Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Satura @ 2010 10 20, 14:10)
o štai nilinio sviestmedžio rūšis niekaip nepakeista atrodo va

O kuo skirasi tas nilinis sviestmedis nuo paprasto? Aš niekaip nesuprantu kaip jis išgaunamas. ax.gif

QUOTE(shemsa @ 2010 10 20, 14:23)
o kaip jums tas sviesmedis ir lupu balzamas?

Kažkaip nežinau dar... Nuo lūpų balzamo lupasi oda, šerpetoja vis tiek jos... O sviestmedžio labiau minkšto to noriu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 17:32)
O kuo skirasi tas nilinis sviestmedis nuo paprasto? Aš niekaip nesuprantu kaip jis išgaunamas.  ax.gif

medžiai skirtingi, auga skirtingose vietose, niliniai sviestmedžiai gauna daugiau drėgmės, o paprastieji turi labai sausringas sąlygas.

paprastas sviestmedžio sviestas yra tokios gelsvai žalsvos spalvos, kietokas, riešutų kvapo. O nilinis yra minkštas, kreminis, kakavos kvapo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal man kas nors gali paaiskinti del sios krem pudros g.gif parasyta,kad sertifikuota naturali priemone,bet...paskaitykit sudeti
My Webpage

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 14:31)
receptukas riebiaplaukems, kurios nenori kasdien plauti galvos:)
"Išgeriate
kavą ir likusiais tirščiai įtrinate visą galvą, kuo ilgiau trinate (aš
tai darau sukamaisiai judesiais) tuo geriau, ilgesnis masažas. Plaukų
galu neliečiu, kiek nubėga ant jų tiek, nes galva būna palenkta. Tada
galvyte i maišiuką, ant jos rankšluostį ir kol pati išsimaudau
(15-20min) palaikau ir išplaunu.

P.S.Tik pati pradžia reikalauja daug
kantrybės, po pirmų 4-5 plovimų galva atrodo kaip ne visai išplauta,
plaukas turi adaptuotis, todel ne visos išlaukia efekto. O po to plaukas
atrodo liuks, sveikas, blizga ir nebesiriebaluoja taip. Man asmeniskai
seniau reikėdavo galva plauti kas antrą dieną verkiant, dabar i kartą į
savaitę. (šampūnas šiuo atveju išvis nenaudojamas)"

idomu,tik man kazkaip baugu glvos oda trint su kava.cia kone kaip pilingas.. nors gal ir reiktu pameginti..

o ta nilinini sviestmedi galima naudot vietoj lupu balzamo?
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 20, 19:31)
idomu,tik man kazkaip baugu glvos oda trint su kava.cia kone kaip pilingas.. nors gal ir reiktu pameginti..

Man baisu, kad po tokių bandymų vamdžiai užsikiš biggrin.gif

Beje, atėjo naujienlaiškis, kad BxM turi naujienų- atsirado žalias ir geltonas korektoriai- maskuotojai. 2g kaina 28lt. Žalias ir Geltonas Bet kažkaip brangokai, sakyčiau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 20, 18:31)

o ta nilinini sviestmedi galima naudot vietoj lupu balzamo?

galvos odai taip pat reikia pilingo, juk oda valyti ne tik veido reikia.
as nilininiu sviestmedziu ir lupas ir aplink akis. Kodel gi ne?
Papildyta:
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 20, 18:43)
Man baisu, kad po tokių bandymų vamdžiai užsikiš biggrin.gif

nuo siek tiek kavos tirsciu vamzdziai uzsikims??? blink.gif o kunui pilingo su kavos tirsciais nedarote? man iki siol jokie vamdziai neuzsikimso:)
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 20, 15:28)
Palomina, super pudra, bet man kazkaip atrode geriau kur su mineraline tu. Bet aisku cia gali buti ir del paciu fotkiu skirtumu g.gif

