Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

o koki gera sampuna rekomenduotumete-panasu i Naturdem smile.gif nes pasmus tokio su ziburiu nerasi schmoll.gif , o norisi kad plauko nenusausintu, pakeltu saknis,, ,,rinkciausi gal koki nupo slinkimo, galvoju gal ka is ao,,,bet ju kainos nemazos jei neklystu g.gif
Atsakyti
AO labai specifiniai smile.gif nenori ko iš Eco pabandyti? wink.gif
Atsakyti
pati išbandžiau savaitgalį Urtekram rožių šampūną (ačiū linutiaaa 4u.gif ). Pirmą kartą išsiplovusi džiovinau su fenu, pravaikščiojau visą dieną, ir tikrai dar kitą dieną plaukai atrodė padoriai. Nebuvo taip, kad norėtųsi bėgti ir plauti. Žodžiu, atlaikė dvi dienas, aš patikėjau, kad jis man tinka biggrin.gif

užtat šiandien plaukai, juo plauti vakar vakare, atrodo taip vargšiškai unsure.gif Pamatyčiau su tokiais plaukais ką nors gatvėje, rimtai pagalvočiau, kad smarkiai serga, arba plaukai N cheminių matę doh.gif O linutiaaa plaukai po šito šampūno pasakiškai atrodo - ir žvilga, ir gražiai krenta, ir papurę wub.gif Žodžiu, ne man jis verysad.gif

PS teks grįžti namo su kepure cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 spalio 2010 - 14:30
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 18, 14:46)
o koki gera sampuna rekomenduotumete-panasu i Naturdem  smile.gif nes pasmus tokio su ziburiu nerasi schmoll.gif , o norisi kad plauko nenusausintu, pakeltu saknis,, ,,rinkciausi gal koki nupo slinkimo, galvoju gal ka is ao,,,bet ju kainos nemazos jei neklystu g.gif

Dabar AO vyriškam šampūnui 40proc nuolaida, aš apie 21 Lt sumokėjau. Jis nuo slinkimo. Vienintelis šampūnas, kurį pirkau antrą kartą. thumbup.gif
QUOTE(Nidulia @ 2010 10 18, 16:01)

Prausiklio gero reikia veidui, parekomenduokite, ka smile.gif

O kokia oda? Man Lavera prausikliai patiko, tiek Basis gelinis ir pienelis, tiek mėtinis riebiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FruitSalad: 18 spalio 2010 - 15:08
QUOTE(FruitSalad @ 2010 10 18, 16:07)
Dabar AO vyriškam šampūnui 40proc nuolaida, aš apie 21 Lt sumokėjau. Jis nuo slinkimo. Vienintelis šampūnas, kurį pirkau antrą kartą. thumbup.gif
O kokia oda? Man Lavera prausikliai patiko, tiek Basis gelinis ir pienelis, tiek mėtinis riebiai odai.

oda normali, gal T zona siek tiek kartais pablizga. Kokio drekinancio noreciau. mergaites pasakojo, kad puikiai su pieneliu nusiprausia (ne valo, o butent ismakaluoja po veiduka ir vandeniu nuprausia) gal toki pieneli pirkti? rekomenduokite ak nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 14:50)

tai va net nezinau ka dabar ir bandyti g.gif
labai nesinori man is interno uzsisakineti ir vel leisti pinigus i bala uz psirtatyma doh.gif o kuo jie labaiu patiko lyginant su ao doh.gif smile.gif ar bandei tu eco, o cartier,kazkaip nerandu naudojusiu sio sampuno, o buvau jau taip susidomejusi tongue.gif
Papildyta:
oo vyryisku sampunu jau pilna namie tongue.gif tai visi tie patapo vyriskais kurie man netiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 10 18, 16:20)
tai va net nezinau ka dabar ir bandyti g.gif
labai nesinori man is interno uzsisakineti ir vel leisti pinigus i bala uz psirtatyma doh.gif o kuo jie labaiu patiko lyginant su ao doh.gif smile.gif  ar bandei tu eco, o cartier,kazkaip  nerandu naudojusiu sio sampuno, o buvau jau taip susidomejusi tongue.gif
Papildyta:
oo vyryisku sampunu jau pilna namie tongue.gif tai visi tie patapo vyriskais kurie man netiko lotuliukas.gif

