Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 20, 21:05)
arba perku tas turkiškas kempines, kur turkiškoj pirty naudojamos- oda sluoksniais nueina tiesiog nuo jų ir būna kaip pas kūdikį smile.gif

turi galvoje tokia drobine pirstine? nes su tokia sveicia oda turkiskoje pirtyje, kempiniu jokiu nemaciau. Ar yra kazkokia spec kempine? kur perki, nes mano , atsiveztos, jau baigia sudilti smile.gif
Atsakyti
labai aciu Palomina 4u.gif
paakiam,tai lengvesnio noreciau ir dar rauksleliu jau atsiranka doh.gif juk amzius savo daro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 10 20, 22:18)
labai aciu Palomina  4u.gif
paakiam,tai lengvesnio noreciau ir dar rauksleliu jau atsiranka  doh.gif juk amzius savo daro  rolleyes.gif

koki geli imk su kofeinu, jis stangtina ir lengvas. As turiu Logona age protection augengel
Atsakyti
Palomina, ar putuoja gerai cattier sampunas?

snd nusivyliau alverde deziku su juros druskomis. labai skubejau ir tikrai nestipriai begau, o tapau iskart smirduku doh.gif su dukra perbegom visa akropoli, i masina, po to i poloklinika. patarkit koki deza, kad atlaikytu kvapa, nebrangu ir gera biggrin.gif galvoju apie madara arba dr.organic?ar normali pastarojo sudetis ir gal kur gyvai yra pirkti?

kuo plaunate vaikams uzpakaliukus?muilais ar prausikliais?

ar priklausoma biggrin.gif mb isiveze kompa darbo reikalais, tai ka manot, nuejau pasiskolinau kitur biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
jei yra bandziusiu dr.organic dezus, tai kokius?labai jau man nesinori prie blogiuku vel pereiti, bet man kai moteris smirda, tai fui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 02:00)
jei yra bandziusiu dr.organic dezus, tai kokius?labai jau man nesinori prie blogiuku vel pereiti, bet man kai moteris smirda, tai fui biggrin.gif

esu turejus su levandom, man atsirasdavo kvapas greitai. Bet cia kazkurioj temoj, seniai jau, skaiciau, kitoms veike, patiko, tik neatsimenu tiksliai koks g.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek pamenu buvo geri atsiliepimai apie Madaros dezikus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 19:04)

nuo siek tiek kavos tirsciu vamzdziai uzsikims??? blink.gif  o kunui pilingo su kavos tirsciais nedarote? man iki siol jokie vamdziai neuzsikimso:)

as namie ir negaleciau su kava galvos plautio vien del vamzdziu doh.gif jau jei puodukus po kavos isplaunu o nenupilu tirsciu i klozeta, po keliu tokiu bandymu turiu uzsikisusi vamzdyna ir tada jau valyk doh.gif kosmaras kazkoks,
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 01:10)
Palomina, ar putuoja gerai cattier sampunas?

Putoja tikrai gerai ir taupiai naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 19:32)
aga, ten irgi poros yra ir oda keiciasi, reikia padeti galvos odelei, masazas ir pilingas jai tikrai patinka:)

As galvos pylinga darausi su cukrum, man labai patinka. Tik nereikia trinti smarkiai, kad nepazeist odos. Ir nesunkiai viskas issiplauna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 20, 18:31)
o ta nilinini sviestmedi galima naudot vietoj lupu balzamo?

as tepiau lupas, bet patepus greitai vel dziusta lupos tai lupu balzamas geriau

QUOTE(Odrey @ 2010 10 21, 08:44)
As galvos pylinga darausi su cukrum, man labai patinka. Tik nereikia trinti smarkiai, kad nepazeist odos. Ir nesunkiai viskas issiplauna  thumbup.gif

o cia po, pries ar vietoj sampuno?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 20, 19:31)
o ta nilinini sviestmedi galima naudot vietoj lupu balzamo?

Aišku, kad galima biggrin.gif Lūpoms sviestmedis tikrai labai patinka.

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 20, 22:05)
arba perku tas turkiškas kempines, kur turkiškoj pirty naudojamos- oda sluoksniais nueina tiesiog nuo jų ir būna kaip pas kūdikį smile.gif

Prašom smulkiau, kokios kempinės, kur perki, kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kas čia per sudedamoji AloeDent Sensitive pastos dalis: PVP (polyvinylpyrrolidone). mastau.gif
Oi, tiksliau Whitening pastoj, susimaišiau. Bet gal ir Sensitive yra, nežiūrėjau. doh.gif

QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 10 21, 01:10)
kuo plaunate vaikams uzpakaliukus?muilais ar prausikliais?

DG avižiniu muilu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulė: 21 spalio 2010 - 09:49