Žiūrinėju Wellments Body Scrub'us. Gal galit pasižiūrėti, ar nėra kokių nors neaiškių ingredientų pridėta?
1. MARIS SAL, SUCROSE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MALTODEXTRINE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALCOHOL, CITRUS MEDICA LIMONUM OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL, CYMPOBOGUM SCHOENANTHUS OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, ISOEUGENOL.
2. MARIS SAL, SODIUM CHLORIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SUCROSE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL
geros sudėtys, tikėkimės, kad ir Parfum išgautas iš EA antrajame
QUOTE(myself @ 2010 10 13, 17:29)
Kokius dezodorantus naudoja jūsų vyra?
Maniskis neisrankus, naudoja ka ir as - tik aisku paskui savo nuomone pareiskia apie patikima ir pan. Tai is naudotu Tom's of Maine (bet jie gal sakyciau neitin gerai sulaiko kvapa, o ir rutulinis geriausias buvo, nes tepamas luzo man sluoksniais ir siaip minkstas labai), EarthScience kelis sunaudojom, tai patiko, bet dabar Herbal Clear turim, tai abiems jis kolkas geriausias (kvapas 'sport', tai maniskiui labai patinka, kad ir vyriskas gana, bet man jis ir moteriskas pakankamai).
nu ateinu pasidziaugt savo AKOMA priemonem
isbandziau jau neiskentus.
juodasis afrikos muilas, tai dar tik rankas ploviau, tai labai patiko, jauces kad gerai nuplauna ir nesausina odos, jauces kad naturalus produktas, neturi tu sintetiniu kvapu a ne kiek , bet seip ji naudosiu veidui praust, tai ziuresiu kaip jis ilgiau panaudojus mano veidukui patiks
lupu balzamas, tai liuks , kvapas tai , bet nera toks sintetinis kvapas, tai pirmas ispudis, kad nera per riebus ant lupu, bet padrekinti turetu gerai lupytes manau, bet pirmas ispudis tai , ziuresiu kaip toliau bus
ir sviesmedzio sviestukas, kvapas tai kaip ir muilo, jauces, kad naturalus produktas, jokio sintetinio kvapo, pasitepiau rankas tai ispudis pirmas , rankos pasidenge tokiu svelnumu , tik man jis toks kietokos konsistencijos, tai taip keista naudot, nes as pripratus prie kremu visokiu , bet nieko priprasiu prie naturalumo , tai ziuresiu kaip drekins ilgiau panaudojus, nes mano rankos tai gan sausokos, bet seip patiko
isbandziau jau neiskentus.
juodasis afrikos muilas, tai dar tik rankas ploviau, tai labai patiko, jauces kad gerai nuplauna ir nesausina odos, jauces kad naturalus produktas, neturi tu sintetiniu kvapu a ne kiek , bet seip ji naudosiu veidui praust, tai ziuresiu kaip jis ilgiau panaudojus mano veidukui patiks
lupu balzamas, tai liuks , kvapas tai , bet nera toks sintetinis kvapas, tai pirmas ispudis, kad nera per riebus ant lupu, bet padrekinti turetu gerai lupytes manau, bet pirmas ispudis tai , ziuresiu kaip toliau bus
ir sviesmedzio sviestukas, kvapas tai kaip ir muilo, jauces, kad naturalus produktas, jokio sintetinio kvapo, pasitepiau rankas tai ispudis pirmas , rankos pasidenge tokiu svelnumu , tik man jis toks kietokos konsistencijos, tai taip keista naudot, nes as pripratus prie kremu visokiu , bet nieko priprasiu prie naturalumo , tai ziuresiu kaip drekins ilgiau panaudojus, nes mano rankos tai gan sausokos, bet seip patiko
QUOTE(agnuta @ 2010 10 12, 21:21)
Palomina ne taip ir seniai rašė, kad dar nėra, o planuoja turėti Eko šalis
Ekošalyje jau yra LL, nelabai skelbiu, nes nėra mėginukų dar Manėm, kad bus prie stendo, bet va staigmenėlė - nėra tai žsakinėsim šią savaitę, kitą savaitę jau turėtume gauti Keli mėginukai yra, tai labai nustebino pieštuko akims minkštumas, reikės pabandyti ir ant akių vokų, pažiūrėsiu, kaip laikosi. O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos
QUOTE(Iceland @ 2010 10 13, 19:39)
Kaip jo noriu, kitą mėnesį - užsakinėsiu
Gal reiks išbandyti Turiu šios firmos kremuką veidui ir losjoną, visai patinka.
Visos šios prekės mano prekių sąraše, dabar dar labiau noriu
Gal reiks išbandyti Turiu šios firmos kremuką veidui ir losjoną, visai patinka.
Visos šios prekės mano prekių sąraše, dabar dar labiau noriu
pirkau sviestuko 50ml., bet man panasu, kad jis labai skalsus, tai turetu ilgam uztekt, tik muilas pasirode skystas, bet rankom nusiplaut uzteko labai mazo kiekio, ziiuresiu kaip makijaza nuplaus
seip apie sita muila skaiciau labai geri atsiliepimai
QUOTE(bryyla @ 2010 10 13, 19:23)
O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos
bryyla, gal galit placiau apie lupu blizgius? kaip laikosi, kaip atrodo spalvos ant lupu ir svarbiausia, ar labai daug juose tu blizgiu daleliu. Ar jauciasi ant lupu.
Ateinu pagirti Dr. Organic dantų pastos su granatais
Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo.
Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo.
QUOTE(shemsa @ 2010 10 13, 19:48)
tik muilas pasirode skystas, bet rankom nusiplaut uzteko labai mazo kiekio, ziiuresiu kaip makijaza nuplaus
Skystą pirkot?
QUOTE(bryyla @ 2010 10 13, 19:23)
Ekošalyje jau yra LL, nelabai skelbiu, nes nėra mėginukų dar Manėm, kad bus prie stendo, bet va staigmenėlė - nėra tai žsakinėsim šią savaitę, kitą savaitę jau turėtume gauti Keli mėginukai yra, tai labai nustebino pieštuko akims minkštumas, reikės pabandyti ir ant akių vokų, pažiūrėsiu, kaip laikosi. O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos
Labai laukiu atsiliepimų apie akių pieštuką , mane labai masina tamsiai mėlynas