Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(agnuta @ 2010 10 14, 09:21)
Skystą pirkot? ax.gif

jo skysta, tai vakar prausiau veiduka, tai nuplove makijaza thumbup.gif , taip svariai, kad net oda atrodo girgzda, galvojau, kad trauks oda kai nusiprausiau, bet netrauke isvis thumbup.gif , tai kol ji sunaudosiu jai nenusivilsiu, tai kita kart bandysiu gabaliuka pirkt gal, tik muiline reik isigyt su grotelem, kad neististu jis 4u.gif
kazin kaip tas muilas plaukam plaut, raso, kad tinka g.gif
vakar kazko rankos taip nusauseja buvo, kad net paraude ir perstejo, tai pries miega pasitepiau tuo sviestuku, tai atsikeliau ziuriu situacija daug geresne, nebetaip paraude ir nebepersti thumbup.gif
tai zodziu esu patenkinta nerealiai pirkinukais wub.gif
kazin ar Micefee jau gavo g.gif , nes ji irgi buvo tapati uzsisakius, tik muila gabalini , kazin kaip jai sios priemones g.gif
labai laukiu is jos atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
gal kas bandet?kaip suprabtu kauke yra sertifikuota?

My Webpage
Atsakyti

QUOTE(giedrulia77 @ 2010 10 13, 21:50)
Satura, matau esi naudojus Argital 'gatava' molio kauke Argituba ir Dr. Hauschka molio kauke  ax.gif  Gal gali palyginti?

Argital kaukė bus minkštesnė, slidesnė, kadangi joje drėkinančių priedų yra, pvz. glicerino, tikriausiai EA ir dar šio to, tiksliai nepamenu. Nelabai ji man valanti. O Hauschka yra niekaip nekvėpintas miltelių mišinys. Man jis visai patiko, nes švelnus, odą skaistinantis, pravalantis. Tiek, kad daugiau ranka nekilo tiek už molio mišinį mokėti biggrin.gif

dar pridėsiu, kad Argital kaukę kaip švelnų pagrindą naudoju kitiems priedams ir pagerinimams sudėti ir jos beveik nesimato ant veido, nebent iš arti - l.dėkinga spalva. O Hauschkos kaukė yra rudai ryža biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
bloge neradau atsiliepimų apie Natura Siberica prekes, gal kas bandėte pvz maitinamąjį šampūną sausiems plaukams?
Atsakyti
QUOTE(Scurry @ 2010 10 14, 14:08)
Sveikos,
bloge neradau atsiliepimų apie Natura Siberica prekes, gal kas bandėte pvz maitinamąjį šampūną sausiems plaukams?

as bandziau ir patiko. Labai svelnus, padrekinti, lankstus plaukai lieka, svelniai plauna.
Atsakyti
Sveikos smile.gif . Kazkurioje temoje kazkada buvau skaiciusi Jusu pasnekesius apie alijociu, kuri naudojate kaip kosmetini ingridianta. Ar galetumete priminti JO pavadinima? Aciu.
Atsakyti
Vakar dar parduotuveje Suki produktus paziurejau, tai testeriai kai kurie su Ecocert zenkliuku, ant dezuciu kai kuriu nieko nera, ant kitu zuikutis... Na cia turbut kaip kada pristatyta....

O atsakyma irgi vakar gavau - pasirodo kazkiek laiko jie turejo ta Ecocert:
"hi,
thanks for writing! all suki® products are 100% natural, mostly organic, & free of any synthetic ingredients, parabens, lake, fd & c or coal tar colors, preservatives, genetically modified organisms, & nano-particles. although we did partner with ecocert for a brief period, we decided in the end that this ran contrary to our fundamental philosophies. we are certification-free. every month it seems, new associations are born that offer their organic certification logo for display on packaging for a fee. each logo differs in the percentage of organic content &, more importantly, the amount of allowable synthetics in their “acceptable” list. as companies that wish to call themselves “natural” hunt for a certification body that will help them market their products, logos appear more frequently, & as a result, more & more emphasis is being placed on certification. the trouble with the multitudes of seals is that they lull consumers into a false sense of safety making them feel as if they don't have to read labels! consider the fact that skin care companies & big conglomerates created tailor-made certifications knowing that newly conscientious consumers have learned to look for seals... “hey it’s got that organic / natural seal – it must be safe!” but does anyone really know what that seal stands for? recently an executive at suki® learned an interesting lesson about organic certification while researching her favorite brand of organic baby carrots. she found that although the label did not state it, the carrots she was eating had been sprayed with chlorine. upon confronting the carrot company about the chlorine, they replied, "this is the allowable tolerance for chlorine permitted by the USDA in order to be able to make label claims. same as in your drinking water." it is our right & responsibility as consumers to read, question, & make informed choices about the products we put on & in our bodies. our direction to you –read labels. I hope that this has been helpful. please do not hesitate to call me or email me at customerservice@sukiskincare.com if you have any other questions.
thanks, take good care, & enjoy!"
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 14, 15:31)
Sveikos  smile.gif . Kazkurioje temoje kazkada buvau skaiciusi  Jusu pasnekesius apie alijociu, kuri naudojate kaip kosmetini ingridianta. Ar galetumete priminti JO pavadinima? Aciu.

