Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(ernesin @ 2010 10 20, 11:05)
Man taip pat labai gražu wub.gif Tik mano veidas po mineralinės šaltuoju metų laiku antroje dienos pusėje įgauna tokį blizgesį, tai kažin kaip būtų su šia rolleyes.gif Kaip manai, galima būtų kažkokią lengvesnę išgauti riebumo atžvilgiu? smile.gif

na su sia, manau, dar greiciau blizgetum tada.. o lengvesne, aisku, kad galima pabandyt pasidaryti.. kai sia baigsiu, bandysiu gal kaip krema su spalva daryt, bet labiau i krempudra panasia (kad pamaskuotu)..
cia kur dariau, tai sakyciau toks rudeninis-zieminis variantas normaliai odai (arba sausesnei).. megstanciai riebaluotis odai nemanau, kad tiktu g.gif dabar mano oda tokiais orais beveik nesiriebaluoja, tai man tinka..

QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 20, 11:05)
Tai va, tuomet ką reiškia natūralių priemonių galia thumbup.gif
Ot gaila, kad aš per vėlai susiprotėjau unsure.gif

manau, kad niekada nera per velu..
o del natur. priemoniu veiksmingumo, tai kaip ir visokioj kosmetikoj - vienos tikrai daro pastebima poveiki odai, o kitos buna tokios paprastos, tik tam kartui kazkoks nedidelis efektas ir pan.
Atsakyti
Pagaliau išbandžiau:
user posted image
Sviestą bandžiau pirmą kartą.
Įdomus. Neskystas, kietokas. Paimi ir nuo rankų šilumos pradeda skystėti...
Skalsus, bekvapis...T
Tepiau tik sausas odos vietas. T zonos netepiau.... Oda švelni, neatrodo riebalais ištepta...
Čia pirmi įspūdžiai...
Pirkau iš Ekopievos.lt. Nebuvo pristatymo mokesčio, malonus aptarnavimas (teko skamb.dėl banko problemų), greitai pristatė ir mėginukų daug prikrovė....
Kiek tai natūralu-nežinau, nes nelabai nusimanau.... 4u.gif

Šveitiklio dar neišbadžiau..... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 20, 12:24)
Skalsus, bekvapis...T

Kiek tai natūralu-nežinau, nes nelabai nusimanau.... 4u.gif

Šveitiklio dar neišbadžiau.....

ten tik sviestmedis taip? Sudėtyje daugiau nieko nėra? Natūralu, tik kvapas jo išimtas greičiausiai smile.gif

įdomu bus, kas čia per šveitiklis drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=Satura,2010 10 20, 13:00]
ten tik sviestmedis taip? Sudėtyje daugiau nieko nėra? Natūralu, tik kvapas jo išimtas greičiausiai smile.gif

Taukmedžio sviestas. Ar tai svietmedis? g.gif
Negaliu pažiūrėti sudėties, nes liet. etiketė užklijuota, bet kiek ten matosi rašo 100 %...
Belieka pasitikėti int.parduotuve....
Dėl kvapo. Gal koks ir yra, bet jaučiasi vos vos... Sakyčiau bekvapis....
4u.gif
http://www.ekopievos...o-sviestas.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 20 spalio 2010 - 12:19
QUOTE(Krisanta @ 2010 10 20, 13:17)
Negaliu pažiūrėti sudėties, nes liet. etiketė užklijuota, bet kiek ten matosi rašo 100 %...
Belieka pasitikėti int.parduotuve....
Dėl kvapo. Gal koks ir yra, bet jaučiasi vos vos... Sakyčiau bekvapis....
4u.gif

o kokia jo spalva? mirksiukas.gif

daro taip kartais, kad iš kai kurių natūralių sviestų, aliejų pašalina kvapus, kad pirkėjams būtų maloniau naudoti. Jeigu tik patinka, tai ir gerai. Sertifikuotas produktas be to smile.gif

