o kas nors bandet dr. organic sampunus as jau gal galiu visoms nusibosti su tais sampunais bet to tiek bandymu buteliukai tik rikiuojasi vonioje o rezultatas liudina
Papildyta:
o eco paziurejau, taciau kaip suprantu jie neturi normaliems plaukams skirto sampuno, ar as kazka praleidau
QUOTE(Odora @ 2010 10 19, 09:03)
tiesa kalbejom dabar neatsimenu ar tie balzamai su spalva tau drekino/maitino neatsizvelgiant i tuos burbuliukus?
ten net ne burbuliukai buvo, o guziukai Nelabai jie drėkinimu pasižymi - nepalyginamai geriau patinka naujieji jų lūpdažiai. Keistas dalykas, nes plonai tepasi, geriasi į lūpas, bet išlieka spalva ir lūpos švelnios, jokių suskeldėjimų. Va šitus tikrai rekomenduoju, jei pagal niuansus tinka Kalbu, aišku, apie dabar, žiemą gal būtų per lengvi
shopingai, kartais kai kurios parduotuvės nesiunčia atskirų firmų, arba atskirų gaminių ne tik kad į kitą žemyną, bet ir į kitą šalį. Gal jų aliejai neatitinka JAV keliamų reikalavimų ar įsipainioja muitinės reikalai? Jei su mokėjimu buvo tvarkoje, reiktų jiems parašyti ir paklausti, kodėl konkretus siuntinys nebuvo išsiųstas
Ikeliu savo makiaza (Ernesin prasymu)... Visos priemones tik natur.. Pagaliau
I veido israiska nekreipiam demesio, labai susikaupusi buvau, nes fotografuoti paciai save sunkus darbas, be to as labai nefotogeniska
Naudojau tokias priemones savo siandieniniam dieniniam makiazui: LL mineraline pudra (spalva Warm Peach), Hauschka 4 spalvu seselius (naudojau viena spalva - kakavine), Benecos tusa (juoda) ir Cattier lupu blizgesi (Natural spalva)..
Tiesa.. gyvai vaizdas daug grazesnis.. neatrodau tokia isblyskus.. seseliai gyvai matosi gerai, o cia visos spalvos kazkokios isnykusios..
Fotografavau pries langa..
I veido israiska nekreipiam demesio, labai susikaupusi buvau, nes fotografuoti paciai save sunkus darbas, be to as labai nefotogeniska
Naudojau tokias priemones savo siandieniniam dieniniam makiazui: LL mineraline pudra (spalva Warm Peach), Hauschka 4 spalvu seselius (naudojau viena spalva - kakavine), Benecos tusa (juoda) ir Cattier lupu blizgesi (Natural spalva)..
Tiesa.. gyvai vaizdas daug grazesnis.. neatrodau tokia isblyskus.. seseliai gyvai matosi gerai, o cia visos spalvos kazkokios isnykusios..
Fotografavau pries langa..
QUOTE(Etama @ 2010 10 19, 11:04)
Laaaaabai grazu, gaivu. uzskaitau lupu spalva labai gera, papasakok apie ta blizgi placiau ir LL graziai gula ant tavo veido, geriau nei ant mano sakyciau spalva man ta taip pat neitiko
Aciu
Blizgesys toks paprastutis, bespalvis, su smulkiais blizguciais, kuriu nesimato ant lupu kai pasitepu, slapias efektas pasidaro, kuris man patinka.. Nelipnus, bet laikosi visai neblogai..
LL tai tikrai neblogai gula.. bet, kad susiguletu geriau, as kai uztepu mineraline pudra, tada papurskiu veida hidrolatu, tada dingsta tas sausas matiskumas ir veidas siek tiek svyteti pradeda.. pabandyk jei nebandei, gal geriau bus tau.. O spalva man tai labai gera sita.. neutralizuoja mano veido ruzavuma (o kunas tai gelsvas yra) ir suvienodina su kuno oda..
dar LL siek tiek pagirsiu vakar kai pasidaziau 6 val ryto, tai atlaike kuo puikiausiai visa darbo diena, net vakare buvo nebaisu i veidrodi paziureti
QUOTE(Diva:) @ 2010 10 19, 11:18)
Uoj, Palomina- grazu! Ypac man labai lupu blizgis patinka- jis siek tiek turi ruzavumo, ar ne? Kur perki ?
