Na va, prisiskaiciau, prisirinkau visko per kelias temas, tai dabar dar klausimu iskilo.
-O kur panaudot gintaro miltelius?
Galvoju su prausikliu ar kauke maisyt, kad kartu ir sveitiklis gautusi, bet gal dar kokiu budu yra?
-Toliau del vaniles, jazminu ir nerolio eliksyru. Juos tepant nebereikia kremo ar galima krema naudot? Ir kaip teisingiau butu: pirma kremas, po to eliksyras ar atvirkciai?
-Del prausimosi aliejum man iskilo toks klausimas - jei aliejus tepamas ant makiazo, o po to eina siltas ranksluostukas, tai ar negali oda uzsiterst? Gal geriau svariai odai tokia procedura padaryt?
Nors pati ir aliejuku esu valius makiaza ne karta, bet jis trumpai pabuna, o cia vistiek ilgiau....
QUOTE(chemistry @ 2010 10 21, 12:26)
Zinau sita buda. Viena pazystama po prausimo itrina siek tiek sodos i pazastis tai labai gerai jai. Sake geriau negu visokie aluno akmenukai ir pan. Pati vis nedristu bandyti... ir kitas dalykas, nelabai tinka is karto po skutimo nes grauzia.
Idomu ar veiksminga
As kolkas pirktiniais dezodorantais pasitenkinu, o ir pilnai pateisina lukescius. Tik akmenukai man visai neveikia.
As zinau dar viena buda berods su juoda arbata - atrodo savaite reikia juodos arbatos maiseliu kompresiukus pazastims det ir apmazina prakaitavima. Tik reiketu susirast tiksliai kaip ten viskas aprasyta.