Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 10, 23:15)
vieni proteinai prasiskverbia i plauka ir ji drekina is vidaus, o kiti plauka padengia

jei plaukai 'frizzy' (net nezinau, kaip geriau isverst.. pucias?), geriau nenaudot proteinu, kurie drekina plauka is vidaus.

Daddygirl, o gal galit pasakyt, kur galima paskaityt, kurie drekina is vidaus, kurie is isores?
Atsakyti
Nepykit, kad taip isiverziu i tema su klausimais. Perskaiciau visa praeita tema ir sia, bet atrodo neradau atsakymu. Bandau dar senesnes skaityt, bet gal kuri greiciau atsakys... ax.gif

-is kur perkami vaisiu milteliai? Ir kaip jie vadinasi angliskai?
-kur perkat silka ir silikona? Kokios firmos?
-Ar sertifikuoti sie 3 dalykai?

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 10 10, 23:50)
-is kur perkami vaisiu milteliai?
-kur perkat silka ir silikona? Kokios firmos?
-Ar sertifikuoti sie 3 dalykai?

-Mačiau aroma-zone.com kažkokių turi, taip pat aromanatural.lt (bet šiuo metu ne itin didelis pasirinkimas).
http://www.aromanatu...ai/vaisiai.html
http://www.aromanatu...ai/augalai.html
-Yra aromanatural.lt.
http://www.aromanatu...uru-silkas.html
http://www.aromanatu...-silikonas.html
- Na, abejoju, ar jiems sertifikatai teikiami... Pagal mane sertifikuojami tik kosmetikos produktai...
Atsakyti
Na ka, vargstu su paieskom - arba nerandu ko reikia, kad siustu i USA, arba kainos kosmines, arba kaina pakenciama, bet is puslapio tik 1-2 produktus eina pasiimt, kitam puslapyje vel tas pats, tai bendrai gaunasi labai brangiai tie siuntimai... doh.gif Nu bet po truputi, po truputi atsirenku - svarbu nesikarsciuot ir neskubet, tai neprisipirksiu bile ko.... ax.gif

Iskilo dar keli klausimeliai (sunku man persiverst tuos specifinius dalykus i anglu kalba):
-gintaro milteliu/smelio ir pan tik LT yra?
-prisireike Kvapu Namu eliksyru (vaniles, nerolio ir tt), bet nerandu uzsienio puslapiuose (tiksliau nezinau ar teisingai ieskau). Ieskau 'extract' - kazin teisingai ar cia gaunasi kitkas (rado, kad jojoba aliejuje, KN marulu aliejuje)?

Atsakyti
kaip jums atrodo BURT'S BEES kosmetika?
as kiek ziuriu 2/3 sudeties nuostabios, o i gala visokie neaiskus ingridientai lenda g.gif
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 11, 09:07)
as kiek ziuriu 2/3 sudeties nuostabios, o i gala visokie neaiskus ingridientai lenda g.gif
nuoroda

Turiu Carrot Day cream, buvau įdėjus sudėtis- nieko blogo nepakomentavo (kažkaip neatsimenu ką, bet kažką Satura sakė, reik susirast tą jos post'ą), jis toks riebesnis, žiemai manau bus pats tas smile.gif Kiekis didelis, užtenka mažo kiekio - nežinau kaip sunaudot, galėčiau pasidalint pamėginimui smile.gif Būtų proga už termometrą atsilygint ax.gif Tik tas kvapas - jis gan intensyvus ir greit nenusikvepia. Bent jau aš jį ir dienos bėgyje jaučiu
Papildyta:
Radau Saturos komentarą:

"pagal sudėtį riebus, neaiškių kvapų įdėta ir sodium borate yra tas boraksas, kur berods tarakonus nuodija. Bet, kaip yra sakiusi Rasma, šunis, kates gali labai blogai paveikti ir mūsų naudojami žmogui geri eteriniai aliejai, taip kad jeigu nuo borakso dvesia tarakonai, neparodo, kad jis blogas ir žmogui "

Nebesiūlau tokio neaiškaus kremo biggrin.gif Pati sunaudosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 10, 23:10)
Kiek geriau su acto skalavimu po galvos plovimo (1 arb.saukstelis 1 stikl. vandens).

acto mišiniu dar galima įtrinti galvos odą ir palaikyti prieš plovimą smile.gif

QUOTE(shopingas @ 2010 10 11, 06:14)
-prisireike Kvapu Namu eliksyru (vaniles, nerolio ir tt), bet nerandu uzsienio puslapiuose (tiksliau nezinau ar teisingai ieskau). Ieskau 'extract' - kazin teisingai ar cia gaunasi kitkas (rado, kad jojoba aliejuje, KN marulu aliejuje)?

KN eliksyrai savo esme yra fitoliai - gal tai ieškant padės, arba žiedų ištraukos marulų aliejų, tik kavos žiedų yra jojoboje. Gali būti ištraukos ir alyvuogių, ir sezamų aliejuose. Kažką panašaus tikrai atrasi, bet ne KN analogą. Nes kažkoks ūkis KN siunčia ir nedideliais kiekiais smile.gif

QUOTE(Odora @ 2010 10 11, 09:07)

kieno oda, plaukai sausesni, tai patinka. Beje, atrodo, kad bitėmis KristiAna ėmė prekiauti smile.gif Man ten kas atrodo įtartina, tai ypač stiprūs, ryškūs kvapai. Per stiprūs, per ryškūs smile.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 10 11, 09:25)
Nebesiūlau tokio neaiškaus kremo  biggrin.gif

tikrai tas kremas normalus, čia nebent psichologiškai sunku peržengti savo įsitikinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 11, 09:25)

Nebesiūlau tokio neaiškaus kremo  biggrin.gif Pati sunaudosiu  blush2.gif

aciu uz gerus norus, cia mano drauge teiraujasi, sake pas juos pradeda sita kosmetika prekiauti ir ji domisi ar tikrai naturali.
tai net nezinau ka atsakyti, kad kiekvieno daikto sudetis reikia atskirai skaityti g.gif bet kai zmogus nepatyres tai ka ji ten isskaitys, bet ta kosmetika vistiek geriau nei lorealiai g.gif
mane kas stebina, kad ji viena is arsiu chemines kosmetikos gyneju, ir esu is jos girdejus visus tipinius "chemikiu" argumentus, o va raso klausia rolleyes.gif po truputi visi aplink mane itikes biggrin.gif
Atsakyti
Aš nakčiai prieš einant miegoti ištepiau galvą rožių vandenių (paskaičiau AN, kad padeda nuo pleiskanų) ir ką jūs sau manot? Šiandien jau geriau. thumbup.gif MB nei vienos pleiskanos galvoj nerado, o ir nebeniežti taip...
Atsakyti
o LilyLo ir Magic Minerals nesertefikuoti?
Atsakyti
ne, jos nesertifikuotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 11, 15:13)
ne, jos nesertifikuotos smile.gif

o ar buna mineraline kosmetika sertifikuota? Nejaugi zerutis gali buti eko arba ne eko? g.gif
Atsakyti