Etama, kokia foto
Kur praeitoj temoj chemistry sudėjo, kas yra Ekobangoje, būtų gerai į pirmą žinutę kitą kartą irgi įdėti, neužmirškim naujų taškų
QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:44)
Kūnui mišinį dareisi?
Man čia nemenkas atradimas, tikiuosi, kad ne sutapimas koks nors
ne sau, abejiems tėvams, kuriems tai tą, tai aną paskauda. Smagu, bet tas mišinys šildo tikrai
ne, tikrai ne sutapimas
QUOTE(agnuta @ 2010 10 09, 09:59)
Kažin, kaip jų absoliutai? Normalūs?
pirkau vieną, irisų gal - su kvapu nepataikiau, bet čia subjektyvu
O daugiau nebandžiau, kokių čampakų galima ir KN gauti, AN irgi turėjo asortimente kai kurių absoliutų. Daugiau dėjau dėl tų, kurios gyvena užsienyje ir galbūt domisi, norėtų pabandyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 09, 14:19)
Siandien isbandziau Bourjois Bio detox naturalia, Ecocert sertifikuota kremine pudra
o sudėties pasmalsavimui nete niekur nėra?
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 10 09, 17:12)
O man kaip tik butent tokie tamanai patinka
man irgi tokie patinka, bet man jų ir kvapas turi būti gamtiškas, žoliškas iki galo
Turiu dar tų senųjų KN tamanų, tai taupau kiekvieną gabalėlį
QUOTE(Audrulle @ 2010 10 09, 23:22)
Bet jau uztikau blogiuku: Polyquaternium-7 ir Cyclopentasiloxane and dimethicone. Gal galit pakomentuoti?
antras ir trečias silikonai, blogai. Pirmas irgi nepatinka... Perkant vistik reikia sudėtis žiūrėti nesertifikuotų gaminių...
QUOTE(lauriut_ @ 2010 10 10, 01:19)
Retai supermamoj apsireiškiu, tačiau sumąsčiau pasidalinti savo atradimu - pirmuoju natūralu dezodorantu, kuris man iš tiesų atlieka savo funkciją!
My Webpage
šaunuolė, kad parašei
QUOTE(agnuta @ 2010 10 10, 11:47)
Kaip pasikeitė tavo požiūris šiuo klausimu?
manau, kad gerai savo odą pastresinau kokius porą metų niekuo jos netepdama. Šįsyk jaučiu, kad reikia, o gali pati įsivaizduoti, kas tas yra lašelis eliksyro ant viso veido ir kaklo - tai ne primaitinimas, ne pridrėkinimas, o greičiau gal kvapo terapija?
Plius, natūralios priemonės kitaip veikia: jos nemigdo odos, ji vistiek priversta dirbti, tai nėra galimybės jai tingėti.
Ir taip ekstremaliomis sąlygomis tenka jai gyventi: šalta namuose, lauke, o darbe baisiausiai karšta