Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Pasaulė @ 2010 10 21, 10:36)

DG avižiniu muilu. ax.gif

as irgi, bet noriu kazko labiau kvepiancio biggrin.gif turiu dar avokadu berods, bandysiu 4u.gif

vis dar laukiu komentaru del dr.organic dezu?vakar internete perskaiciau apie tai, kad prausimas pazastu su soda, stabdo prakaitavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 21, 11:43)
ir aš balinančią nusipirkau  drinks_cheers.gif Jau ir dėžutės gabalą sugebėjau nuplėšti  biggrin.gif bet po Divos:) info neatrodo viskas baisiai  g.gif

Ji juk nera ekologiska, be abejo, galetu nebuti tokiu dalyku, bet sis priedas nera pavojingas sveikatai, nemanau, kad jo dauguma yra toje pastoje g.gif , tad as jam atleidziu lotuliukas.gif - toje pastoje nera SLS, nera parabenu, labai daug nera blogiuku, o valo ji nuostabiai!
Yra tokiu sakneliu dantims valytis( pamirsau kaip vadinasi) - galima pasirauti ir valytis isvis be pastos- vat tada suprantu!! Naturaliau nebuna...

Dar paskaiciau dabar, kad jis suteikia spalva ir kvapa- dantu pastoje PVP ir yra naudojamas kaip balintojas smile.gif - tai jis cia ir balina, kitose pastose jo todel ir nera- logiska gi nu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 21 spalio 2010 - 11:00
QUOTE(Odrey @ 2010 10 21, 08:44)
As galvos pylinga darausi su cukrum, man labai patinka. Tik nereikia trinti smarkiai, kad nepazeist odos. Ir nesunkiai viskas issiplauna  thumbup.gif

slapios galvos oda pilinguoji cukrumi?? neistirpsta per greitai tuomet cukrus?
BozkaKozka, acorelle brangokas, bet merginos gina, man taip pat patinka:) Gal kas likuti pasiulys tau pameginimui
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 11:42)
as irgi, bet noriu kazko labiau kvepiancio biggrin.gif  turiu dar avokadu berods, bandysiu 4u.gif

vis dar laukiu komentaru del dr.organic dezu?vakar internete perskaiciau apie tai, kad prausimas pazastu su soda, stabdo prakaitavima 4u.gif

Zinau sita buda. Viena pazystama po prausimo itrina siek tiek sodos i pazastis tai labai gerai jai. Sake geriau negu visokie aluno akmenukai ir pan. Pati vis nedristu bandyti... ir kitas dalykas, nelabai tinka is karto po skutimo nes grauzia.
Atsakyti
ooo su soda kas cia per naujiena, o ji neishgrauzia ko nors g.gif kiek zinau tai su soda rekomenduokja dantukus karts nuo karto valyti
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 12:31)
dar visgi gundausi madaros deziku arba dr.organic smile.gif

Man Madara - vienas geriausių eco atradimų smile.gif Kai kurios merginos minėjo, kad sportuojant neatlaiko, tokiu atveju geriau Acorelle. Aš priekaištų Madarai neturiu, gal dėl to, kad nesportuoju smile.gif Apie Madarą ne aš viena gerai atsiliepiau, tik kad merginos išsibėgiojusios iš šios temos, gal mažiau pasisako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 21, 12:24)
slapios galvos oda pilinguoji cukrumi?? neistirpsta per greitai tuomet cukrus?

Palaukiu, ko nutekes vanduo, tai labai greitai netirpsta. Vistiek paimu po saujale to cukraus, tai kazkaip uztenka to laiko iki istirpimo.
Dar galima pylinga daryti su smulkintais ryziais.
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 21, 12:30)
ooo su soda kas cia per naujiena, o ji neishgrauzia ko nors g.gif kiek zinau tai su soda rekomenduokja dantukus karts nuo karto valyti

su soda galima ir galva plauti mirksiukas.gif
Atsakyti
o ka galvai duoda soda, oda nusveicia -senas lasteles, ar stabdo slinkima,,,ar turi dar koki poveiki, o ji nekenkai paciam plauko svoguneliuj g.gif
Atsakyti
ODREY, RYZIU LILTELIU NETURIU, TAI BUS ISMEGINTAS CUKRUS:) SU KAVOS TIRSCIAIS, TAI ISIVAIZDUOJU, BAISIAI DAUG TERLIONES, ISPLAUNANT JUOS IS PLAUKU:)

soriuks us capsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 21, 12:46)
o ka galvai duoda soda, oda nusveicia -senas lasteles, ar stabdo slinkima,,,ar turi dar koki poveiki, o ji nekenkai paciam plauko svoguneliuj g.gif

Naudojama viena padeda nuo pleiskanu. Pirma karta plaunant gali plaukai kaip siaudai atrodyti, bet po keliu kartu viskas susitvarko. Taip pat galima naudoti ir kartu u sampunu - po sodos perplauti laukus naturaliu sampunu. Taip balansuoja riebalu issiskyrima.
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 21, 12:53)
Naudojama viena padeda nuo pleiskanu. Pirma karta plaunant gali plaukai kaip siaudai atrodyti, bet po keliu kartu viskas susitvarko. Taip pat galima naudoti ir kartu u sampunu - po sodos perplauti laukus naturaliu sampunu. Taip balansuoja riebalu issiskyrima.

Pati išbandei? ax.gif
Atsakyti