ECO purinamasis man labai tiko ir patiko, kiek zinau, daugelis mergaiciu gyre
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 18, 09:04)
Už Sante BC geriau nieko nepatarsiu  4u.gif Pasižymėjus užrašuose, kad Lavera Basis Sensitive panašaus poveikio, bet nesu bandžius - negaliu pakomentuot.
Man irgi SANTE BC atrodo einamiausias.
Lavera kauke turiu, nepasakyciau, kad plaukai glotnus ir slidus, tikrai kitoks poveikis nei BC. Manau ir is balzamo nereikia tiketis kitko, vistiek bus panasus poveikis kaip kaukes. Esu girdejus tokius pats atsiliepimus, bet vien del to nebepirkau balzamo smile.gif
Pati sarase turiu: Sante BC, FIN jojobos ir jau sunku, (kaip supratau is aprasymu)-AO su kamelijomis.
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 18, 10:01)
Aš turėjus Sante, o dabar Lavera Basis naudoju. Tai pastarojo visai kitokia konsistencija, toks kremas labiau. Plaukus palieka mažiau slidžius, bet gautinis vaizdas išdžiūvus tai turūt panašus smile.gif
drinks_cheers.gif kauke tokia pat. Man slidumo ir glotnumo pritruko, siek tiek kitoks jos poveikis, lyginant su BC. As, jei tureciau labai sausus plauku galiukus, imciau AO su kamelijomis bandyti (bet neimsiu pati biggrin.gif , nes man, isivaizduoju, smarkiai per sunkus butu. cia pas ka plauku daugiau ir jie sausesni)
QUOTE(Satura @ 2010 10 18, 14:50)
Pvz. giriamo purinamojo, kuri turiu ir pati smile.gif del purumo, pakelimo nuo saknu, gal reiktu EA, hidrolatus po plovimo naudoti. Pati susidariau nuomone, kad jei jau kelia-sausina, jei normaliai, nesausina ir nepriploja, tai normaliai ir atrodo isplovus, jokio super efekto.
Atsakyti
Mano žmogui patiko Laveros skutimosi kremas, sakė reikia šiek tiek ilgiau įmasažuoti į odą, bet slysta gerai, ir oda padrėkinta gaunasi po visko.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Odrey @ 2010 10 18, 08:54)
Kaip sunku patiket, kad aliejus gali tokia zala veidui padaryti,kad net antibiotiku reiktu.  g.gif  Toks nekaltas reikalas atrodo..

Nežinau ar aliejus čia kaltininkas, ar antras ruduo iš eilės mano oda iš proto kraustosi. Pernai tokiu pat metu dariausi jojoba+ricina kaip kaukę 7 dienas pagal Saturos rekomendacijas, pasidarė toks veidas, kad lėkiau į dermavenerologinį kur ir išrašė antibiotikus(gydytojos žodžiais "išprotėjo riebalinės liaukos"), šiais metais po prausimosi aliejais situacija pasikartojo ir apraminau odą tik tais pačiai antibijotikais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 18 spalio 2010 - 16:01
ernesin, kitą rudenį griežtai jokių aliejų. Jei oda sudurniuos vėl, vadinasi, aliejus kaltas. O jei ne - gal hormonai? Gaila, kad rezultatų ilgai laukti reikės sad.gif
Atsakyti
Noriu patarimo: mano Essential care "Lūpų šilkas" kažkodėl tepasi lyg mažais burbuliukais, čia jau trečia naudojama tūtelė, dvi iki šiol naudotos buvo idealios, be jokių pasiburbulavimų ir šiaip man jis pats pačiausias balzamas lūpoms, o va dabar kažkas ne taip g.gif Ar čia koks pasenimo požymis, ar nieko labai baisaus? Nes šiaip jau tie burbuliukai po kiek laiko ant lūpų ištirpsta ir lūpos lieka padrėkintos, nei kvapas nei spalva nepakitusi 4u.gif
Atsakyti