Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

Šiandien apsilankiau VCUP Biosaloje penktame aukšte, norėjau įsigyti veido prausiklį bei pienelį veido valymui. Atėjus paklausiau apie veido prausiklius. Piktas pardavėjos atsakymas- mes neprekiaujam jokiais prausikliais- nei veidui, nei kūnui. Tuomet užklausiau apie pienelius. Atsakymas- neturim. Likau nustebinta blink.gif Man padėkojus ir apsisukus eiti, pardavėja pasišaukė, nes prisiminė, kad vieną pienelį visgi turi ir įkišo Laveros kažkokį milžinišką butelį. Paklausiau ar turi mažesnį kiekį. Atsakymas- ne, nepirkit gi, jei nepatinka dideli kiekiai. Tuomet užklausiau apie mėginėlius, nes baisu tokį milžinišką kiekį pirkti nebandžius. Buvau nuplikyta žvilgsniu, mėginėlių esą jie niekada neturėdavo ir jų tikrai visiems nedalina (čia man pasirodė prieštaravimas sau pačiai), o tada pardavėja demonstratyviai atsisėdo prie kompiuterio ir tęsė kažkokį žaidimą, duodama man suprasti, kad mano aptarnavimo laikas baigėsi unsure.gif Po tokio aptarnavimo abejoju ar dar kada grįšiu ten- prausiklių jie neturi, pienelių irgi, mėginėlių juo labiau ir dink tu iš čia greičiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 17:58)
Aš taip pat nutraukiau aliejinį veido valymą ir gal daugiau net nemėginsiu, nes tokia katastrofa buvo prieš keletą dienų ant veido, kad tik su antibijotikais apmalšinau, bala nematė tų aliejų sunaudosiu geriau plaukams unsure.gif

na man irgi kazkokia katastrofa pasidare.keisciausia kad su ricina tiko puikiai,o kai pabandziau be jos, tai baisu.bet pabandysiu dar su kokiu kitu,ne lazdynu g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 16, 19:38)
na man irgi kazkokia katastrofa pasidare.keisciausia kad su ricina tiko puikiai,o kai pabandziau be jos, tai baisu.bet pabandysiu dar su kokiu kitu,ne lazdynu g.gif

Man pačioje pradžioje oda tiesiog atsigavo, nu bet vėliau, sakau kiba persimaitino g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 16 spalio 2010 - 18:46
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 19:45)
Man pačioje pradžioje oda tiesiog atsigavo, nu bet vėliau, sakau kiba persimaitino g.gif

gal tikrai ne visiem tinka toks nuolatinis valymas..
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 16, 19:49)
gal tikrai ne visiem tinka toks nuolatinis valymas..

Kad man atrodo ir anksčiau kai bandžiau aliejinį valymą buvo tas pats, bet užšokau ant "bangos" tai teko prisimint bėdas biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri bandėte šitos serijos Weleda šampūnus? Kokie atsiliepimai?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 17:45)

man lygiai tas pats buvo. bet cia jau seniai. daugiau bandyt nesusigundau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 16, 14:46)
Dariau ir be aliejaus, ir su kameliju al., vistiek tempe, kad ir su aliejumi, na gal kiek maziau. pirma avietes su vandeniu sumaisiau, tada ipyliau aliejaus ir ismaisiusi tepiau ant veido smile.gif

Etama, o kokios konsistencijos turi būti jau padaryta kaukė? Vakar maišiau tik su vandeniu, bet kai pradėjau ant veido tepti, na toks jausmas, kad per sausa, kažkaip voliojasi, čiaužo ant veido, bet kiek praskiedus irgi negerai, kažkaip nepavyko labai lygiai užsitepti. doh.gif Dar... nejutau jokio aviečių kvapo - sakei, kad kvepia labai, ar aš maišau? Man tokia žole, į chna miltukus panašu unsure.gif ir negriaužė visai niekas man, nors jautri vaisių rūgštims būdavo oda... laikiau kokį 10min tikrai, kol apdžiuvo.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 10 16, 14:29)
Satura, nezinai is kur KN vezasi?

gamintojas "Scatters Oils CC", bet kažkaip manau, kad čia didmeninkas ir po keliolika mililitrų nepardavinėja unsure.gif Jei reikia, tai suveiksim, tik pasakyk biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 14:33)
Kol kas as patenkinta LL pudra..

