Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(SENJORITA @ 2006 03 03, 01:21)

SENJORITA, 03 Kov 2006 - 01:21, parašė:

SENJORITA, 03 Kov 2006 - 01:21, parašė:

Kiek zinau jis atpalaiduoja raumenis, tada reikia masazuoti ir bus viskas liuks thumbup.gif Del kompensavimo tiksliai nzn ax.gif bet manau kad kompensuojamas.O kaip visa kita raida ? Viskas gerai?

Kiek zinau jis atpalaiduoja raumenis, tada reikia masazuoti ir bus viskas liuks thumbup.gif Del kompensavimo tiksliai nzn ax.gif bet manau kad kompensuojamas.O kaip visa kita raida ? Viskas gerai?

Kita raida viskas pas mus viskas tvarkoj, viska daro kaip kiti bendraamziai, ir pradeda kalbet ir pats valgyt, tik aisku viska daugiausiai daro su kaire rankute, kartais panaudoja ir desine, bet retai.O masazai mums tik ir padejo, kaip pradejau vos pastebejus, kad kazkas ne taip daryti masazus(nuo 3 men) tai darom iki dabar be pertraukos, tai matyt mums ir padejo. Tai dabar bandysiu sneket del Botulino, nes jau visas priemones, isskyrus vaistus, jau isbandziau...
Papildyta:
QUOTE(Vailingo @ 2006 03 03, 03:12)

Vailingo, 03 Kov 2006 - 03:12, parašė:

Vailingo, 03 Kov 2006 - 03:12, parašė:

O kas čia per stebuklingas vaistas? aš irgi noriu bigsmile.gif  jis VCP spazmus slopina? ar tik vaikams ar ir suaugusiems?

O kas čia per stebuklingas vaistas? aš irgi noriu bigsmile.gif  jis VCP spazmus slopina? ar tik vaikams ar ir suaugusiems?

Kiek teko girdet, tai jis tinka visiems, bet geriausiai veikia vaikams nuo 2 iki 6 metų. Atseit daugiau ko galima pasiekt, bet geriausiai pasakys kam teko jo naudoti, ar bent jau kas is pazistamu vartojo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FDS @ 2006 03 01, 18:01)

FDS, 01 Kov 2006 - 18:01, parašė:

FDS, 01 Kov 2006 - 18:01, parašė:

na pas mane tai kaires puses hemiplegija, kiek atsimenu mama sugirde daug Mydocalm- sis vaistas atpalaiduoja raumenis, nuima spazmus, masazai daug padejo, dabar valdau ta ranka ir kumstukas dingo.
taigi sekmes 4u.gif

na pas mane tai kaires puses hemiplegija, kiek atsimenu mama sugirde daug Mydocalm- sis vaistas atpalaiduoja raumenis, nuima spazmus, masazai daug padejo, dabar valdau ta ranka ir kumstukas dingo.
taigi sekmes 4u.gif

Nei man girde vaistu nei man dare masazu bet augant kumstukas dingo tik spyga rodau visiems labai patogei tongue.gif net nezinau vaistai ar padeda ka cerebrikams, tik zinau viena nereikia jiems nervintis ir vengt depresiju. Kad kas mus apsauguotu nuo sito mes tuomet butume laimingi ir dziauktumemes gyvenimu. g.gif
Atsakyti
Na, sveikos mielosios )) Grižu po 2 sav. atostogų.

