Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Satura @ 2010 10 19, 15:17)
kai tepdavau LL kabukiu, lyg norėdavosi geresnio pudros prilipimo prie odos, bet šitai išsprendė EM flat top šepetėlis  rolleyes.gif

jau turi kirstaji? smile.gif
acorelle jau ismeginau, tik dar nuomones neturiu smile.gif po savaites naudojimo pasakysiu smile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą. Kam reikalingi fitoliai? Kaip suprantu, tai aliejinė augalų ištrauka, tačiau kaip kur ir kam ją naudoti, kuo jis geresnis už paprastą aliejų? Nieko nenumanau apie fitolius, tačiau užtikusi jų vienoje internetinėje parduotuvėje susidomėjau smile.gif

Dar vienas klausimas. Biok išleido naują, ekologišką veido priežiūros priemonių liniją. Ar kas galėtų pakomentuoti valomojo pienelio sudėtį? SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Glycerin*, Glyceryl Stearate SE*, Tapioca Starch**, Cetearyl Alcohol*, Gluconolactone*, Sodium Benzoate*, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.
Atsakyti
Matėt, Aubrey Organics irgi turi pudrų?

http://www.aubrey-or...stom.aspx?id=33
Atsakyti
Sveikutes...
Gal galite pakomentuoti? Čia LaksHmi kosmetika...Kokia nuomone apie ja?
Sudėtis: Talc, Mica, Squalane, Zea mays (Corn) starch*, Magnesium aluminium silicate, Helianthus annuus* (Sunflower) seed oil, Rosa rubiginosa* seed oil, Argania spinosa* (Argan) oil, Vitis vinifera* (Grape) seed oil, Pongamia glabra (Karanja) seed oil, Tocopherol. May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 75300, CI 77510.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 19:42)
Matėt, Aubrey Organics irgi turi pudrų?

http://www.aubrey-or...stom.aspx?id=33

Esu bandzius, bet nesuzavejo manes ax.gif O svarbiausia spalvos nepataikiau - buvo tokia i pilkuma ir visai matine, tai atrodziau kaip issipurvinus veida lotuliukas.gif Bet siaip smagi pati pudra, konsistencija, didelis kiekis ir gera sudetis.
Atsakyti
O kokią spalvą pirkai? Aš tai jaučiu jei pirkčiau, tai imčiau porcelain beige. g.gif Bet iš tikro spalvų pasirinkimas ne toks gausus kaip kitur.

O dėl Akoma, tai siūlau parašyti el. laišką ir paklausti, kodėl grąžino pinigus ir ar siunčia į JAV. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 19 spalio 2010 - 19:06
QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 20:01)
O kokią spalvą pirkai? Aš tai jaučiu jei pirkčiau, tai imčiau porcelain beige.  g.gif Bet iš tikro spalvų pasirinkimas ne toks gausus kaip kitur.

O dėl Akoma, tai siūlau parašyti el. laišką ir paklausti, kodėl grąžino pinigus ir ar siunčia į JAV.  mirksiukas.gif

Pirkau 2, berods 'porcelein beige' ir 'beige' spalvos buvo - kiek pamenu bandziau 'beige' ant veiduko. Kitos ne nepradariau, nes labai panasios buvo is pakuociu, o perkant teko uzsisakinet, nes parduotuveje jomis neprekiavo (t.y. parduotuve padare spec. uzsakyma man, nes jie AO prekiu turejo tik ne kosmetikos). Kazkaip nenorejau ir kitos plest tik pasibandymui, o paskui abieju grazint.... blush2.gif

Su Akoma jauciu tas pats kaip su Nature for Beauty - tik NFB net neprieme uzsakymo. Dar pries uzsakant jiems kazka rasiau, tai gavau atsakyma, kad i JAV nesiuncia (tik atsakymas atkeliavo po to kai pabandziau pabaigt uzsakyma). Tik man keista kaip abi jos leidzia rinktis siuntimo sali, jei nesiuncia ten. Akoma isvis rasoma, kad UK tokiu ir tokiu budu siuncia, Europoj tokiu ir anokiu, o likusiam pasauliui dar kitokiu. Tik kad nesiunte... Jauciu reikia rasyt, nes ir taip jau drauge apkraunu pirkiniais is Kvapu namu ir Barokos, nenoriu daugiau prikraut jai savu priemoniu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 20:50)
Na, jei rašo, kad siunčia "to the rest of the world", tai turėtų ir į USA siųsti. Gal atšaukė, nes kas nors su siuntimo mokesčiu nesigavo. Rašei, kad siuntimas nemokamas tau išėjo.  g.gif

Aha, kai parinkau LT adresa, tai berods 3 svarus siuntimo paskaiciavo, o JAV adresu nieko uz siuntima nepaskaiciavo. Parasiau jiems ir lauksiu atsakymo, nes net pikta pasidare vakar tuos pinigelius atgavus (darbe paskutinem darbo minutem uzsitrenkiau kopijavimo kambari, tai paskutiniai klientai isleido po baladojimu i duris, nes kas is bendradarbiu buvo like, tai per kita puse iseidinejo, tai aisku visa susinervinus gryzau, o paskui dar sita naujiena).

Ziuresiu, reikes ieskot kazkur kitur parsisiust. Gabalinio juodo muilo, tai daugkur randu, bet man taip skysto norejosi. Ir dar sviestai Akomoj tokioj gerom kainom. Cia ka is rimtesniu puslapiu atradau, tai arba siuntimas pakenciamas, bet produktai tokie nepigus, arba pigesni produktai, o siuntimas nenormalus (nuo $20 net imant kelis lengvus daiktus). doh.gif
Atsakyti
Kiek jūs laikot ant plaukų kondicionierių? Pvz. Sante BC, nes pamenu anksčiau skaičiau, kad net kiekį reikia teisingai atitaikyti, tai manau, kad gal ir laiką? ax.gif O koks tas neįtikėtinai mažas kiekis reikalingas?
Atsakyti
QUOTE(Vergine @ 2010 10 19, 21:20)
Kiek jūs laikot ant plaukų kondicionierių?

As megstu kelias minutes palaikyt, nes mano plaukai sausi, tai tokia kaip lengva kaukyte gaunasi. Bet danziausiai apie minute islaikau turbut, nes tingiu laukt... blush2.gif Nors as ir kaukes buna kaip kondicionieriu laikau (t.y. trumpai, vos ne iskart nuplaunu).

Siaip ant kai kuriu kondicionieriu raso kiek laikyt ant plauku.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 19, 21:04)
Palomina, man toks makijažas tobulas, nes tikrai labai NATŪRALUS wub.gif

Dar pasirodyk kada su savo gamybos kremine pudra 4u.gif

Aciu 4u.gif gal ir ikelsiu kada smile.gif

Kiek jūs laikot ant plaukų kondicionierių? Pvz. Sante BC, nes pamenu anksčiau skaičiau, kad net kiekį reikia teisingai atitaikyti, tai manau, kad gal ir laiką? ax.gif O koks tas neįtikėtinai mažas kiekis reikalingas?

as Sante BC uztepdavau ir tik kelias sekundes palaikydavau.. Visus balzamus as taip naudoju..
Atsakyti

Aš tai apie minutę laikau, o kiekį tai kuo mažesnį stenkitės paimti, bus per mažai, dar pridėsit. bigsmile.gif
Atsakyti