Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 16:58)
Gal galėtum palyginti su EM šepetėlių švelnumu? 4u.gif

Aš galiu palyginti, jei įdomu. Man EM vos vos švelnesni. Ypač tai pasijaučia po kokių pusės metų plovimo (plaunu maždaug kas savaitę). Bet dėl nepaaiškinamų priežasčių Ecotools naudojami labiau. Man jie tiesiog patogesni.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 17, 16:04)
Ir rezultatas (veido paskaistėjimas) beveik tas pats gavosi - arba dėl to, kad miltelių poveikis panašus, arba dėl placebo efekto (pati save įtikinote).  biggrin.gif

neeee, ne placebo - tikrai poveikis buvo ax.gif
Gavau jau ir atsakymą į savo nerimavimus iš Monicos, kad tai tikrai aviečių miltukai... džiovintų aviečių, be dažiklių... Nors vaizdas nekoks, bet neturiu jokios teisės netikėti. wub.gif Man tai svarbiausia, kad efektas būtų, rezultatas galutinis. ax.gif

Ir ačiū visoms (ir pačiai Monicai) už operatyvumą tuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 14, 20:27)
O man įdomu, ar kas dažė "Aubrey Organics" arba "Tints of Nature" dažais? Dar SANTE berods kažkokių turi?  g.gif

Man Sante dažai nepatiko. Spalva nebloga, bet labai jau trumpai laikosi.

QUOTE(ernesin @ 2010 10 15, 19:13)
FruitSalad, tu čia apie vyriškas priemones parašei? rolleyes.gif

Taip.
Atsakyti
dairausi balzamo plaukams, reiktu tokio kuris padaro plaukus slidzius, blizgancius ir tokius sunkesnius ant galu, bet neriebintu saknu, na aisku galiu ant saknu ir netepti. Man i galva ateina sante briliant care, gal dar kuri panasu atradusi turite?
pakeiciau kirpima, reikia, kad galai sunkiau kristu, nes jei lieka po plovimo "pukiniai" ir skraidantys, galai issipucia nesigauna man sukuosena sad.gif
Atsakyti
man irgi sunku, nes aš neatsidžiaugiu efektu ax.gif Mažiausiai dvi vietas galiu suskaičiuoti, kurios per savaitgalį nesupiktybėjo, o sugijo tarsi nieko nebuvę. Prausiausi aliejumi ir dar su mineraline gerai pamiegojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 10 18, 08:57)
dairausi balzamo plaukams, reiktu tokio kuris padaro plaukus slidzius, blizgancius ir tokius sunkesnius ant galu, bet neriebintu saknu, na aisku galiu ant saknu ir netepti. Man i galva ateina sante briliant care, gal dar kuri panasu atradusi turite?
pakeiciau kirpima, reikia, kad galai sunkiau kristu, nes jei lieka po plovimo "pukiniai" ir skraidantys, galai issipucia nesigauna man sukuosena sad.gif

Už Sante BC geriau nieko nepatarsiu 4u.gif Pasižymėjus užrašuose, kad Lavera Basis Sensitive panašaus poveikio, bet nesu bandžius - negaliu pakomentuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsė: 18 spalio 2010 - 08:04
turiu Sante BC mano plaukai linke suktis ,prie sausu ypac galiukai, tai si balzama desu ant galu netepu ant saknu, tai plaukai slidesni ir maziau puciasi, net garbanos pasitiesino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 18, 09:04)
Už Sante BC geriau nieko nepatarsiu  4u.gif Pasižymėjus užrašuose, kad Lavera Basis Sensitive panašaus poveikio, bet nesu bandžius - negaliu pakomentuot.

Aš turėjus Sante, o dabar Lavera Basis naudoju. Tai pastarojo visai kitokia konsistencija, toks kremas labiau. Plaukus palieka mažiau slidžius, bet gautinis vaizdas išdžiūvus tai turūt panašus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 10 18, 10:01)
Aš turėjus Sante, o dabar Lavera Basis naudoju. Tai pastarojo visai kitokia konsistencija, toks kremas labiau. Plaukus palieka mažiau slidžius, bet gautinis vaizdas išdžiūvus tai turūt panašus smile.gif

Kuris tau geresnis?
Atsakyti
Man Lavera Basis sensetive labai patinka, kai pabosta, tada brilijanta panaudoju. Sestadieni buvau pirteleje, dariausi medaus kauke ant veido, po pirties nerolio eliksyru tepiausi, tai siandien sedziu su kokiais 6 nedideliais, bet guliminiais sad.gif
Atsakyti
būtų man nuo dviejų dalykų blogai - pirties ir medaus unsure.gif
Atsakyti
Bandziau (meginuka) Green People makiazo valiklio / drekiklio viename.

user posted image

Sudetis: Aqua (spring water), *Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Salix nigra (willow) bark extract, *Cannabis sativa (hemp) seed oil, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, *Rosa moschata (rosehip) seed oil, Alpha-glucan oligosaccharide, Glyceryl stearate, Levulinic acid, *Aloe barbadensis (aloe vera) powder, Glycerin (vegetable source), Sodium Stearoyl Glutamate, ^*Butyrospermum parkii (shea) butter, *Rosmarinus officinalis (rosemary) extract, *Camelia sinensis (green tea) extract, Aroma (*Cananga odorata (ylang ylang) oil, *Citrus nobilis (mandarin) oil, *Citrus aurantium dulcis (sweet orange) oil), Melaleuca alternifolia (tea tree) extract, Sclerotium gum, Xanthan gum, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Potassium sorbate, Citric acid, *Benzyl salicylate, *Geraniol, *Benzyl benzoate, *Farnesol, *Linalool, *d-Limonene (from essential oils). ^Fairly Traded *90.73% certified organic ingredients.

Uzteko mazdaug savaitei, naudojau tik kaip drekikli/krema rytais.
Jis skirtas jaunai odai, tai tikejausi, kad bus pakankamai lengvas, neriebus.
Vis tik ilgam naudojimui jo nepirkciau turbut, bijociau, kad per sunkus, su tuo antru numeriu einanciu saulegrazu aliejumi. Nors trumpam naudojimui jis man patiko - labai gerai padrekino, atstate issausejusia oda (ji visada pasauseja atvykus i lietuva), ir nepastebejau poru uzsikimsimo, kas man buna nuo sunkiu riebiu kremu.
Pries tai bandytas Living Nature serumas pasirode lengvesnis uz sita priemone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 18 spalio 2010 - 11:08