Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(Ugvilė @ 2010 10 10, 15:06)
Mano plaukams labai patinka kokosas, o jei dar sumaisiau su tamanais, braziliskais riesutais, tai oho kaip tinka  biggrin.gif

Kokosas ir maniškiams thumbup.gif O braziliškų riešutų reiks išbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 10, 10:52)
O jis rubu netepa? ax.gif

g.gif Jeigu pasitepusi dar ir gerai įtrinu su pirštais pažastis, tuomet netepa. Nors šiaip tai iš tų dezodorantų, kurie gali ir šiek tiek ištepti. Na, man tai nėra labai svarbu - aš jau trejus metus laaabai kankinuosi beieškodama kažko, kas nos kelias valandas laikytų, tad mano reikalavimai spalvai, konsistencijai, kvapui, įpakavimui ir pan. jau tikrai nėra dideli blush2.gif Esmė gera sudėtis + veiksmingumas!
Atsakyti
Gal kas turi atsiliepimu apie sita pudra ?
Atsakyti
QUOTE(Jorun @ 2010 10 09, 11:27)
Ernesin, prasom prasom papasakoti placiau  bigsmile.gif

Nėra ką pasakoti, dažau žolėmis(chna, basma) mirksiukas.gif Yra dvi temukės šia tema(čia ir čia, sena tema), tai ten daugiau gali daugiau dažymo niuansų pasiskaitinėti mirksiukas.gif

Tiesa vis gi kažkuri mergina buvo teisi dėl Argital ežiuolės kremo, ir man jis sausina odą, taigi tinkamas liko tik nakčiai, nes mineralinė ant jo negražiai dengiasi ax.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu Druide nenuplaunama kondicionieriu? Mano riebiai galvos odai ir siurkstiems garbanotiems plaukams patiko. Keista, bet man po Laveros Mango kaukes ar Basis kondic. plaukai atrodo tarsi ir minkstesni, ir labiau blizga, bet labiau pasipute. O po Druide nenuplaunamo, ne taip blizga, bet uztat kazkaip glosnesni atrodo. Siaip skaiciau, kad garbanoti plaukai buna daznai kietesni, siurkstesni del proteino, ir tarsi jo reiketu vengti prieziuros priemonese, taciau Druide yra skirtingu rusiu proteinu. Tai nebesuprantu, kaip dabar atrinkinet. doh.gif
Atsakyti
Etama, kokia foto wub.gif Kur praeitoj temoj chemistry sudėjo, kas yra Ekobangoje, būtų gerai į pirmą žinutę kitą kartą irgi įdėti, neužmirškim naujų taškų biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:44)
Kūnui mišinį dareisi? ax.gif

Man čia nemenkas atradimas, tikiuosi, kad ne sutapimas koks nors smile.gif

ne sau, abejiems tėvams, kuriems tai tą, tai aną paskauda. Smagu, bet tas mišinys šildo tikrai thumbup.gif

ne, tikrai ne sutapimas biggrin.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:59)
Kažin, kaip jų absoliutai? Normalūs? g.gif

pirkau vieną, irisų gal - su kvapu nepataikiau, bet čia subjektyvu smile.gif O daugiau nebandžiau, kokių čampakų galima ir KN gauti, AN irgi turėjo asortimente kai kurių absoliutų. Daugiau dėjau dėl tų, kurios gyvena užsienyje ir galbūt domisi, norėtų pabandyti smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 10 09, 14:19)
Siandien isbandziau Bourjois Bio detox naturalia, Ecocert sertifikuota kremine pudra

o sudėties pasmalsavimui nete niekur nėra? wink.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 09, 17:12)
O man kaip tik butent tokie tamanai patinka g.gif  biggrin.gif

man irgi tokie patinka, bet man jų ir kvapas turi būti gamtiškas, žoliškas iki galo ax.gif Turiu dar tų senųjų KN tamanų, tai taupau kiekvieną gabalėlį biggrin.gif

QUOTE(Audrulle @ 2010 10 09, 23:22)
Bet jau uztikau blogiuku: Polyquaternium-7 ir Cyclopentasiloxane and dimethicone. Gal galit pakomentuoti?

antras ir trečias silikonai, blogai. Pirmas irgi nepatinka... Perkant vistik reikia sudėtis žiūrėti nesertifikuotų gaminių...

QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 10, 01:19)
Retai supermamoj apsireiškiu, tačiau sumąsčiau pasidalinti savo atradimu - pirmuoju natūralu dezodorantu, kuris man iš tiesų atlieka savo funkciją!