Atsakyti
Įkeliu nuotraukytes, kaip atrodo....
user posted image
Kitoje šviesoje....
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taip taip, atrodo lygiai taip pat, kaip ir Druide sviestmedžio sviestas drinks_cheers.gif

nevalytas, nedezodoruotas taip atrodo:

user posted image

o štai nilinio sviestmedžio rūšis niekaip nepakeista atrodo va kaip thumbup.gif Jis natūraliai minkštas, švelnios gelsvos spalvos ir kvepia kakava wub.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 10:09)
Aš ateinu su savo išbandymais.  biggrin.gif Juodas muilas tikras stebuklas! Ploviau veidą vakare ir šiandien ryte, po jo palieka švelnus švelnus, visai nesausina (nelabai ir turėtų, nes sudėtyje pagrinde kokosų ir sviestmedžio aliejai) ir labai gerai putoja.  thumbup.gif Po prausimosi net matėsi, kad nusilupo kažkokios negyvos veido odos ląstelės.  biggrin.gif

Prieš naktį dar patepiau veidą erškėtrožių aliejumi (o jau kvapas koks feee  biggrin.gif ), tai ryte spuogų neatsirado ir veidas skaistesnis atrodo.

Šampūnas Barefoot Botanicals irgi atrodo puikus. Labai skaniai kvepia, daug nereikia, nes gausiai putoja, ne taip kaip AO. Labiausiai laukiamas rezultatas, jog neliktų pleiskanų ir nedirgintų galvos odos...

Dar turiu Barefoot Botanicals drėkinantį veido ir kūno kremo mėginuką. Irgi skanus kvapas, sudrėkino odą normaliai, tokia švelni paliko. Svarbu, kad nekimštų porų, gal reikės įsigyti, nes kaip tik ieškau drėkinančio kremo.

o kaip jums tas sviesmedis ir lupu balzamas?
MB viena vakara pasitepe lupas su tuo balzamu, tai kai atejo pabucevo, sakau kas ce taip skaniai kvepia, sako gi ce tavo balzamas lupu
Atsakyti
receptukas riebiaplaukems, kurios nenori kasdien plauti galvos:)
"Išgeriate
kavą ir likusiais tirščiai įtrinate visą galvą, kuo ilgiau trinate (aš
tai darau sukamaisiai judesiais) tuo geriau, ilgesnis masažas. Plaukų
galu neliečiu, kiek nubėga ant jų tiek, nes galva būna palenkta. Tada
galvyte i maišiuką, ant jos rankšluostį ir kol pati išsimaudau
(15-20min) palaikau ir išplaunu.

P.S.Tik pati pradžia reikalauja daug
kantrybės, po pirmų 4-5 plovimų galva atrodo kaip ne visai išplauta,
plaukas turi adaptuotis, todel ne visos išlaukia efekto. O po to plaukas
atrodo liuks, sveikas, blizga ir nebesiriebaluoja taip. Man asmeniskai
seniau reikėdavo galva plauti kas antrą dieną verkiant, dabar i kartą į
savaitę. (šampūnas šiuo atveju išvis nenaudojamas)"

Atsakyti
rasiau rasiau atsakymus ir pradingo viskas doh.gif

Palomina, super pudra, bet man kazkaip atrode geriau kur su mineraline tu. Bet aisku cia gali buti ir del paciu fotkiu skirtumu g.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 20, 14:22)
labai gražiai parašyta, ką gero gali padaryti tie aliejai, bet yra keli bet  ax.gif Iš paveikslėlių neįžiūriu, kas gamintojas ir visiškai nėra jokio paaiškinimo, koks tas sviestmedžio sviestas: rūšis, apdirbimas ir pan. Asmeniškai nesisakyčiau, man per daug neaiškumų smile.gif

pas mus sito tiekejo alieju yra. Turiu pasiemus sau sviestmedi ir jojoba. As tai patenkinta. Sviestmedis valytas, graziai baltas. Siaip visa indo apie juos yra Cia
Atsakyti
QUOTE(chemistry @ 2010 10 20, 15:28)
Sviestmedis valytas, graziai baltas. Siaip visa indo apie juos yra

aiškuma drinks_cheers.gif Nors pati nenoriu visokių valytų, bekvapių blush2.gif Kartą turėjau, bet viskas baigėsi tuo, kad sviestmedis buvo išmestas, o indelis išplautas ir padėtas kitiems produktams. Gerai, kad tai buvo tik miniukas ax.gif
Atsakyti
ka galit parekomenduot paakiams ir kremuka veidui,alieju ar dar ka nors,kad sulygintu veido spalva.yra demeliu doh.gif
Atsakyti