Aciu smile.gif Gyvai vaizdai siek tiek kitokie nei foto buna.. Su sausa mineraline pudra veidas matiskesnis, sausesnis, o su kremine - kitoks vaizdas, oda atrodo dregnesne (ar kaip cia issireiksti) ir t.t.
As tai neturiu priekaistu nei mineralinei, nei kreminei pudrai.. man abu variantai priimtini ir naudosiu pagal nuotaika biggrin.gif

QUOTE(liusinda @ 2010 10 20, 16:29)
ka galit parekomenduot paakiams ir kremuka veidui,alieju ar dar ka nors,kad sulygintu  veido spalva.yra demeliu  doh.gif

John Masters Organics turi seruma su vitaminu C, kuris pasviesina oda, palygina spalva, bet jei oda jautri tai tada nesiulyciau, nes man nuo vitamino C oda prausdavo, bet is pradziu tai maciau as ta sviesinima ir spalvos suvienodinima..
Paakiams tai nezinau ka cia butu galima parekomenduoti, nes nedaug bandzius, o ir tai ka esu bandzius, tai tik is meginuku..
O kokie poreikiai paakiams? Kad sviesintu? Man pasviesedavo nuo sviestmedzio arba migdolu aliejaus.. nuo kremu nepastebejau tokio efekto.. Ar kad butu lengvas? jei taip, tai John Masters Organics paakiu gelis neblogas, man patiko.. tik nezinau kiek sios priemones kainuoja.. blush2.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 19:04)
galvos odai taip pat reikia pilingo, juk oda valyti ne tik veido reikia.

susimasciau, kad niekada nedariau galvos pylingo g.gif reiks kada pasidaryt.. gal tada plaukai augs greiciau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 20 spalio 2010 - 18:19
QUOTE(Palomina @ 2010 10 20, 19:17)
susimasciau, kad niekada nedariau galvos pylingo  g.gif  reiks kada pasidaryt.. gal tada plaukai augs greiciau  g.gif

aga, ten irgi poros yra ir oda keiciasi, reikia padeti galvos odelei, masazas ir pilingas jai tikrai patinka:)
Atsakyti
Aš tą kavos pylingą esu darius kelis kartus, bet kantrybės neužteko ilgiau. biggrin.gif Labai nervina tie visur pribyrantys grūdai... Dar sunkiai iš galvos išsiplauna ir po to joks efektas nesimato, nors irgi skaičiau, kad plaukai pradeda nuo kavos žvilgėti, įgauna tamsesnę spalvą ir masažuojant odą gerinama kraujotaka, be to, kofeinas stabdo plaukų slinkimą ir skatina jų augimą.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 19:55)
joks efektas nesimato, nors irgi skaičiau, kad plaukai pradeda nuo kavos žvilgėti, įgauna tamsesnę spalvą ir masažuojant odą gerinama kraujotaka, be to, kofeinas stabdo plaukų slinkimą ir skatina jų augimą.

tai nori, kad po poros kartu ryskus efektas matytusi:plaukai zvilgetu, kasos iki zemes uzaugtu?? smile.gif Juk taip nebuna:)
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 20, 18:13)
Sveikos,
gal man kas nors gali paaiskinti del sios krem pudros g.gif parasyta,kad sertifikuota naturali priemone,bet...paskaitykit sudeti
My Webpage

kas konkrečiai neramina pudros sudėtyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 20, 20:04)
nuo siek tiek kavos tirsciu vamzdziai uzsikims??? blink.gif  o kunui pilingo su kavos tirsciais nedarote? man iki siol jokie vamdziai neuzsikimso:)

Pas mane namie vamzdžiai labai siauri, o su šaukštuku kavos nemanau, kad kažkas gausis, tai nutariau geriau visai nebandyti smile.gif O kūnui pylingą darau su tuo, kas tirpsta skysčiuose- cukrumi, druska arba perku tas turkiškas kempines, kur turkiškoj pirty naudojamos- oda sluoksniais nueina tiesiog nuo jų ir būna kaip pas kūdikį smile.gif
Atsakyti