apdžius.

as ir nesukuoju slapiu, laukiu kol padzius, jei neskubu. o vat as kazkur skaiciau, jei neklystu, kad kaip tik padziuvusius reikia sukuoti g.gif

gal rimtai paiimti ao balzama 4u.gif o mazupakuociu nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 21, 13:35)
Man Madara - vienas geriausių eco atradimų smile.gif Kai kurios merginos minėjo, kad sportuojant neatlaiko, tokiu atveju geriau Acorelle. Aš priekaištų Madarai neturiu, gal dėl to, kad nesportuoju smile.gif

QUOTE(Manija69 @ 2010 10 21, 15:51)
Esu sunaudojusi kelis Acorelle dezikus ir šiuo metu naudoju Madara. Poveikiu jie man panašūs,bet naudoti daug mielesnis madaros.Acorelle rutuliukas man beveik nesisukinėja,pradžioj,kai tepi švarią pažastį,pirmas patepimas dar tepasi,o paskui jau stumdai deziką ir tiek.  unsure.gif

Aš, naujai sportuojanti prakaituojanti biggrin.gif , peikiau Madarą. O šiaip kasdienai tikrai neblogas variantas, labai malonus, žolinis kvapas, rutuliukas puikiai sukinėjas (skirtingai nei Acorelle).
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 20, 20:05)
O kūnui pylingą darau su tuo, kas tirpsta skysčiuose- cukrumi, druska arba perku tas turkiškas kempines, kur turkiškoj pirty naudojamos- oda sluoksniais nueina tiesiog nuo jų ir būna kaip pas kūdikį smile.gif

Tai labai laukiam daugiau žinių apie jas - iš kur, po kiek? tongue.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 14:44)
o vat as kazkur skaiciau, jei neklystu, kad kaip tik padziuvusius reikia sukuoti g.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif negalima šukuoti šlapių plaukų, nes jie labai pažeidžiami tada būna. Visada šukuoju jau kiek padžiuvusius.
Išbandžiau Sante jojobos šampūną ir Sante kondicionierių. Pirmą kartą tai buvo baisu į plaukus pažiūrėti doh.gif . Kiek žinau perėjus nuo blogiukų prie natūralių šampūnų plaukai iškart baisiai atrodo, veliasi, neblizga, bet aš prieš tai jau natūraliais ploviau (turėjau keletą Urtekram mėginėlų). Tai galvojau kaip čia man jį reikės sunaudot, bet po antro, trečio karto nu visai nieko rolleyes.gif Dabar bandysiu aliejaus kaukę ir žiūrėsiu kaip tada išplaus ir kaip atrodys plaukai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

noriu nusipirkti dezodorantą, bet kiek pastebėjau visi jie kvepiantys. Gal žinote, ar yra koks bekvapis? 4u.gif
Atsakyti
Ateinu čionais didžiulę padėką pasakyti argitalio drėkinamąjam ir maitinamąjam kremui thumbup.gif mano odytė tooooookia apsipatenkinusi buvo juo patepta,kad ne tas žodis:D žinoma, dabar jau keletą savaičių panaudojus tas pirminis efektas pranyko, bet vistiek, odytė jaučias puikiai padrėkinta:)

dar nusipirkau jazminų eleksyro.. jau kvapas... wub.gif kartkartėm patepu veidą, įpatingo poveikio nepastebėjau, gal kiek nuramina, pamaitina. bet jau kvapas doh.gif wub.gif galėčiau taip sakant niūkint ir niūkint thumbup.gif
Atsakyti
Na va, prisiskaiciau, prisirinkau visko per kelias temas, tai dabar dar klausimu iskilo. 4u.gif

-O kur panaudot gintaro miltelius? g.gif Galvoju su prausikliu ar kauke maisyt, kad kartu ir sveitiklis gautusi, bet gal dar kokiu budu yra?

-Toliau del vaniles, jazminu ir nerolio eliksyru. Juos tepant nebereikia kremo ar galima krema naudot? Ir kaip teisingiau butu: pirma kremas, po to eliksyras ar atvirkciai?

-Del prausimosi aliejum man iskilo toks klausimas - jei aliejus tepamas ant makiazo, o po to eina siltas ranksluostukas, tai ar negali oda uzsiterst? Gal geriau svariai odai tokia procedura padaryt? g.gif Nors pati ir aliejuku esu valius makiaza ne karta, bet jis trumpai pabuna, o cia vistiek ilgiau....

QUOTE(chemistry @ 2010 10 21, 12:26)
Zinau sita buda. Viena pazystama po prausimo itrina siek tiek sodos i pazastis tai labai gerai jai. Sake geriau negu visokie aluno akmenukai ir pan. Pati vis nedristu bandyti... ir kitas dalykas, nelabai tinka is karto po skutimo nes grauzia.

Idomu ar veiksminga g.gif As kolkas pirktiniais dezodorantais pasitenkinu, o ir pilnai pateisina lukescius. Tik akmenukai man visai neveikia. ax.gif

As zinau dar viena buda berods su juoda arbata - atrodo savaite reikia juodos arbatos maiseliu kompresiukus pazastims det ir apmazina prakaitavima. Tik reiketu susirast tiksliai kaip ten viskas aprasyta. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 21 spalio 2010 - 15:50
QUOTE(shopingas @ 2010 10 21, 16:39)
Tik akmenukai man visai neveikia.  ax.gif

jų yra visokių wink.gif

sintetinį "alūno" akmenį būtų galima identifikuoti radus prekės etiketėje originalų ingredientų sąrašą „AMMONIUM ALUM", tuo tarpu natūralus alūno akmuo vadinamas „POTASSIUM ALUM".

čia wink.gif
Atsakyti