My Webpage

šaunuolė, kad parašei smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 10 10, 11:47)
Kaip pasikeitė tavo požiūris šiuo klausimu? 4u.gif

manau, kad gerai savo odą pastresinau kokius porą metų niekuo jos netepdama. Šįsyk jaučiu, kad reikia, o gali pati įsivaizduoti, kas tas yra lašelis eliksyro ant viso veido ir kaklo - tai ne primaitinimas, ne pridrėkinimas, o greičiau gal kvapo terapija? g.gif Plius, natūralios priemonės kitaip veikia: jos nemigdo odos, ji vistiek priversta dirbti, tai nėra galimybės jai tingėti. Ir taip ekstremaliomis sąlygomis tenka jai gyventi: šalta namuose, lauke, o darbe baisiausiai karšta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 10 spalio 2010 - 21:56
Prašau patarkit, kaip kovoti su pleiskanom. Kažkoks siaubas, jokie (išskyrus vaikų šampūnus, po kurių neįkišu šepečio į galvą) mano galvos odai netinka verysad.gif Prieš tai naudojau Weledą - jau galvą erzino, dabar nusipirkau Laveros rožių, tai netgi gėda judėti, nes tiesiog "sninga" doh.gif

O ir tuštėjanti piniginė po tokių eksperimentų nedžiugina blink.gif Mąstau, gal bandyt gyventi su Laveros šampūnu, tik dar kokiu antpilu perskalauti g.gif Ir šiaip nesuprantu, kas su ta oda negerai, kas būtent jai netinka... Juk nenormalu, kad NIEKAS iš šampūnų neįtinka (nei sintetiniai, nei ekologiški). Ir, sakyčiau, tai nėra liga, nes su kūdikiškųjų pagalba turiu labai normalią galvos odą. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 10, 22:56)
Prašau patarkit, kaip kovoti su pleiskanom.

Matyt, kazkoks ingridientas erzina oda, o vaiku sampunai gal svelnesni.
As irgi kovoju su pleiskanom. Turejau kelis laveros sampunus, bet man netiko, o Laveros nuo pleiskanu dar daugiau dirgindavo galvos oda. FIN su arbatmedziu irgi netiko. Geriausiai is naturaliu man padeda Druide Purity ir Dandrex. Bet irgi ne idealiai. Ir nepigus jie.
Taip pat skaiciau, kad merginos pataria ilasinti arbatmedzio ea i sampuna, bet man nepadeda. Kiek geriau su acto skalavimu po galvos plovimo (1 arb.saukstelis 1 stikl. vandens).
Tiesa, karts nuo karto darau galvos odos 'skraba'. Plaunu su akamuti sausu sampunu, kuris is kazkokio augalo pagamintas, neputoja, bet turi smulkiu daleliu, kurios galvos oda valo nuo 'apnasu'.
Gal kiek pades.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 10, 20:55)
Ar yra bandziusiu Druide nenuplaunama kondicionieriu? Mano riebiai galvos odai ir siurkstiems garbanotiems plaukams patiko. Keista, bet man po Laveros Mango kaukes ar Basis kondic. plaukai atrodo tarsi ir minkstesni, ir labiau blizga, bet labiau pasipute. O po Druide nenuplaunamo, ne taip blizga, bet uztat kazkaip glosnesni atrodo. Siaip skaiciau, kad garbanoti plaukai buna daznai kietesni, siurkstesni del proteino, ir tarsi jo reiketu vengti prieziuros priemonese, taciau Druide yra skirtingu rusiu proteinu. Tai nebesuprantu, kaip dabar atrinkinet.  doh.gif

vieni proteinai prasiskverbia i plauka ir ji drekina is vidaus, o kiti plauka padengia

jei plaukai 'frizzy' (net nezinau, kaip geriau isverst.. pucias?), geriau nenaudot proteinu, kurie drekina plauka is vidaus.
Atsakyti
Man nuo pleiskanų padėdavo tik šis, bet jis nė iš tolo nenatūralus: http://www.amazon.co...l/dp/B00354LCZU

Noriu surasti natūralų... Pirmas, kurį įsigyjau, Aubrey Organics jautriai odai. Sudirgino skalpą, pleiskanų pilna... O dabar užsisakiau šį, bus matyti, ar tiks: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 10, 23:10)
Matyt, kazkoks ingridientas erzina oda, o vaiku sampunai gal svelnesni.
As irgi kovoju su pleiskanom. Turejau kelis laveros sampunus, bet man netiko, o Laveros nuo pleiskanu dar daugiau dirgindavo galvos oda. FIN su arbatmedziu irgi netiko. Geriausiai is naturaliu man padeda Druide Purity ir Dandrex. Bet irgi ne idealiai. Ir nepigus jie.
Taip pat skaiciau, kad merginos pataria ilasinti arbatmedzio ea i sampuna, bet man nepadeda. Kiek geriau su acto skalavimu po galvos plovimo (1 arb.saukstelis 1 stikl. vandens).
Tiesa, karts nuo karto darau galvos odos 'skraba'. Plaunu su akamuti sausu sampunu, kuris is kazkokio augalo pagamintas, neputoja, bet turi smulkiu daleliu, kurios galvos oda valo nuo 'apnasu'.
Gal kiek pades.

Ačiū už patarimus. Reiks bandyti su actu blush2.gif Nes arbatmedis jau irgi išbandytas - neveikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2010 10 10, 23:20)

O dabar užsisakiau šį, bus matyti, ar tiks: http://www.barefoot-...lp-Shampoo.aspx

Na, tikiuosi, jog sulauksim pasidžiaugimo gerais rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 10, 20:56)
Prašau patarkit, kaip kovoti su pleiskanom. Kažkoks siaubas, jokie (išskyrus vaikų šampūnus, po kurių neįkišu šepečio į galvą) mano galvos odai netinka  verysad.gif

jei vaikiski tinka, tai gal tiktu tiesiog svelnus sampunai (sausiems pazeistiems plaukams).
o kad paskui ikist sepeti i plaukus - kondicionieriai smile.gif
Atsakyti