Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(shopingas @ 2010 10 15, 19:41)
O sepetelio nekeitet? Oda nera siaip jautri? Nes pas mane oda jautri, tai i naturaliu seriu sepetelius kartais sureaguoja dirgciojimu, paraudimais ir pan. Na viskas praeina per kelias minutes, bet skubant jau nepatogu, o ir siaip nesinori dirgint odos. Pas mane tokie naturaliu seriu tik keli sepeteliai, is pradziu viskas gerai budavo, bet kuo toliau, tuo labiau ir dazniau jie pradeda jautrint man oda (Dior 'foundation' sepeteli butent del tos priezasties ir pardaviau, nes naudot negalejau).

Vat ir apie šepetėlį karts nuo karto pagalvodavau, gali būti ir tame tiesos g.gif Oda prie jautresnių, bet nepasakyčiau kad jau labai rolleyes.gif Reikia greičiau man pirkti tuos minkštučius EM ax.gif
Atsakyti
Mano kieme šiandien šventė! wub.gif Gavau du siuntinukus - Ekolinija ir AN wub.gif Viską apžiūrėjau, apuosčiau, savaitgalį kažką testuosiu:

aviečių milteliai,
muilo riešutų milteliai,
nilinių taukmedžių sviestukas (nu jau šį vakarą paakius patepsiu wub.gif )
jūrų šilkas (žadu įlašinti į kondicionierių, ar į šampūną reikia... susipainiojau... g.gif )
rugiagėlių ir nerolio hidrolatai rolleyes.gif
Sante Brilliant Care kondicionierius (jamiau du net... gobšuolė lotuliukas.gif )
FIN rozmarinų šampūnas (neatsilaikiau, noriu išbandyti... nors jau Naturderm prisipirkau visa ko doh.gif )
FIN Jojobos kondicionierius (galvoju, gal nieko, kad norm.-sausiems plaukams skirtas? Šaknys riebesnės, o plaukas pats normalus, galiukai sausoki, dabar dar ir elektrintis pradeda g.gif )

Gal galite kas pasisakyti, labai čia nenusigrybavau su užsakymais tais?
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 15, 21:05)
Sante Brilliant Care kondicionierius (jamiau du net... gobšuolė  lotuliukas.gif )
FIN Jojobos kondicionierius

kur tu tiek isnaudosi! biggrin.gif vieno buteliuko minimum pusmeciui pakaks.
sitas buvo giriamas

tiesa, silka ir silikona i kondicionieriu dedu pati.

o ar nenusigrybavai tu pasakysi tongue.gif siaip ar taip jau saukstai popiet, teliko tik tau viska istestuoti, nes kiekvienai skirtingai veikia tie patys dalykai drinks_cheers.gif siaip einamos prekes visos bent jau man atrodo ok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 15 spalio 2010 - 20:14
QUOTE(Etama @ 2010 10 15, 20:13)
kur tu tiek isnaudosi!  biggrin.gif vieno buteliuko minimum pusmeciui pakaks.
sitas buvo giriamas

tiesa, silka ir silikona i kondicionieriu dedu pati.

o ar nenusigrybavai tu pasakysi tongue.gif siaip ar taip jau saukstai popiet, teliko tik tau viska istestuoti, nes kiekvienai skirtingai veikia tie patys dalykai drinks_cheers.gif siaip einamos prekes visos bent jau man atrodo ok.gif

ačiukas rolleyes.gif

Sante vieną galvoju gal padovanosiu vienam labai man brangiam žmogiukui - žadėjom dalintis vieną, bet ai... wub.gif Noriu ir Sante ir FIN išbandyti - nesusitariau su savimi niekaip gražiuoju...
Kaži šilką į visą kiekį maišyti, ar šiaip pasidaryti kokią dozę keliems kartams? Kaip jūs darote?