AN, KN

QUOTE(shopingas @ 2010 10 14, 16:28)
pasirodo kazkiek laiko jie turejo ta Ecocert:

ir negali sakyti, kad nelogiška, ką jie sako drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2010 10 14, 09:16)
Ateinu pagirti Dr. Organic dantų pastos su granatais thumbup.gif

Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo. ax.gif

O ar bandet kitus produktus? Kaip sudetys? As kazkaip abejojau, gal del per ryskiu spalvu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jur&ta @ 2010 10 14, 13:31)
Sveikos  smile.gif . Kazkurioje temoje kazkada buvau skaiciusi  Jusu pasnekesius apie alijociu, kuri naudojate kaip kosmetini ingridianta. Ar galetumete priminti JO pavadinima? Aciu.

barbadensis
QUOTE(shopingas @ 2010 10 14, 14:28)
O atsakyma irgi vakar gavau - pasirodo kazkiek laiko jie turejo ta Ecocert:

nu, cia tas pats, ka Satura pacitavo is ju puslapio, ane?

bet jau siek tiek juokinga smile.gif pries 2,5 metu man rase, kaip jiems per zemi USDA standartai (kurie is esmes yra aukstesni nei Ecocert ir daugelio kt) ir kaip jie uz metu tures ecocert ir bdih sertifikatus. dabar jau raso, kad ecocert jiems per zemas lygis..
as patikejau tada pries 2,5 metu. bet dabar jau man atrodo, kad jie nepatempia tu sertifikatu del vienokiu ar kitokiu priezasciu.

is sito laisko nesimato, kad jie kazkada turejo ecocert. man atrodo, jie tik su jais derinosi, bendradarbiavo, bet taip ir nesutare.. nes jei jau butu tureje kazkokiu periodu, butu labai garsiai laiske pasigyre smile.gif

as bene pirmoji cia prabilau apie suki, pradejau juos naudoti pries 3 metus ir tikrai juos visada gyriau (isskyrus ju kainas paskutiniais metais smile.gif), bet ju ivaizdis mano akyse sumenko, turiu pripazinti. man atrodo reikia buti atsakingesniems vartotoju atzvilgiu nei klijuoti ecocert zenkliuka kur pakliuvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 14 spalio 2010 - 17:22
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 12:25)
Klausimelis naudojancioms mineraline kosmetika. Mano drauge kosmetologe nusistaciusi pries mineraline kosmetika. Sake, kad ilgiau naudojant ji gali sudirginti oda. Sake, kad ilgainiui isdziovina oda, atsiranda daugiau rauksliu g.gif
Ar yra tame tiesos?

Aš turiu kompaktinę Bellapierre, deja ji man kemša poras... verysad.gif Tokią išvadą darau iš to, kad ja pasitepus iškyla spuogų ten, kur jų šiaip dažniausiai nebūna. Jei tik kokią dieną užtepu, tai dar nieko, bet jei kelias dienas iš eilės, tai būtinai prasideda problemos ... Todėl stengiuos odą dengti kuo nors tik tada kai jau labai nebegaliu į veidrodį žiūrėt. Kitų mineralinių kol kas nebandžiau. Apskritai geriausiai jaučiuosi, kad nieko nesu užtepus ant odos, akių nedažau, vazeliną naudoju tik žiemą, žodžiu natūralistė biggrin.gif

Atsiliepimas apie Madara dezodorantą - deja sportui nelabai tinkamas variantas, nepakankamai apsaugo.
Atsakyti
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 10 14, 17:29)
O ar bandet kitus produktus? Kaip sudetys? As kazkaip abejojau, gal del per ryskiu spalvu.  blush2.gif

Kitų nesu bandžiusi. Dėl sudėčių, man atrodo, reikia tikrinti, nes ne visi produktai ,,nekalti'' ax.gif
Atsakyti