Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 14:34)
Nerolio eliksyras skamba kaip kokia ambrozija wub.gif O kur perki? Jau taip man jo prisireike biggrin.gif

Kvapų namuose smile.gif Jazminų eliksyro turėjau mažą buteliuką, bet jis man neina ax.gif Įpyliau jo į moringų aliejų, kuriuo vakarais prausiu veidą - kaip skaniai kvepia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 14:37)
Kvapų namuose smile.gif Jazminų eliksyro turėjau mažą buteliuką, bet jis man neina  ax.gif Įpyliau jo į moringų aliejų, kuriuo vakarais prausiu veidą - kaip skaniai kvepia  thumbup.gif

O kaip tau tas naujasis eliksyras? ax.gif
Atsakyti
kaip kvapas tai labai patinka, bet veidui jo netepu. Nedaro iki galo to, ką daro nerolis. Pripratau prie gero, vadinasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 14:37)
Kvapų namuose smile.gif Jazminų eliksyro turėjau mažą buteliuką, bet jis man neina  ax.gif Įpyliau jo į moringų aliejų, kuriuo vakarais prausiu veidą - kaip skaniai kvepia  thumbup.gif

maciau, kad nerolio yra kvapu namuose. Bet man taip nepakeliui. Gal yra kokioj nors internetinej parduotuvej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 13 spalio 2010 - 13:51
kad nelabai, nebent pasidomėti kokioj Rasakiloj - Rasma praeitą kartą ten sugebėjo nusipirkti KN nerolio smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetumet pasidalinti patirtimi apie burnos skalvimo skyscius, gal koki naudojat, kazkada buvau susimeistravus, man visai patiko, bet siuo metu man EA nerekomenduojama naudoti, tai va ir turiu dilema sia ?
Paskutiniu metu labai kraujuoja dantenos ir nezinau koki isigyti, maciau Weledos yra ir dar si nusiziurejau http://www.eko-sala....rieziura/id=367 , bet si linija ar naturali, ji lyg ir nesertifikuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 10 12, 20:11)
Merginos, gal būtų kokių atsiliepimų apie vyriškas Aubrey Organic priemones 4u.gif  Dabar tokios geros nuolaidos SP smile.gif

Bandžiau visą seriją. Šampūnas tai buvo vienas geriausių iš bandytų (geresnis tik AO paparčių), kondicionierius Santei ar Laverai neprilygsta, bet nenusivyliau, tonikas lyg ir pagelbėjo nuo slinkimo. Bėgsiu dar užsipirkti, kol nuolaidos.

QUOTE(Vicious_L @ 2010 10 13, 12:28)
Gal kas naudojate gasulo moli galvos plovimui? Ar isplauna jis aliejines kaukes is plauku? Gal galetumet kas parekomenduoti koki balzama gera ir sampuna, kad nebutu plaukai kaip siaudiniai. Mano plaukai misrus, nuo gasulo labai issauseja ir elektrinasi, tai reik kokio balzamo.

Naudoju kartais. Aliejų man nelabai išplauna, tam naudoju šampūną. Iš balzamų labiausiai patiko Sante Brilliant Care ir Lavera Basis. O šampūnai - labai individualus reikalas.
Atsakyti
papasakosiu aš jums juoką doh.gif ax.gif

vakar sumąsčiau, kad iš Aviva mėginukų rinkinio būtų laikas išbandyti kūno losjoną. O dėžutėje dvi mažos ir dvi didelės tūbelės. Aš nežiūrėdama pastveriu vieną didžiąją, dar užmetu akį, kas parašyta. Labai nepersistengiu, pamatau žodžio pabaigą "milk" ir nutariu, kad čia tas.

išsimaudau, nusišluostau, už tūbelės ir teptis. Atidengiau, paverčiau, man tik čiūžt staigiai į delną tokia skysta masė doh.gif Nieko sau, galvoju, na bet įdomios konsistencijos pagamino, dar pauosčiau - beveik bekvapė thumbup.gif Išsitepiau rankas. Ir vėl man keista - skystai ir slidžiai tepasi, nepasakyčiau, kad gertis labai nori doh.gif Bet toliau tepu cool.gif

ir tik pačios procedūros gale susivokiau pažiūrėti, kas čia buvo: ogi makiažo nuvalymo losjonas lotuliukas.gif doh.gif

tai žinokit, nedrėkina jis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 14:51)
maciau, kad nerolio yra kvapu namuose. Bet man taip nepakeliui. Gal yra kokioj nors internetinej parduotuvej?

Ar uostet neroli? Man dabar esantis KN labai savo kvapu neitiko, toks zalias kartokas aromatas schmoll.gif Maziau islaidu irnesakyk.gif
Atsakyti
skanus skanus wink.gif Dar įlašinu ko nors giminingo iš citrusinių EA, tai išvis pasaka rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas Argital krema pries rauksles bandet? Ar gerai drekina jis? g.gif
Ir dar Elytes tel. Nr. i AZ prasau atsiuskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulia77: 13 spalio 2010 - 16:09
Išbandžiau vakar vakare Laveros apelsininį šampūną, nu man labai patiko wub.gif Šiandien plaukučiai minkšti, blizga. Tiesa, kaip rašo šampūno etiketėje, kažkokio purumo, kad suteiktų nepastebėjau g.gif Bet vis tiek šis šampūnas man lb patiko, o kvapas, džiaugiausi kaip vaikas wub.gif lotuliukas.gif Neatsimenu kada tokį kvepiantį šampūną turėjau, natūralaus tokio kvepiančio tikrai niekada schmoll.gif Nu žiūrėsiu kiek dienų atlaikys, ir plaukai nesukris, tada susidarysiu tvirtesnę nuomonę, visgi pirmas įspūdis labai geras cool.gif
Atsakyti