Į aviečių kaukę maišote kokio aliejaus? Turiu jojobos, kamelijų, argano... blush2.gif

Dar turiu iš anksčiau rozmarinų EA (lašinu į šampūną saujon) ir nerolio EA. Dėl nerolio mąstau - galite gal duoti daugiau variantų kur naudoti tinka? Kol kas naudojau tik mišinyje su aliejumi, tepiau dekolte sritį, krūtinę. Galima veidui naudoti? Kam dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarkela @ 2010 10 15, 21:31)
Dėl nerolio mąstau - galite gal duoti daugiau variantų kur naudoti tinka? Kol kas naudojau tik mišinyje su aliejumi, tepiau dekolte sritį, krūtinę. Galima veidui naudoti? Kam dar? blush2.gif

kūnui ir plaukams. Vieną kaip kvepalus. Kambarių nesiūlau kvėpinti, nes labai brangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 15, 21:25)
kūnui ir plaukams. Vieną kaip kvepalus. Kambarių nesiūlau kvėpinti, nes labai brangus biggrin.gif

Bet čia EA, ne eliksyras... blush2.gif galima tiesiog ant kūno tepti nemaišant, neskiedžiant?... unsure.gif
Atsakyti
sarkela, gydomosios aromaterapijos atstovai grynų EA tepimą ant odos laiko visiškai normaliu dalyku smile.gif Aišku, reiktų ant vidinės rankos pusės pirmiausiai patepti, pažiūrėti, ar nealergizuoja. O kad lašiuką už ausų ar ant plaukų paskirstysi, tai nelabai tikėčiausi ko nors blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 15, 18:57)
gal pasidalintumet apie veido prausiklius? 4u.gif 
noriu broliui veido prausikli isrinkti.jaunatviska biski paspuoguojanti oda.gal riebi,gal normali..

mano sese naudoja siuos ir labai patenkinta, oda panasi kaip ir tavo brolio drinks_cheers.gif

Young Faces Bio-Minze Cleansing Gel
user posted image

Cleansing Foam Organic Mint & Organic Hamamelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 15, 21:54)
sarkela, gydomosios aromaterapijos atstovai grynų EA tepimą ant odos laiko visiškai normaliu dalyku smile.gif Aišku, reiktų ant vidinės rankos pusės pirmiausiai patepti, pažiūrėti, ar nealergizuoja. O kad lašiuką už ausų ar ant plaukų paskirstysi, tai nelabai tikėčiausi ko nors blogo  4u.gif

nealergizuoja, neee thumbup.gif bandžiau prieš savaitę lašą ant riešo, patryniau į kitą... sode ilsėjomės... MB pro šalį praėjo, sako "kaaaip kvepia, kas čia?" wub.gif į mano kvepalus jokius taip nereguodavo... ir jo mama buvo, tai irgi "murkė", kad skanu. cool.gif

Ačiū, Satura
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 15, 19:31)
Kurią naudoji?

Benecos naudoju 4u.gif

del sepeteliu g.gif gal tikrai nuo ju priklauso.dabar isigijau ecotools tai ziuresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 15, 21:37)
gal zinot ar yra LT pirkti: John Masters Organics Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser? ir kokia kaina?

Yra pirkti Biotekoje Vilniuje, kainos tiksliai nepasakysiu, bet jis brangokas.
Atsakyti
QUOTE(agnuske @ 2010 10 15, 21:37)
gal zinot ar yra LT pirkti: John Masters Organics Jojoba & Ginseng Exfoliating Cleanser? ir kokia kaina?
nezinau kuris cia tiktu...

Yra.. Jau Agnuta pasake, kad Biotekoje.. kainuoja 90 lt, bet tikrai ilgai naudosis, nes labai skalsus.. pati pries kelias dienas nusipirkau butent si, o bandziau ir kitoki is JMO, bet sis su jojoba man labiau patiko smile.gif
dabar du prausiklius turiu (Suki ir JMO), tai apsirupinau ilgam.. thumbup.gif
Atsakyti