Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

kazkaip turiu itarimu kad nuo alieju man pagausejo spuogu kilimas.kolkas lazdynu nebenaudosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 16:28)
JMO Jojoba & Ginseng yra skirtas visu tipu odai, o JMO Linden Blossom sausesnei odai..

Turėjau tris mėginukus: vieną su grūdeliais, vienas skaidrų prausiklį ir vieną pienelio konsistensijos, pastarasis man taip tiko, nu bet kvailutė išmečiau pakiuką nenusirašiusi pavadinimo doh.gif Pamenu tik užrašą NORMAL/DRY biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 16:29)
Gal kokį skruostą įmestum, taip įdomu kaip ta pudrytė ant veido atrodo smile.gif

galesiu imesti kuria kita diena.. dabar fotoaparato neturiu..

QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 16:31)
Turėjau tris mėginukus: vieną su grūdeliais, vienas skaidrų prausiklį ir vieną pienelio konsistensijos, pastarasis man taip tiko, nu bet kvailutė išmečiau pakiuką nenusirašiusi pavadinimo doh.gif Pamenu tik užrašą NORMAL/DRY biggrin.gif

tas su gudeliais yra JMO Jojoba & Ginseng (visiems odos tipams), o tas pienelis - JMO Linden Blossom..
Atsakyti
Šiandien ir aš Douglas'e įsigijau EcoTools šepetėlį bronzatui (bamboo bronzer brush), nes jis pagal formą man pasirodė tinkamiausias mineralinei pudrai
user posted image
Mokėjau 39lt su centais. Švelnumas neišpasakytas wub.gif Pirkau Europos Douglas'e, pasirinkimas tikrai labai didelis, o ir kainos labai normalios- turėjo ir pavienių šepetėlių, ir rinkinių, ir dėkliukų, ir kelioninių mini šepetukų, tad rinktis yra iš ko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2010 10 16, 17:19)
Šiandien ir aš Douglas'e įsigijau EcoTools šepetėlį bronzatui (bamboo bronzer brush), nes jis pagal formą man pasirodė tinkamiausias mineralinei pudrai

As si irgi naudoju pudrai - pats paciausias is visu turetu: svelnus be glao be krasto, standus ir gerai uztepa produkta. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 16, 16:30)
kazkaip turiu itarimu kad nuo alieju man pagausejo spuogu kilimas.kolkas lazdynu nebenaudosiu g.gif

Aš taip pat nutraukiau aliejinį veido valymą ir gal daugiau net nemėginsiu, nes tokia katastrofa buvo prieš keletą dienų ant veido, kad tik su antibijotikais apmalšinau, bala nematė tų aliejų sunaudosiu geriau plaukams unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 16:55)
galesiu imesti kuria kita diena.. dabar fotoaparato neturiu..
tas su gudeliais yra JMO Jojoba & Ginseng (visiems odos tipams), o tas pienelis - JMO Linden Blossom..

ok wink.gif
Dėkui, jis man ir bus labiausiai tikęs 4u.gif Gal užmetei akį ir į jo kainytę? mirksiukas.gif Tiesa kiek ml talpa?
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2010 10 16, 17:26)
As si irgi naudoju pudrai - pats paciausias is visu turetu: svelnus be glao be krasto, standus ir gerai uztepa produkta.  wub.gif

Gal galėtum palyginti su EM šepetėlių švelnumu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 17:57)
ok wink.gif
Dėkui, jis man ir bus labiausiai tikęs 4u.gif Gal užmetei akį ir į jo kainytę? mirksiukas.gif Tiesa kiek ml talpa?

beveik 78 lt kainuoja.. talpa 118 ml
o ka galetum pasakyti apie ta skaidru JMO prausikli?
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 18:00)
beveik 78 lt kainuoja.. talpa 118 ml
o ka galetum pasakyti apie ta skaidru JMO prausikli?

Normalus prausiklis, gerai nuprausia veidą(net makijažą) lieka švaros ir švelnumo pojūtis, man tempia odą, bet man ir nuo kreminių truputį tempia, būtinai turiu nusipraususi kažkuo teptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 18:04)
Normalus prausiklis, gerai nuprausia veidą(net makijažą) lieka švaros ir švelnumo pojūtis, man tempia odą, bet man ir nuo kreminių truputį tempia, būtinai turiu nusipraususi kažkuo teptis smile.gif

reiks kada susiveikt meginuka ir isbandyt, idomu kaip man patiktu.. seip nelabai megstu geliniu prausikliu, nes dazniausiai man nuo ju tempia oda..

dar parasysiu ka bandziau is JMO:
- seruma su vitaminu C - lengvas, padrekina oda, pasviesina oda, spalva palygeja.. kelias dienas buvo viskas ok, bet veliau pradejo rausti veidas nuo jo.. taigi, jautresnei odai su vit. C priemones nelabai tinka..
- seruma su zaliaja arbata - lengvas, neblogai padrekina oda, bet ziemai tai tikrai jo vieno neuztektu.. man patiko..
- geli paakiams - patiko, labai lengvas gelis, paakius padrekina, tempimo jausmo nebuvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 spalio 2010 - 17:14
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 18:44)
Kažkodėl jaučiu jog tau patiktų smile.gif

visko gali buti biggrin.gif kazkaip JMO kosmetika man patinka..
labai JMO kuno losjonas nerealus wub.gif pora kartu Biotekoj bandziau, tai.. nu nerealus biggrin.gif wub.gif kvapas labai patiko, pats losjonas taip pat patiko, nes pasirode lengvas ir gerai drekinantis.. ko daugiau ir noret is kuno kremu/losjonu..
Atsakyti
Ką tik paskaičiau tavo blog'e kad tau tas be grūdelių prausiklis pasirodė riebesnis už su grūdeliais, o man žinok atvirkščiai biggrin.gif Tia dar kartą įrodo kad kiekvienai eko priemonės tinka skirtingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 18:52)
Ką tik paskaičiau tavo blog'e kad tau tas be grūdelių prausiklis pasirodė riebesnis už su grūdeliais, o man žinok atvirkščiai biggrin.gif Tia dar kartą įrodo kad kiekvienai eko priemonės tinka skirtingai smile.gif

teisingai drinks_cheers.gif
bet tikrai man, nedaug, bet tas be grudeliu riebesnis smile.gif
Atsakyti