Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(geggle @ 2010 10 19, 13:02)
Sveikos, gal kuri bandete si dienini krema sausai jautriai odai?  ax.gif  Is ekopievos.lt

user posted image

turiu si krema, malonus, lengvai tepasi, maloniai kvepia, gerai drekina. Man vasara labai tiko, ziemai norejosi siek tiek "sunkesnio" labiau maitinancio kremo.

QUOTE(Hibisco @ 2010 10 19, 21:20)
Merginos, priminkit, per kiek laiko atkeliauja Lily Lolo siuntinukas?
Ir dar, gavau emaila, kad siuntinys jau issiustas, bet neatsiunte jokio tracking kodo, tik uzsakymo numeri, ir jums taip buvo? g.gif  4u.gif

ilgai doh.gif as laukiau 8 dienas, po to kai parase, kad issiunte
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 19, 21:20)
Kiek jūs laikot ant plaukų kondicionierių? Pvz. Sante BC, nes pamenu anksčiau skaičiau, kad net kiekį reikia teisingai atitaikyti, tai manau, kad gal ir laiką? ax.gif O koks tas neįtikėtinai mažas kiekis reikalingas?

O aš kaip kada. Kartais užtepu, tada dar prausiuosi pati, dar ką nors darau - tai ir 15 min. praeina, kaip kaukė gaunasi smile.gif
Beje, su Sante BC man lyg ir nebuvo problemų kiekio atitaikymui - nepastebėjau, kad padauginimas kažką blogo duotų. Bet Lavera Basis Sensitive man daugiau norisi naudoti, čia tai tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 19, 21:20)
Kiek jūs laikot ant plaukų kondicionierių? Pvz. Sante BC, nes pamenu anksčiau skaičiau, kad net kiekį reikia teisingai atitaikyti, tai manau, kad gal ir laiką? ax.gif O koks tas neįtikėtinai mažas kiekis reikalingas?
As arba beveik iskart isplaunu, arba palaikau kelias min. smile.gif man tas mazas kiekis yra tik suvilgyti keliu pirstu pagalveles rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 20, 09:26)
Man net geriau nei su mineraline atrodai  4u.gif Aišku, nuotrauka nuotraukai nelygi smile.gif Bet faktas, kad abiem atvejais rezultatas puikus thumb_yello.gif

aciu 4u.gif
man su kremine pudra atrodo sviezesnis veidas..

QUOTE(ragana @ 2010 10 20, 09:32)
Wow  blink.gif Atrodo liux  thumbup.gif 
Noriu noriu noriu  biggrin.gif  Bet neturiu tokio buteliuko su dozatoriumi sad.gif Ai, vis tiek gaminsiu  irnesakyk.gif  Ačiū, kad pasidalinai ir receptu, ir vaizdu, ir idėja  4u.gif

aciu 4u.gif
zinok del buteliuko.. siandien kaip tik pagalvojau, kad gal geriau butu be dozatoriaus indelis (arba didesne dozatoriaus skylute) sitam receptui, nes per nakti patirstejo siek tiek krempudra (atveso kakavos sviestas ir patirstino), tai jau ten truputi sunkokai spaudesi.. bet ant veido tai krempudra gula gerai ir plonu sluoksniu..

---
manau, kad turesiu dabar kur eksperimentuoti biggrin.gif kiekviena karta vis kitokia bandysiu daryti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 20 spalio 2010 - 08:42
Palomina, ar jūsų visa grupė distiliavo Sibirkos rožyno hidrolatą ir koksai jo kvapas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 20, 10:01)
Palomina, ar jūsų visa grupė distiliavo Sibirkos rožyno hidrolatą ir koksai jo kvapas? smile.gif

Oi zinok del Sibirkos roziu hidrolato nieko nezinau blush2.gif as tik karts nuo karto KN parfumeriu "dirbtuvese" apsilankau.. Mes roziu nedistiliavom, o tiesiog prisiskynem daug roziu ir grizom i KN del lietaus (seip butume vietoj kazka dare), o tada jau uostem rozes ir kurem roziu sodo kvapa..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 20 spalio 2010 - 09:09
Palomina, tai įtikino tave Sibirkos rožės? biggrin.gif
Atsakyti
Aš ateinu su savo išbandymais. biggrin.gif Juodas muilas tikras stebuklas! Ploviau veidą vakare ir šiandien ryte, po jo palieka švelnus švelnus, visai nesausina (nelabai ir turėtų, nes sudėtyje pagrinde kokosų ir sviestmedžio aliejai) ir labai gerai putoja. thumbup.gif Po prausimosi net matėsi, kad nusilupo kažkokios negyvos veido odos ląstelės. biggrin.gif

Prieš naktį dar patepiau veidą erškėtrožių aliejumi (o jau kvapas koks feee biggrin.gif ), tai ryte spuogų neatsirado ir veidas skaistesnis atrodo.

Šampūnas Barefoot Botanicals irgi atrodo puikus. Labai skaniai kvepia, daug nereikia, nes gausiai putoja, ne taip kaip AO. Labiausiai laukiamas rezultatas, jog neliktų pleiskanų ir nedirgintų galvos odos...

Dar turiu Barefoot Botanicals drėkinantį veido ir kūno kremo mėginuką. Irgi skanus kvapas, sudrėkino odą normaliai, tokia švelni paliko. Svarbu, kad nekimštų porų, gal reikės įsigyti, nes kaip tik ieškau drėkinančio kremo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 20 spalio 2010 - 09:10
QUOTE(Satura @ 2010 10 20, 10:09)
Palomina, tai įtikino tave Sibirkos rožės? biggrin.gif

itikino biggrin.gif seip pamaciau, tiek roziu (ir skirtingu) kiek gyvenime nebuvau maciusi ir uosciusi.. net savo vardo roze radau biggrin.gif
beje, bus lapkricio pabaigoj paroda musu kurtu "roziu sodo" kvapu..
Atsakyti
Mačiau, čia yra merginų iš Šiaulių. Kur Šiauliuose randasi ta ekologiška parduotuvė? Kiek supratau, ten pas juos asortimentas pagrinde iš KN? Kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 20, 10:17)
Mačiau, čia yra merginų iš Šiaulių. Kur Šiauliuose randasi ta ekologiška parduotuvė? Kiek supratau, ten pas juos asortimentas pagrinde iš KN? Kaip kainos?

Yra tokia Lotosų jūra, Dvaro g. 49. Dėja, asortimentas (kas liečia KN) ten laaabai skurdus verysad.gif
Dėl kainų, kai iš ten pirkau vasarą, tai kainos sutapo su KN skelbiamom kainom, o čia prieš pora savaičių kai pirkau, tai ant prekės buvo po du - penkis litukus viršaus unsure.gif
Atsakyti
Acorelle dezikas lyg ir patinka, bet jau jo kamstelis-uzsukimas doh.gif kol normaliai istatau ji i sriegi ir uzsuku-5 kartus susikeikiu. Uz tokia kaina galetu ir tobulesne pakuote pagaminti ax.gif
Atsakyti