Tikre, dėl nepaaiškinamų priežasčių taip elgėsi ir seno leidimo EM lūpų balzamai. Juos tiesiog buvo ne taip malonu naudoti. Jei kvapas, spalva normali, tai manyčiau, kad viskas čiki
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 17:51)
Tikre, dėl nepaaiškinamų priežasčių taip elgėsi ir seno leidimo EM lūpų balzamai. Juos tiesiog buvo ne taip malonu naudoti. Jei kvapas, spalva normali, tai manyčiau, kad viskas čiki
man taip pat su eco balzamu buvo
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 18, 16:17)
oda normali, gal T zona siek tiek kartais pablizga. Kokio drekinancio noreciau. mergaites pasakojo, kad puikiai su pieneliu nusiprausia (ne valo, o butent ismakaluoja po veiduka ir vandeniu nuprausia) gal toki pieneli pirkti? rekomenduokite ak nors
Laveros Basis pienelis neblogas tam tikslui..
John Masters Organics pieneliai (ir su grudeliais ir be grudeliu) taip pat geri..
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 18, 16:20)
tai va net nezinau ka dabar ir bandyti
labai nesinori man is interno uzsisakineti ir vel leisti pinigus i bala uz psirtatyma o kuo jie labaiu patiko lyginant su ao ar bandei tu eco, o cartier,kazkaip nerandu naudojusiu sio sampuno, o buvau jau taip susidomejusi
labai nesinori man is interno uzsisakineti ir vel leisti pinigus i bala uz psirtatyma o kuo jie labaiu patiko lyginant su ao ar bandei tu eco, o cartier,kazkaip nerandu naudojusiu sio sampuno, o buvau jau taip susidomejusi
dabar kaip tik testuoju Cattier sampuna su jogurtu.. kol kas tik antra karta ploviau galva siuo sampunu, bet atrodo, kad visai neblogas.. ziuresiu ka kalbesiu po dar keliu plovimu..
bet prisimenu, kazkas turejo sampuna lyg su moliu, tai atsiliepimai nelabai kokie buvo
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 18, 10:04)
Kuris tau geresnis?
Nuoširdžiai nežinau Matyt, abu tiko
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 17, 16:12)
Tik klausimas dėl plaukų skalavimo actu: ar būtinai tai turi būti obuolių actas? Mat, aš turiu arba kažkio neaiškaus acto iš nežinia ko, arba ryžių
Manau, jog būtų geriau, jog įsigytum būtent obuolių acto, jis tikrai daug nekainuoja, tiksliai nepamenu, bet gal iki kokių 5 Lt. O neaiškaus acto geriau nenaudok, neduok die, dar su kokiu spiritu, tikrai plaukams ne į gera
Mamos, susimaišiau, ieškau inf apie Franco Battaglia Professional linijas, tai vienur rašo, kad ekologiška, kitur to nemini, buteliuko rankose neturiu, (int.parduotuvėje prirašytas prie ekologiškų prekių, bet aš apie nesu tikra) o apie sertifikatą informacijos nerandu
QUOTE(micefee @ 2010 10 18, 19:27)
Norėsiu atsiliepimų apie šiuos.
Man Acorelle rožių dezod. patiko, naudojau vasarą, mąstau vėl pirkt, nes Madara sporto neatlaiko.
QUOTE(Brilliant @ 2010 10 18, 19:27)
O neaiškaus acto geriau nenaudok, neduok die, dar su kokiu spiritu, tikrai plaukams ne į gera
kažkada gizma išaiškino, kad actą pagamina bakterijos, kurios suvalgo pagrindinę žaliavą ir po fermentacijos gaunasi mums žinomas skystis, todėl iš esmės visas actas yra actas
QUOTE(Scurry @ 2010 10 18, 21:28)
ieškau inf apie Franco Battaglia Professional linijas,
nemanau, kad ekologiška
Pilnatis?!
Užsisakiau naują krempudrą 'na ura' - pamačiau nominavimą 'best make up forever' šioje nuorodoje prisiskaičiau nostalgiškai apie Chanelius ir neatlaikiau... radau - nusipirkau - laukiu :
http://www.inika.com...oundation-cream
Jetus, jei netiks, tai būsiu apsistačius produktais ir nežinosiu kuom teptis
Užsisakiau naują krempudrą 'na ura' - pamačiau nominavimą 'best make up forever' šioje nuorodoje prisiskaičiau nostalgiškai apie Chanelius ir neatlaikiau... radau - nusipirkau - laukiu :
http://www.inika.com...oundation-cream
Jetus, jei netiks, tai būsiu apsistačius produktais ir nežinosiu kuom teptis
bus įdomūs atsiliepimai, nes sudėtis tikrai įspūdinga platumu Naturado nepatiko?
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 23:43)
Naturado nepatiko?
Tai ir tą užsisakiau , tik dar nebandžiau. Noriu 'damušt' turimą "Logoną", visai nebedaug liko (kuri man po ilgesnio naudojimo absoliučiai nepatinka, bet panašu), o tada jau bandysiu kitas/
o kiek acorele dezikas kainuoja, pamenu brangus buvo?
tiesa kalbejom dabar neatsimenu ar tie balzamai su spalva tau drekino/maitino neatsizvelgiant i tuos burbuliukus?
nusipirkau briliant care balzama jau vien tepant jo slydimas kitoks, naturderm balzamas visiskai niekam tikes, man elektrinasi po jo plaukai, daug deti reikia, galai puciasi ir kainuoja daug toks slamstinis variantas
o po briliant kiek spejau ryte apmiegotom akim apziureti ir plaukai blizga ir to putimosi nebera
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 17:51)
tiesa kalbejom dabar neatsimenu ar tie balzamai su spalva tau drekino/maitino neatsizvelgiant i tuos burbuliukus?
nusipirkau briliant care balzama jau vien tepant jo slydimas kitoks, naturderm balzamas visiskai niekam tikes, man elektrinasi po jo plaukai, daug deti reikia, galai puciasi ir kainuoja daug toks slamstinis variantas
o po briliant kiek spejau ryte apmiegotom akim apziureti ir plaukai blizga ir to putimosi nebera