Laimutis su baba nukeliavo mėnesiui į Druskininkų "saulutę" - jau antrą kartą )))
Atsakyti
sveikos,mamytės. Ir aš noriu su jumis draugauti. Auginu 4m. mergytę,kuri turi negalia. Musų negalia ne nuo gimimo,mums ją ''padovanojo'' žioplas vairuotojas. Jau ilgai sėdžiu namie ir rūpinuosi savo mažute. Iš po nelaimės mūsų daug draugų prapuolė,todėl čia tikiuosi rasiu draugų,kurie supras ir sunkiu metu palaikys. kaip matau dauguma lankotės ''Saulutėje'', gal ir pro šalį viena kitos praėjom. Kas dėl botulino-mūsų mergaitei jo neleido,bijojo kad per daug raumenį atpalaiduos ir negalės vaikščioti,kol jo poveikis nepasibaigs,o jis veikia nuo 3 iki 6 mėn. Tačiau esu iš medikų girdėjusi kad kai kuriems vaikams jis labai padeda. Suleidus botulino rekomenduojama važiuoti į sanatorija. Be to kasdienis masažas ir mankštos labai padeda, to turbūt niekas nepaneigs. LAIKYKIMĖS MAMYTĖS, KARTU BUS LENGVIAU.
Atsakyti
Silvuk,nepergyvenk del draugu,reiskias jie ir nebuvo draugai schmoll.gif
As susipazinau Sauluteje su viena mama,tai mes jau 13 metu draugaujame,suveda likimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(maiiia @ 2006 03 06, 11:33)

maiiia, 06 Kov 2006 - 11:33, parašė:

maiiia, 06 Kov 2006 - 11:33, parašė:

Laimutis su baba nukeliavo mėnesiui į Druskininkų "saulutę" - jau antrą kartą )))

Sveika,Maiiia, 4u.gif as ir galvoju,kur gi tu dingai?
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 07, 21:25)

silvuks, 07 Kov 2006 - 21:25, parašė:

silvuks, 07 Kov 2006 - 21:25, parašė:

sveikos,mamytės. Ir aš noriu su jumis draugauti. Auginu 4m. mergytę,kuri turi negalia. Musų negalia ne nuo gimimo,mums ją ''padovanojo'' žioplas vairuotojas. Jau ilgai sėdžiu namie ir rūpinuosi savo mažute. Iš po nelaimės mūsų daug draugų prapuolė,todėl čia tikiuosi rasiu draugų,kurie supras ir sunkiu metu palaikys. kaip matau dauguma lankotės ''Saulutėje'', gal ir pro šalį viena kitos praėjom. Kas dėl botulino-mūsų mergaitei jo neleido,bijojo kad per daug raumenį atpalaiduos ir negalės vaikščioti,kol jo poveikis nepasibaigs,o jis veikia nuo 3 iki 6 mėn. Tačiau esu iš medikų girdėjusi kad kai kuriems vaikams jis labai padeda. Suleidus botulino rekomenduojama važiuoti į sanatorija. Be to kasdienis masažas ir mankštos labai padeda, to turbūt niekas nepaneigs.      LAIKYKIMĖS MAMYTĖS, KARTU BUS LENGVIAU.

sveikos,mamytės. Ir aš noriu su jumis draugauti. Auginu 4m. mergytę,kuri turi negalia. Musų negalia ne nuo gimimo,mums ją ''padovanojo'' žioplas vairuotojas. Jau ilgai sėdžiu namie ir rūpinuosi savo mažute. Iš po nelaimės mūsų daug draugų prapuolė,todėl čia tikiuosi rasiu draugų,kurie supras ir sunkiu metu palaikys. kaip matau dauguma lankotės ''Saulutėje'', gal ir pro šalį viena kitos praėjom. Kas dėl botulino-mūsų mergaitei jo neleido,bijojo kad per daug raumenį atpalaiduos ir negalės vaikščioti,kol jo poveikis nepasibaigs,o jis veikia nuo 3 iki 6 mėn. Tačiau esu iš medikų girdėjusi kad kai kuriems vaikams jis labai padeda. Suleidus botulino rekomenduojama važiuoti į sanatorija. Be to kasdienis masažas ir mankštos labai padeda, to turbūt niekas nepaneigs.      LAIKYKIMĖS MAMYTĖS, KARTU BUS LENGVIAU.

