QUOTE(chemistry @ 2010 10 20, 15:28)
Palomina, super pudra, bet man kazkaip atrode geriau kur su mineraline tu. Bet aisku cia gali buti ir del paciu fotkiu skirtumu
Aciu
Gyvai vaizdai siek tiek kitokie nei foto buna.. Su sausa mineraline pudra veidas matiskesnis, sausesnis, o su kremine - kitoks vaizdas, oda atrodo dregnesne (ar kaip cia issireiksti) ir t.t.
As tai neturiu priekaistu nei mineralinei, nei kreminei pudrai.. man abu variantai priimtini ir naudosiu pagal nuotaika
QUOTE(liusinda @ 2010 10 20, 16:29)
ka galit parekomenduot paakiams ir kremuka veidui,alieju ar dar ka nors,kad sulygintu veido spalva.yra demeliu
John Masters Organics turi seruma su vitaminu C, kuris pasviesina oda, palygina spalva, bet jei oda jautri tai tada nesiulyciau, nes man nuo vitamino C oda prausdavo, bet is pradziu tai maciau as ta sviesinima ir spalvos suvienodinima..
Paakiams tai nezinau ka cia butu galima parekomenduoti, nes nedaug bandzius, o ir tai ka esu bandzius, tai tik is meginuku..
O kokie poreikiai paakiams? Kad sviesintu? Man pasviesedavo nuo sviestmedzio arba migdolu aliejaus.. nuo kremu nepastebejau tokio efekto.. Ar kad butu lengvas? jei taip, tai John Masters Organics paakiu gelis neblogas, man patiko.. tik nezinau kiek sios priemones kainuoja..
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 19:04)
galvos odai taip pat reikia pilingo, juk oda valyti ne tik veido reikia.
susimasciau, kad niekada nedariau galvos pylingo
reiks kada pasidaryt.. gal tada plaukai augs greiciau