Aciu
ruzavumo neturi.. pavadinciau bespalviu.. mano lupos taip atrodo (tik ne taip blizga) net kai tik lupu balzamu pasitepu..
blizgis is cia
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 19, 11:29)
Kad ir nuotraukoje labai gražiai atrodai Tikrai nepasakyčiau, kad išblyškusi, odos spalva tobula, visa tiesiog švytinti
Aciu
QUOTE(micefee @ 2010 10 19, 11:45)
Gražu. Tikiu, kad spalvos realiai matosi, nes man irgi sunku būna makiažą nufotografuoti. Labai patiko blizgesys, pudra padengta idealiai (aš pati šiandien su blondie pasipudravus ), tik man tušas nelabai patiko.
Aciu Sis blakstienu tusas man taip pat nepatinka, bet nemesiu.. kantriai sunaudosiu..
QUOTE(Satura @ 2010 10 19, 12:12)
Palomina, labai gražu Paprasta, subtilu, gaivu Kodėl tušas nepatinka??
Aciu, Satura Megstu paprastuma ir subtiluma, net tik makiaze, bet ir visur kitur gyvenime
Tusas nepatinka nes, kai jau kazkada buvau rasiusi, man tepa paakius (voku jau kazkaip nebe tepa (oda sausesne pasidare)), be to dabar jau kai patirstejo tai negraziai blakstienas padazo, sepetelis mano blakstienoms per retas, tai jei norisi ryskiau blakstienas padazyti pradeda lipinti blakstienas.. Zodziu, Benecos tusas ne man
man vakar tą patį Naturado tušas padarė, bet kadangi vienetinis atvejis, tai neužskaitau kaip blogybės. Šiaip kažko labai marksčiausi, gal tai lėmė nutrupėjimą
šiandien kuo patenkinta, tai plaukais: gavo vakar Mėtos ekstrakto, net žvilga susibangavę iš malonumo
šiandien kuo patenkinta, tai plaukais: gavo vakar Mėtos ekstrakto, net žvilga susibangavę iš malonumo
Scurry, ji tikrai sausa, bet ne užtapšnojama ant odos, o į ją įtrinama. Nerealu, bet tikrai gaunasi kreminės vaizdas tiek purškiant, tiek ne
Palomina, kokiu šepetėliu, beje, tepei?
Aciu visoms uz pagyrimus
del poru kimsimosi tai kol kas negaliu nieko pasakyti, nes tik kelis kartus as ja naudojau..
Kaip Satura jau minejo, su mineraline pasidazius isgaunamas kremines pudros vaizdas nepriklausomai nuo to ar buvo po to papurksta vandenuku ar ne.. Tik man jei nepapurskiu veidas matiskesnis buna, o man patinka svytinti oda tai ir purskiu, kad susiguletu greiciau pudra..
tepiau EM kabukiu, kitokio mineralinei pudrai neturiu..
aciu
QUOTE(NIDCKA @ 2010 10 19, 13:32)
Palomina,labai grazu
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 19, 14:18)
palomina-labai subtilu ir gaivu, oda atrodo kaip kudikio
QUOTE(Scurry @ 2010 10 19, 14:47)
Palomina, Labai gražu o LL kaip išsišifruoja? visad skeptiškai žiūrėjau į pudras, bet ši tikrai atrodo gražiai ir kaip supratau neužkemša porų, natūrali..
del poru kimsimosi tai kol kas negaliu nieko pasakyti, nes tik kelis kartus as ja naudojau..
QUOTE(Scurry @ 2010 10 19, 14:58)
ačiū pažiūrėjau internete, tai susos pudros įspūdį sudaro pagal išvaizdą, o Palominos veidas atrodo sudrėkintas, lyg skysta pudra teptas, čia dėl apsipurškimo hidrolatu?
Kaip Satura jau minejo, su mineraline pasidazius isgaunamas kremines pudros vaizdas nepriklausomai nuo to ar buvo po to papurksta vandenuku ar ne.. Tik man jei nepapurskiu veidas matiskesnis buna, o man patinka svytinti oda tai ir purskiu, kad susiguletu greiciau pudra..
QUOTE(Satura @ 2010 10 19, 15:01)
tepiau EM kabukiu, kitokio mineralinei pudrai neturiu..
QUOTE(agnuta @ 2010 10 19, 15:03)
Palomina, labai labai
aciu