Silvutė, labas)
Nuostabu, kad prisijungei prie mūsų ))

Kaip tik šiandien domiuosi įvairiom netradicinėm priemonėm.. Mąstau apie hipoterapiją ( jojimo terapiją), radau tinklapį Novosibirsko klinikos, kur daro kamieninių ląstelių persodinimus, kliniką Truskavece... Visur reikia pinigų-pinigų-pinigų-pinigų...... verysad.gif
Atsakyti
sveikos, smagu kad mane priėmėte į savo ratelį. Ačiū. Maiiia,ar nebijai tų kamieninių ląstelių? aš jomis irgi domėjausi,manęs jos nesužavėjo. kalbėjau su gyd. Terteliu ir Matukevičium iš KMUK jiems kažkaip ta mintis nelabai patiko. O ir aš galvoju iš kur jie tas ląsteles gauna,ar jos neturi kokių blogybių,kad nepasidarytų blogiau. Aš pati galvoju apie delfinų terapija,bet kaip tu sakai-pinigai,pinigai,pinigai...
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 09, 21:55)

silvuks, 09 Kov 2006 - 21:55, parašė:

silvuks, 09 Kov 2006 - 21:55, parašė:

sveikos, smagu kad mane priėmėte į savo ratelį. Ačiū. Maiiia,ar nebijai tų kamieninių ląstelių? aš jomis irgi domėjausi,manęs jos nesužavėjo. kalbėjau su gyd. Terteliu ir Matukevičium iš KMUK jiems kažkaip ta mintis nelabai patiko. O ir aš galvoju iš kur jie tas ląsteles gauna,ar jos neturi kokių blogybių,kad nepasidarytų blogiau. Aš pati galvoju apie delfinų terapija,bet kaip tu sakai-pinigai,pinigai,pinigai...

]
na, nežinau... Rusijoje pasitvirtina gydymas...

Mąstau apie botulino injekcijas - greitai 2 metukai, daro nuo 2 lyg tai...
Atsakyti
sveikos,vat botulinas kitas reikalas,jam pritariu. KMUK gyd. Gradeckienė tuo užsiima,labai faina,jei norėsi mob. galiu duot,bet turbūt turi savo gydytoja.Mums botulinas netiko,tikiuosi jums padės.Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šį vaistą. Šį savaitgalį per LNK rodys laidą apie berniuką kuriam tų kamieninių ląstelių operacija darė pažiūrėk gal ką gero pasakys.''Moterų laimė'' turbūt taip ta laida vadinasi.
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 11, 12:11)

silvuks, 11 Kov 2006 - 12:11, parašė:

silvuks, 11 Kov 2006 - 12:11, parašė:

sveikos,vat botulinas kitas reikalas,jam pritariu. KMUK gyd. Gradeckienė tuo užsiima,labai faina,jei norėsi mob. galiu duot,bet turbūt turi savo gydytoja.Mums botulinas netiko,tikiuosi jums padės.Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šį vaistą. Šį savaitgalį per LNK rodys laidą apie berniuką kuriam tų kamieninių ląstelių operacija darė  pažiūrėk gal ką gero pasakys.''Moterų laimė'' turbūt taip ta laida vadinasi.

sveikos,vat botulinas kitas reikalas,jam pritariu. KMUK gyd. Gradeckienė tuo užsiima,labai faina,jei norėsi mob. galiu duot,bet turbūt turi savo gydytoja.Mums botulinas netiko,tikiuosi jums padės.Girdėjau daug gerų atsiliepimų apie šį vaistą. Šį savaitgalį per LNK rodys laidą apie berniuką kuriam tų kamieninių ląstelių operacija darė  pažiūrėk gal ką gero pasakys.''Moterų laimė'' turbūt taip ta laida vadinasi.

Kaip gaila, nemačiau tos laidos verysad.gif

bet.. skambinau į tas klinikas, vienas kartas (nuvykimas) kainuoja apie 5 000 eurų. Gyvenime nesurinksiu tiek pinigų...
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 03 14, 11:24)

maiiia, 14 Kov 2006 - 11:24, parašė:

maiiia, 14 Kov 2006 - 11:24, parašė:

bet.. skambinau į tas klinikas, vienas kartas (nuvykimas) kainuoja apie 5 000 eurų. Gyvenime nesurinksiu tiek pinigų...

