Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

Tikre, dėl nepaaiškinamų priežasčių taip elgėsi ir seno leidimo EM lūpų balzamai. Juos tiesiog buvo ne taip malonu naudoti. Jei kvapas, spalva normali, tai manyčiau, kad viskas čiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 17:51)
Tikre, dėl nepaaiškinamų priežasčių taip elgėsi ir seno leidimo EM lūpų balzamai. Juos tiesiog buvo ne taip malonu naudoti. Jei kvapas, spalva normali, tai manyčiau, kad viskas čiki smile.gif

man taip pat su eco balzamu buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 18, 16:17)
oda normali, gal T zona siek tiek kartais pablizga. Kokio drekinancio noreciau. mergaites pasakojo, kad puikiai su pieneliu nusiprausia (ne valo, o butent ismakaluoja po veiduka ir vandeniu nuprausia) gal toki pieneli pirkti? rekomenduokite ak nors smile.gif

Laveros Basis pienelis neblogas tam tikslui.. drinks_cheers.gif
John Masters Organics pieneliai (ir su grudeliais ir be grudeliu) taip pat geri..

QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 18, 16:20)
tai va net nezinau ka dabar ir bandyti g.gif
labai nesinori man is interno uzsisakineti ir vel leisti pinigus i bala uz psirtatyma doh.gif o kuo jie labaiu patiko lyginant su ao doh.gif smile.gif  ar bandei tu eco, o cartier,kazkaip  nerandu naudojusiu sio sampuno, o buvau jau taip susidomejusi tongue.gif

dabar kaip tik testuoju Cattier sampuna su jogurtu.. kol kas tik antra karta ploviau galva siuo sampunu, bet atrodo, kad visai neblogas.. ziuresiu ka kalbesiu po dar keliu plovimu..
bet prisimenu, kazkas turejo sampuna lyg su moliu, tai atsiliepimai nelabai kokie buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 18 spalio 2010 - 17:23
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 18, 10:04)
Kuris tau geresnis?

Nuoširdžiai nežinau blush2.gif Matyt, abu tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 17, 16:12)
Tik klausimas dėl plaukų skalavimo actu: ar būtinai tai turi būti obuolių actas? g.gif Mat, aš turiu arba kažkio neaiškaus acto iš nežinia ko, arba ryžių smile.gif

Manau, jog būtų geriau, jog įsigytum būtent obuolių acto, jis tikrai daug nekainuoja, tiksliai nepamenu, bet gal iki kokių 5 Lt. g.gif ax.gif O neaiškaus acto geriau nenaudok, neduok die, dar su kokiu spiritu, tikrai plaukams ne į gera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brilliant: 18 spalio 2010 - 18:27
Mamos, susimaišiau, ieškau inf apie Franco Battaglia Professional linijas, tai vienur rašo, kad ekologiška, kitur to nemini, buteliuko rankose neturiu, (int.parduotuvėje prirašytas prie ekologiškų prekių, bet aš apie nesu tikra) o apie sertifikatą informacijos nerandu sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Scurry: 18 spalio 2010 - 20:32
QUOTE(micefee @ 2010 10 18, 19:27)
Norėsiu atsiliepimų apie šiuos.  ax.gif

Man Acorelle rožių dezod. patiko, naudojau vasarą, mąstau vėl pirkt, nes Madara sporto neatlaiko.
Atsakyti
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 18, 19:27)
O neaiškaus acto geriau nenaudok, neduok die, dar su kokiu spiritu, tikrai plaukams ne į gera schmoll.gif

kažkada gizma išaiškino, kad actą pagamina bakterijos, kurios suvalgo pagrindinę žaliavą ir po fermentacijos gaunasi mums žinomas skystis, todėl iš esmės visas actas yra actas 4u.gif

QUOTE(Scurry @ 2010 10 18, 21:28)
ieškau inf apie Franco Battaglia Professional  linijas,

nemanau, kad ekologiška sad.gif
Atsakyti
Pilnatis?!
Užsisakiau naują krempudrą 'na ura' doh.gif - pamačiau nominavimą 'best make up forever' šioje nuorodoje prisiskaičiau nostalgiškai apie Chanelius biggrin.gif ir neatlaikiau... radau - nusipirkau - laukiu lotuliukas.gif :
http://www.inika.com...oundation-cream

Jetus, jei netiks, tai būsiu apsistačius produktais ir nežinosiu kuom teptis doh.gif
Atsakyti
bus įdomūs atsiliepimai, nes sudėtis tikrai įspūdinga platumu rolleyes.gif Naturado nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 23:43)
Naturado nepatiko?

Tai ir tą užsisakiau drinks_cheers.gif , tik dar nebandžiau. Noriu 'damušt' turimą "Logoną", visai nebedaug liko (kuri man po ilgesnio naudojimo absoliučiai nepatinka, bet panašu), o tada jau bandysiu kitas/
Atsakyti
o kiek acorele dezikas kainuoja, pamenu brangus buvo?

QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 17:51)

tiesa kalbejom dabar neatsimenu ar tie balzamai su spalva tau drekino/maitino neatsizvelgiant i tuos burbuliukus?

nusipirkau briliant care balzama jau vien tepant jo slydimas kitoks, naturderm balzamas visiskai niekam tikes, man elektrinasi po jo plaukai, daug deti reikia, galai puciasi ir kainuoja daug toks slamstinis variantas schmoll.gif
o po briliant kiek spejau ryte apmiegotom akim apziureti ir plaukai blizga ir to putimosi nebera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 19 spalio 2010 - 08:04