Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 17:58)
Gal galėtum palyginti su EM šepetėlių švelnumu? 4u.gif

EM nesu turejus, tai nepalyginsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 16, 23:38)
kai sumaišau su vandeniu, man jaučiasi avietės  g.gif

atsisiunčiau iš AN, šviesiai rudi miltukai, kai tepiau purvinai ruda masė gavosi... nu bet kudie nekvep anie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 17 spalio 2010 - 00:24
QUOTE(sarkela @ 2010 10 16, 23:17)
atsisiunčiau iš AN, šviesiai rudi miltukai, kai tepiau purvinai ruda masė gavosi... nu bet kudie nekvep anie?

man tai is aprasymo cia ne avieciu miltukai biggrin.gif

spalva ryskiai raudona, kvapas tikrai nesilpnas, ir nepanasus jie man i zoles. nes kaip tik ir is indisku zoleliu kaukes darydavausi. visiskai kita konsistencija.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 16:55)
tas su gudeliais yra JMO Jojoba & Ginseng (visiems odos tipams), o tas pienelis - JMO Linden Blossom..

Aš irgi esu badžius šiuos prausiklius ir tą gelinį.Pagal riebumą man riebiausias pasirodė pienelio konsistencijos be grūdelių, o patiko labiausiai gelinis wub.gif Labai švelnus,kvapnus. Su grūdeliais man mažiau patiko tuo, kad jo kvapas nors ir malonus, man pabodęs blush2.gif nes kaip, Palomina, ir sakei primena Weleda duske, man dar siek tiek primena apelsinus. Manau daug kam patiktų,man tiesiog šiuo metu kitokių kvapų noris ax.gif
Dar bandžiau serumą su žaliąja arbata-patiko, bet dabar mano oda pasausėjus tai ne visada užtenka drėkinimo ax.gif
Atsakyti
Tik dabar, po geros savaitės, vėl atradau laisvą minutę pasiskaitinėti jūsų temą. Ačiū toms, kurios dalinosi patarimais pleiskanų naikinimo klausimu 4u.gif Tik klausimas dėl plaukų skalavimo actu: ar būtinai tai turi būti obuolių actas? g.gif Mat, aš turiu arba kažkio neaiškaus acto iš nežinia ko, arba ryžių smile.gif

Beje, gal žinote kur Kaune galima įsigyti ekologiškų kvepalų?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 10 17, 08:03)
man tai is aprasymo cia ne avieciu miltukai biggrin.gif

spalva ryskiai raudona, kvapas tikrai nesilpnas, ir nepanasus jie man i zoles. nes kaip tik ir is indisku zoleliu kaukes darydavausi. visiskai kita konsistencija.

blink.gif tai kas pas mane tada? Taigi užrašyta ant maišelių "Aviečių milteliai"... unsure.gif
Va tokie - AN

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 17, 16:29)
blink.gif  tai kas pas mane tada? Taigi užrašyta ant maišelių "Aviečių milteliai"...  unsure.gif

Nusiųsk šitą foto Monicai, manau sumaišyti miltukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsė @ 2010 10 17, 15:32)
Nusiųsk šitą foto Monicai, manau sumaišyti miltukai  4u.gif

trys pakeliai pas mane... vienodi... unsure.gif

Nusiunčiau, lauksiu žinių... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 17 spalio 2010 - 15:53
O naujus ala ekologiškus Margaritos kremus vartėt? Ar normali sudėtis...?

SUDĖTIS: Aqua*, Helianthus Annuus (Sunflower) Oil**, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract**, Tapioca Starch*, Glyceryl Stearate SE*, Cetearyl Alcohol*, Glycerin*, Gluconolactone*, Citric Acid, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate*, Parfum* (Limonene, Linalool), Sodium Stearoyl Glutamate*, Tocopherol*.

*99% ingredientų - ECOCERT, natūralios prigimties. **100% augalinių komponentų organinės kilmės.
Atsakyti
Va kaip atrodo aviečių milteliai aroma-zone:

user posted image
Atsakyti

...tai pas mane net nepanašu... greičiau į kokius šaknų miltelius... gal čia kokios varnalėšos? Ai nu ką aš čia spėliosiu - palauksiu Monicos atsakymo biggrin.gif Nors jau kaukę ant veido buvau užtepusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarkela: 17 spalio 2010 - 16:00
QUOTE(sarkela @ 2010 10 17, 17:00)
Nors jau kaukę ant veido buvau užtepusi  lotuliukas.gif

Ir rezultatas (veido paskaistėjimas) beveik tas pats gavosi - arba dėl to, kad miltelių poveikis panašus, arba dėl placebo efekto (pati save įtikinote). biggrin.gif
Atsakyti