Nu bet ir kainos blink.gif Tą laidą turbūt kartoja. Kaip šiaip laikotės?
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 01 25, 11:18)

maiiia, 25 Sau 2006 - 11:18, parašė:

maiiia, 25 Sau 2006 - 11:18, parašė:

Mano sūnėno Laimio Deimanto istorija čia žinoma. Jį pagimdė motina, kuri nesirūpino savimi, savo sveikata, rūkė, vartojo narkotikus. Dėl to Laimis gimė nesveriantis net 2 kg., neišnešiotas. otina jį paliko, kai jam nebuvo ne pusė metų. Vaiką pradėjo globoti močiūtė, mes auginame jį kartu.

Kai Laimučiui buvo 10 mėnesių, jam nustatė vaikų cerebrinio paralyžiaus sunkią formą, Laimis yra visiškai neįgalus.

Sunku suvokti, kad mielas, gražus, nuostabus vaikutis greičiausiai niekada nestovės savo kojitėmis, nevaikščios, nesuvoks pasaulio taip, kaip suvokia sveiki vaikai, nepažins jo tokio..

Dabar jam metai ir 7 mėnesiai, mes augame kartu, džiaugiames kad ir mažiausiais laimėjimais, džiaugiames parama - kad ir mažiausia, kad ir palaikymo žodžiu -
įsitikinome, kad svetimi žmonės gali būti geresni ir artimesni už gimines ir pan.
Dėl ko sukūriau šią temą... 

Mąstau - ar daug tokių vaikų ? Čia, SuperMamos forume sutikau kelias mamas, auginančias tokius vaikus.

Ar daug jūsų? Juk būtų puiku, jei mes būtume pažįstamos, būtume kartu..

Mano sūnėno Laimio Deimanto istorija čia žinoma. Jį pagimdė motina, kuri nesirūpino savimi, savo sveikata, rūkė, vartojo narkotikus. Dėl to Laimis gimė nesveriantis net 2 kg., neišnešiotas. otina jį paliko, kai jam nebuvo ne pusė metų. Vaiką pradėjo globoti močiūtė, mes auginame jį kartu.

Kai Laimučiui buvo 10 mėnesių, jam nustatė vaikų cerebrinio paralyžiaus sunkią formą, Laimis yra visiškai neįgalus.

Sunku suvokti, kad mielas, gražus, nuostabus vaikutis greičiausiai niekada nestovės savo kojitėmis, nevaikščios, nesuvoks pasaulio taip, kaip suvokia sveiki vaikai, nepažins jo tokio..

Dabar jam metai ir 7 mėnesiai, mes augame kartu, džiaugiames kad ir mažiausiais laimėjimais, džiaugiames parama - kad ir mažiausia, kad ir palaikymo žodžiu -
įsitikinome, kad svetimi žmonės gali būti geresni ir artimesni už gimines ir pan.
Dėl ko sukūriau šią temą... 

Mąstau - ar daug tokių vaikų ? Čia, SuperMamos forume sutikau kelias mamas, auginančias tokius vaikus.

Ar daug jūsų? Juk būtų puiku, jei mes būtume pažįstamos, būtume kartu..

Labutis
Man dar cia labai nedrasu esu naujoke ir ieskau panasaus likimo mamyciu...
Mano Aukseliui Dominykui 10 men pries 2 men mums konstatavo VCP-diskinetine forma.. Rasau ir asaros bega... nors nepasiduodu tikiu jog viskas bus gerai ir mudu busim stiprus viska viska nugalesim... Mes dar gerai nelaikom galvytes,ir bandymai sestis dar labai silpnuciai... Ruosiames vaziuti i sanatorijas tad norejau pasiteirauti kaip ten ir kas ten...
Aciu is anksto...
Atsakyti