Gal galite pasidalinti patirtimi apie ekologišką tušą blakstienoms? Norėčiau, tokio daugiau nei natūralaus efekto (ilginančio, storinančio) Ačiū
QUOTE(sigeika @ 2010 10 16, 09:58)
Gal galite pasidalinti patirtimi apie ekologišką tušą blakstienoms? Norėčiau, tokio daugiau nei natūralaus efekto (ilginančio, storinančio) Ačiū
Man patiko Hauschka Volume ir AnneMarie Borlind tusai.. Kitoms Beneca tusas patinka, bet man tai jis nelabai
Aš vakar jau išbandžiau žalio lapo tušą - šiaip visai teigiamas įspūdis Tik reikia gana daug kartų braukyti, jei norisi ryškesnio efekto. Beje, pliusas už tai, kad labai gražiai atskiria ir nelipina visai.
QUOTE(sarkela @ 2010 10 15, 21:31)
Kaži šilką į visą kiekį maišyti, ar šiaip pasidaryti kokią dozę keliems kartams? Kaip jūs darote?
Tikrai nemaišyk į visą kiekį - prarūgs. Daryk vienkartinį pamaišymą saujoje
QUOTE(pepkė @ 2010 10 14, 10:16)
Ateinu pagirti Dr. Organic dantų pastos su granatais
Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo.
Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo.
Sudomino si pasta, o jos sudetis gera, ji lyg ir nesertifikuota
Kaip manot, ar tinka plaukams naudoti alyvuogių aliejų, kurio galiojimas pasibaigęs prieš 2 metus? Ar turi jis dar kokių vertingų savybių ar geriau mesti lauk?
QUOTE(sarkela @ 2010 10 15, 23:47)
MB pro šalį praėjo, sako "kaaaip kvepia, kas čia?" į mano kvepalus jokius taip nereguodavo... ir jo mama buvo, tai irgi "murkė", kad skanu.
į sveikatytę
jei paskaitinėtum apie nerolį, pamatytum, kad jis ir gydomųjų savybių turi: nemigdydamas atpalaiduoja, nuramina, padeda susikoncentruoti, gerai veikia širdiens problemų, linkusius nervuotis žmones, po operacijų. Taigi, kvėpiniesi ne veltui
aš paskutinėm dienom ir vakarais čampakų ataru veidą ištepu, kartu su kremu (ryte) ar aliejumi (vakare)
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 12:36)
Kaip manot, ar tinka plaukams naudoti alyvuogių aliejų, kurio galiojimas pasibaigęs prieš 2 metus? Ar turi jis dar kokių vertingų savybių ar geriau mesti lauk?
geriau mesti
Pagaliau ir as turiu LL pudra
Gerai, kad buvo galimybe gyvai paziuret spalvas... Spalva vis delto man siuo metu tinka ne Porcelain ir ne Blondie, o Warm Peach.. Porcelain tiks kai bus ziemos vidurys, o Blondie man per rozine..
Galvojau istversiu neisbandzius iki rytdienos, bet neistveriau.. iskart siandien ir isbandziau
Pirmi ispudziai: Veida tepiau KN roziu eliksyru sumaisytu su Madara geliu riebiai odai (maisiau mazdaug lygiomis dalimis).. LL pudra dengiau EM kabuki sepeteliu..
kai pasipudravau dar papurskiau truputi KN rozmarinu hidrolato ant veido, kad "susiguletu" pudra.. Nupudruota oda tikrai graziai atrodo, lyg svyti is saves kazkaip, zodziu, ne popierinis veidas.. pudra yra lengva palyginus su EM ir BE, nes tos dvi tai man nepalyginamai sunkesnes buvo Del didelio maskavimo, nezinau ka pasakyt.. man reikejo odos spalva islyginti, tai puikiai susitvarke.. o dideliu maskavimu nereikejo.. seip norint uzsimaskuoti, tai imanoma padaryti.. tiesiog pudros daugiau uztepti reiketu ir tiek.. Va kas dar labai patiko, kad neisryskino veido poru, ka dare man ir EM, ir BE pudros.. Dabar reiks ziuret ar odos nesausina ir nedirgina.. Kol kas as patenkinta LL pudra..
as tai jau gal nebesitepciau tokiu senu
Gerai, kad buvo galimybe gyvai paziuret spalvas... Spalva vis delto man siuo metu tinka ne Porcelain ir ne Blondie, o Warm Peach.. Porcelain tiks kai bus ziemos vidurys, o Blondie man per rozine..
Galvojau istversiu neisbandzius iki rytdienos, bet neistveriau.. iskart siandien ir isbandziau
Pirmi ispudziai: Veida tepiau KN roziu eliksyru sumaisytu su Madara geliu riebiai odai (maisiau mazdaug lygiomis dalimis).. LL pudra dengiau EM kabuki sepeteliu..
kai pasipudravau dar papurskiau truputi KN rozmarinu hidrolato ant veido, kad "susiguletu" pudra.. Nupudruota oda tikrai graziai atrodo, lyg svyti is saves kazkaip, zodziu, ne popierinis veidas.. pudra yra lengva palyginus su EM ir BE, nes tos dvi tai man nepalyginamai sunkesnes buvo Del didelio maskavimo, nezinau ka pasakyt.. man reikejo odos spalva islyginti, tai puikiai susitvarke.. o dideliu maskavimu nereikejo.. seip norint uzsimaskuoti, tai imanoma padaryti.. tiesiog pudros daugiau uztepti reiketu ir tiek.. Va kas dar labai patiko, kad neisryskino veido poru, ka dare man ir EM, ir BE pudros.. Dabar reiks ziuret ar odos nesausina ir nedirgina.. Kol kas as patenkinta LL pudra..
QUOTE(micefee @ 2010 10 16, 12:36)
as tai jau gal nebesitepciau tokiu senu
QUOTE(sarkela @ 2010 10 15, 21:31)
Kaži šilką į visą kiekį maišyti, ar šiaip pasidaryti kokią dozę keliems kartams? Kaip jūs darote?
Į aviečių kaukę maišote kokio aliejaus? Turiu jojobos, kamelijų, argano...
Darausi viska tik i ta kieki. krlis produktus esu prarugusi, kai i visa kieki prisilasinau silko Į aviečių kaukę maišote kokio aliejaus? Turiu jojobos, kamelijų, argano...
Dariau ir be aliejaus, ir su kameliju al., vistiek tempe, kad ir su aliejumi, na gal kiek maziau. pirma avietes su vandeniu sumaisiau, tada ipyliau aliejaus ir ismaisiusi tepiau ant veido
QUOTE(Palomina @ 2010 10 16, 09:55)
Yra.. Jau Agnuta pasake, kad Biotekoje.. kainuoja 90 lt, bet tikrai ilgai naudosis, nes labai skalsus.. pati pries kelias dienas nusipirkau butent si, o bandziau ir kitoki is JMO, bet sis su jojoba man labiau patiko
dabar du prausiklius turiu (Suki ir JMO), tai apsirupinau ilgam..
dabar du prausiklius turiu (Suki ir JMO), tai apsirupinau ilgam..
Palomina, čia gal tas pienelis kur normaliai sausai odai?
QUOTE(ernesin @ 2010 10 16, 16:11)
Palomina, čia gal tas pienelis kur normaliai sausai odai?
JMO Jojoba & Ginseng yra skirtas visu tipu odai, o JMO Linden Blossom sausesnei odai..