šaunu drinks_cheers.gif

QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 16, 19:06)
Po tokio aptarnavimo abejoju ar dar kada grįšiu ten- prausiklių jie neturi, pienelių irgi, mėginėlių juo labiau ir dink tu iš čia greičiau blink.gif

kažkaip ir man neliko noro ten net nosį kišti doh.gif Pasidarė sau antireklamą ant viso SM doh.gif

sarkela, bet tolygiai kaip kokio molio ir neužsitepsi aviečių: vienur bus ruožas storiau, su spalva, kitur gal ir nelabai matysis wink.gif O kad negraužia, tai irgi gerai - nėra milteliai koncentruota rūgštis ir paprastai pasijaučia tik dviem atvejais: ant veido yra žaizdelių, arba esi alergiška avietėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 16 spalio 2010 - 23:21
QUOTE(Satura @ 2010 10 16, 22:43)
sarkela, bet tolygiai kaip kokio molio ir neužsitepsi aviečių: vienur bus ruožas storiau, su palva, kitur gal ir nelabai matysis wink.gif O kad negraužia, tai irgi gerai - nėra milteliai koncentruota rūgštis ir paprastai pasijaučia tik dviem atvejais: ant veido yra žaizdelių, arba esi alergiška avietėms  mirksiukas.gif

supratau... sakau gal aš čia nemoku elgtis, ar ne tą gavau, ko norėjau doh.gif o kaip su kvapu? Man tikrai žolinis kvapas užkliuvo - lauki laukiu aviečių - nėr biggrin.gif
Po kaukės - lygi, skaisti ir švelni oda... galutinis variantas patiko, nors procesas euforijos nekėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 17, 00:28)
o kaip su kvapu?

kai sumaišau su vandeniu, man jaučiasi avietės g.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 16, 23:18)
Etama, o kokios konsistencijos turi būti jau padaryta kaukė? Vakar maišiau tik su vandeniu, bet kai pradėjau ant veido tepti, na toks jausmas, kad per sausa, kažkaip voliojasi, čiaužo ant veido, bet kiek praskiedus irgi negerai, kažkaip nepavyko labai lygiai užsitepti. doh.gif  Dar... nejutau jokio aviečių kvapo - sakei, kad kvepia labai, ar aš maišau? Man tokia žole, į chna miltukus panašu  unsure.gif ir negriaužė visai niekas man, nors jautri vaisių rūgštims būdavo oda... laikiau kokį 10min tikrai, kol apdžiuvo.
Satura jau atsake, matau. siaip del konsistencijos-vaizdziai man patinka KN gasulo prausiklio foto-medziaga ne ta pati, turetu padetu susiorentuoti mazdaug ax.gif prisiminiau, kai pirma karta maisiausi molio kauke biggrin.gif ne bet kokio-raudono. sakau, nes puse nubego vandeneliu ant drabuziu, grindu ir t.t., kita puse lipdziau rankomis prie veido, nes kaip ir tau kad rasei avietes-voliojosi pusiau sausa, pusiau dregna ir pan. biggrin.gif isiberi reikiama kieki milteliu, kad ir su svirkstu ar kuo pamnasiu, kad nepadauginti, isipili vandens, pamaisai, jei stringa maisant, per sausa, dar keleta lasu vandes, vel pamaisai. lengva taip atitaikyti, iskart matosi, kad nedaug tetruksta. o konsistencija tai pajausi kokia jau bus tinkama, bemaisant. nei per skysta, nei per tirsta. kaip kad KN foto, tokia einama biggrin.gif

man avieciu kvapas jauciasi, tikrai ne zoliu. saldziai rugstelejes avietinis kvapas, net nepasakyciau, kad labai silpnas, vos juntamas butu. dar karta ikisau nosi i maiseli, jauciasi ir sausu milteliu avietinis kvapas, o su vandeniu, jei atmintis neapgauna, dar labiau jautesi drinks_cheers.gif bet maniskiai milt. pirkti ne AN, gal tiesiog kaip ir aliejai visi skirtingi-skirtingi tiekejai/partijos ir pan.

del grauzimo-buvo beuzsitraukianciu spuogeliu, zodziu, ne diskomfortas, o malonumas, kai jauti, kad VEIKIA. kaip peroksida pili ant zaizdos, jis putodamas ja isvalo, taip ir tas grauzimas cia buvo mano zaizdelems drinks_cheers.gif

QUOTE(Satura @ 2010 10 17, 00:38)
kai sumaišau su vandeniu, man jaučiasi avietės  g.gif
drinks_cheers.gif nors man ir sausu milteliu kvapas jauciasi, gal kad kiekis didesnis kruveleje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 17 spalio 2010 - 00:16