Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai -76-

QUOTE(ernesin @ 2010 10 12, 20:11)
Merginos, gal būtų kokių atsiliepimų apie vyriškas Aubrey Organic priemones 4u.gif  Dabar tokios geros nuolaidos SP smile.gif

viena is ju nauodoju as biggrin.gif ta tonika su biotinu- tikiuosi priauginti nauju antenu smile.gif bet dar tik 2 kartus purskiau smile.gif tik skirtingai nuo Tekilos vyro, man jis nei kiek neriebino, atvirksciai, antenos stovejo thumbup.gif

dar galiu pasidalint patirtim apie AO kameliju balzama...Ji naudoju kaip kauke pries plovima ant siek tiek sudrekintu plauku, dar imaisau kokio aliejaus. Perplaunu sampunu 2 kartus, tai zinokit pasakiska wub.gif plaukau minksti, svelnus, nesivelia, pridrekinti kai reikalas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 13 spalio 2010 - 12:05
isbandziau avieciu miltelius kaip kauke doh.gif matyt sualergizavo, sedziu raudona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 10 13, 12:34)
Aš tai negaliu atsidžiaugti SANTE "Brilliant Care" balzamu, dar nesu mačiusi tokio nuostabaus poveikio balzamo.  blink.gif  thumbup.gif

as jo labai laukiu, tureciau gal sia savaite gauti wub.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 10 13, 12:47)
Ar jau atradai minimalią dozę, kurios užtenka?  smile.gif Nes aš gyvenime nebūčiau patikėjus, kad su tokiu kiekiu galėčiau išsisukt  thumbup.gif

aha tikrai superinis, man buvo Diva ipylus pabandymui, bet tiek ilgai naudojau biggrin.gif ir tokie faini plaukai wub.gif wub.gif tai dabar man jo mirtinai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 13, 12:47)
Ar jau atradai minimalią dozę, kurios užtenka?  smile.gif Nes aš gyvenime nebūčiau patikėjus, kad su tokiu kiekiu galėčiau išsisukt  thumbup.gif

Ai nežinau, kiek paspaudžiu, tiek užtenka, daug nereikia, nes ir taip 5 plaukai pas mane ant galvos. Tikrai gan ilgai naudosis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 12:59)

man jos turi daugiau pliusų negu minusų - cinko oksidas gydo odą (ir tikrai tas matosi ypač, jei nakčiai su mineraline užmiegi irgi nekelia streso, tik džiaugsmą g.gif ), saugo nuo saulės. Jokių alergijų, pūslelinių nepastebėjau.
aišku, jei alergizuotų - nenaudočiau. Bet man ji metų atradimas kol kas biggrin.gif

ir as iki siol vien tik pliusus matau. Labai gerai gydo spuogeliu. Tik vat del tu rauksliu issigandau blink.gif . Sioks toks odos tempimas lyg jauciasi. Krema veidui naudoju tik ryte, vakare tik su toniku paslakstau. Kad neisausinciau, nes ir sildymo sezonas prasidejo. Mano odai tai peilis.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 13:30)
Tik vat del tu rauksliu issigandau blink.gif . Sioks toks odos tempimas lyg jauciasi. Krema veidui naudoju tik ryte, vakare tik su toniku paslakstau.

galima dar taip daryti, kad į visą odą įmasažuoti pudrą, o paakius tik lengvai perbraukti g.gif man nesijaučia jokio odos tempimo, aš iš ryto Argital kremą naudoju, o vakare dar patepu lašeliu nerolio eliksyro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2010 10 13, 09:15)
Nepatiko man efektas sad.gif Plaukai tokie per tiesūs, pernelyg sukritę, man labiau purinimo reikia. Dar kartelį pamėginsiu plaut, bet greičiausiai keliaus į išparduotuvę

Zinok, kad ir kaip butu keista, bet geriausiai plaukus purina Eco sampunas su kiviais ir liepom
user posted image

vienintelis sampunas, kuriuo ne kiek nenusivyliau, gerai plauna, gerai putoja, maloniai kvepia ir dar suteikia purumo plaukams. Gaila tik, kad nedrekina ir nemaitina. Bet tam yra kaukes ir kondicionieriai.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 13:36)
galima dar taip daryti, kad į visą odą įmasažuoti pudrą, o paakius tik lengvai perbraukti  g.gif man nesijaučia jokio odos tempimo, aš iš ryto Argital kremą naudoju, o vakare dar patepu lašeliu nerolio eliksyro smile.gif

kokį Argital kremą naudoji? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobiliukė @ 2010 10 13, 13:49)
kokį Argital kremą naudoji? ax.gif

su ramunėlėmis ir ylang. Pirkau jį iš savų sumetimų, bet antrą kartą gal nepirkčiau, rožių labiau patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 13 spalio 2010 - 12:55
QUOTE(Chippie @ 2010 10 13, 13:36)
Zinok, kad ir kaip butu keista, bet geriausiai plaukus purina Eco sampunas su kiviais ir liepom

Ačiū 4u.gif Man puikiai tiko FIN, bet po daugiau nei pusės metų naudojimo "atsitiko pleiskanojimas". Nežinau ar dėl FIN, bet kol kas nerizikuoju juo plaut. Savaitgalį sėdėdama namie išbandysiu. Po algos ir Eco bandysiu šitąjį užsisakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 10 13, 13:36)
galima dar taip daryti, kad į visą odą įmasažuoti pudrą, o paakius tik lengvai perbraukti  g.gif man nesijaučia jokio odos tempimo, aš iš ryto Argital kremą naudoju, o vakare dar patepu lašeliu nerolio eliksyro smile.gif

Nerolio eliksyras skamba kaip kokia ambrozija wub.gif O kur perki? Jau taip man jo prisireike biggrin.gif
As tai ryte uzpurskiu ant veido pipirmeciu hidrolato ir pasitepu su Lakshmi Jati jazminu kremu.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 10 13, 14:34)
Nerolio eliksyras skamba kaip kokia ambrozija wub.gif O kur perki? Jau taip man jo prisireike biggrin.gif

Kvapų namuose perka 4u.gif
Atsakyti