Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

Žiūrinėju Wellments Body Scrub'us. Gal galit pasižiūrėti, ar nėra kokių nors neaiškių ingredientų pridėta? 4u.gif
1. MARIS SAL, SUCROSE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MALTODEXTRINE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, ALCOHOL, CITRUS MEDICA LIMONUM OIL, CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA OIL, CYMPOBOGUM SCHOENANTHUS OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL, GERANIOL, ISOEUGENOL.
2. MARIS SAL, SODIUM CHLORIDE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, SUCROSE, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL, ORYZA SATIVA BRAN OIL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, SANTALUM AUSTROCALEDONICUM, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL
Atsakyti
geros sudėtys, tikėkimės, kad ir Parfum išgautas iš EA antrajame wink.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kur internetu pigiausiai būtų galima nusipirkti šį dezodorantą?

user posted image

Kokius dezodorantus naudoja jūsų vyra?
Atsakyti
QUOTE(myself @ 2010 10 13, 17:29)
Kokius dezodorantus naudoja jūsų vyra?

Maniskis neisrankus, naudoja ka ir as - tik aisku paskui savo nuomone pareiskia apie patikima ir pan. biggrin.gif Tai is naudotu Tom's of Maine (bet jie gal sakyciau neitin gerai sulaiko kvapa, o ir rutulinis geriausias buvo, nes tepamas luzo man sluoksniais ir siaip minkstas labai), EarthScience kelis sunaudojom, tai patiko, bet dabar Herbal Clear turim, tai abiems jis kolkas geriausias (kvapas 'sport', tai maniskiui labai patinka, kad ir vyriskas gana, bet man jis ir moteriskas pakankamai).
Atsakyti
nu ateinu pasidziaugt savo AKOMA priemonem wub.gif
isbandziau jau neiskentus.
juodasis afrikos muilas, tai dar tik rankas ploviau, tai labai patiko, jauces kad gerai nuplauna ir nesausina odos, jauces kad naturalus produktas, neturi tu sintetiniu kvapu a ne kiek thumbup.gif , bet seip ji naudosiu veidui praust, tai ziuresiu kaip jis ilgiau panaudojus mano veidukui patiks 4u.gif
lupu balzamas, tai liuks thumbup.gif , kvapas tai wub.gif , bet nera toks sintetinis kvapas, tai pirmas ispudis, kad nera per riebus ant lupu, bet padrekinti turetu gerai lupytes manau, bet pirmas ispudis tai thumbup.gif , ziuresiu kaip toliau bus 4u.gif
ir sviesmedzio sviestukas, kvapas tai kaip ir muilo, jauces, kad naturalus produktas, jokio sintetinio kvapo, pasitepiau rankas tai ispudis pirmas thumbup.gif , rankos pasidenge tokiu svelnumu wub.gif , tik man jis toks kietokos konsistencijos, tai taip keista naudot, nes as pripratus prie kremu visokiu doh.gif , bet nieko priprasiu prie naturalumo blush2.gif , tai ziuresiu kaip drekins ilgiau panaudojus, nes mano rankos tai gan sausokos, bet seip patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 10 12, 21:21)
Palomina ne taip ir seniai rašė, kad dar nėra, o planuoja turėti Eko šalis ax.gif

Ekošalyje jau yra LL, nelabai skelbiu, nes nėra mėginukų dar blush2.gif Manėm, kad bus prie stendo, bet va staigmenėlė - nėra unsure.gif tai žsakinėsim šią savaitę, kitą savaitę jau turėtume gauti smile.gif Keli mėginukai yra, tai labai nustebino pieštuko akims minkštumas, reikės pabandyti ir ant akių vokų, pažiūrėsiu, kaip laikosi. O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2010 10 13, 19:39)
Kaip jo noriu, kitą mėnesį - užsakinėsiu  thumbup.gif
Gal reiks išbandyti  g.gif Turiu šios firmos kremuką veidui ir losjoną, visai patinka.
Visos šios prekės mano prekių sąraše, dabar dar labiau noriu  thumbup.gif

pirkau sviestuko 50ml., bet man panasu, kad jis labai skalsus, tai turetu ilgam uztekt, tik muilas pasirode skystas, bet rankom nusiplaut uzteko labai mazo kiekio, ziiuresiu kaip makijaza nuplaus g.gif
seip apie sita muila skaiciau labai geri atsiliepimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 10 13, 19:23)
O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos smile.gif

bryyla, gal galit placiau apie lupu blizgius? kaip laikosi, kaip atrodo spalvos ant lupu ir svarbiausia, ar labai daug juose tu blizgiu daleliu. Ar jauciasi ant lupu.
Atsakyti
Satura, matau esi naudojus Argital 'gatava' molio kauke Argituba ir Dr. Hauschka molio kauke ax.gif Gal gali palyginti?
Atsakyti
Ateinu pagirti Dr. Organic dantų pastos su granatais thumbup.gif

Na tikrai labai patiko-valo gerai, putoja, skani ir tuo pačiu stipri. Optimalus variantas. Aišku kaina nėra l žema-apie 17 lt, bet aš pirkau su nuolaida, kai buvo maximose kosmetikai 30proc.. Žodžiu didelis pliusas kol kas, žiūrėsim kaip bus po ilgesnio naudojimo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 10 13, 19:48)
tik muilas pasirode skystas, bet rankom nusiplaut uzteko labai mazo kiekio, ziiuresiu kaip makijaza nuplaus  g.gif
seip apie sita muila skaiciau labai geri atsiliepimai  thumbup.gif

Skystą pirkot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 10 13, 19:23)
Ekošalyje jau yra LL, nelabai skelbiu, nes nėra mėginukų dar  blush2.gif Manėm, kad bus prie stendo, bet va staigmenėlė - nėra  unsure.gif tai žsakinėsim šią savaitę, kitą savaitę jau turėtume gauti smile.gif Keli mėginukai yra, tai labai nustebino pieštuko akims minkštumas, reikės pabandyti ir ant akių vokų, pažiūrėsiu, kaip laikosi. O vat lūpų blizgesių kvapas... Tikros uogos smile.gif

Labai laukiu atsiliepimų apie akių pieštuką 4u.gif , mane labai masina tamsiai mėlynas bigsmile.gif
Atsakyti