Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

Sveikos 4u.gif Aš irgi jungiuosi prie jūsų - pati esu cerebrikė, tik jau didelė motera:D Sauskelnių problema ir man aktuali, bet, va, išrašė man 2 mėn. 60 ir lygiai gavom vaistinėj, tik 6 lt. reikejo primokėt. Tai ko dabar mažiukus neįgaliukus skriaudžia unsure.gif protest.gif protest.gif protest.gif
Atsakyti
Sveikinu su Sv.Valentino diena wub.gif Mylekite ir bukit mylimi 4u.gif
Mano Inetute sia savaite atostogauja.Penktadieni grizo is mokyklos apklijuota sirdelem,kiek jai dziaugsmo buvo thumbup.gif ,rode visur ir dziaugesi.Kiek mazai ,atrodo,iki dziaugsmo tereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 02 13, 11:34)

maiiia, 13 Vas 2006 - 11:34, para�ė:

maiiia, 13 Vas 2006 - 11:34, para�ė:

na, tu įsivaizduoji, neduoda dabar dėl pasikeitusios tvarkos ir tų 30, kurie neįgaliesiems priklauso.

verysad.gif

na, tu įsivaizduoji, neduoda dabar dėl pasikeitusios tvarkos ir tų 30, kurie neįgaliesiems priklauso.

verysad.gif

Na netikiu kad neduoda pasirinkt tai neduoda, nes mano viena pazystama serga isetine skleroze jin naudoja sauskelnes ir kiekviena men juos gauna. g.gif

Valentino vakara negaliu nurimt – Amuro strele jUMS i sirdi bimt ir teskraido meile virs JUSU dienu, saugodama viska kas yra brangu.............Bimt.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melodija: 14 vasario 2006 - 20:04
QUOTE(melodija @ 2006 02 14, 20:46)

melodija, 14 Vas 2006 - 20:46, para�ė:

melodija, 14 Vas 2006 - 20:46, para�ė:

Na netikiu kad neduoda pasirinkt tai neduoda, nes mano viena pazystama serga isetine skleroze jin naudoja sauskelnes ir kiekviena men juos gauna. g.gif

Valentino vakara negaliu nurimt – Amuro strele jUMS i sirdi  bimt  ir teskraido meile virs JUSU dienu, saugodama viska kas yra brangu.............Bimt.smile.gif

Valentino vakara negaliu nurimt – Amuro strele jUMS i sirdi  bimt  ir teskraido meile virs JUSU dienu, saugodama viska kas yra brangu.............Bimt.smile.gif

O, brangioji.. nori tikėk, nori ne.. bet aš jau visą savaitę su SAM. FD ir Ligonių kasopm kariauju. Juk vasarį pasikeitė tvarka....
Ir negausime vaikiškų saUSKENIŲ, KOL ŠIOS TVARKOS NEPAKEIS..
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 02 15, 14:18)

maiiia, 15 Vas 2006 - 14:18, para�ė:

maiiia, 15 Vas 2006 - 14:18, para�ė:

O, brangioji.. nori tikėk, nori ne.. bet aš jau  visą savaitę su SAM. FD ir Ligonių kasopm kariauju. Juk vasarį pasikeitė tvarka....
verysad.gif

O, brangioji.. nori tikėk, nori ne.. bet aš jau  visą savaitę su SAM. FD ir Ligonių kasopm kariauju. Juk vasarį pasikeitė tvarka....
verysad.gif

O aš tai tikiu ir net labai, nes žinau viena: vaikams (t.y., kol negalios statusas yra "iš vaikystės", o grupė dar nepaskirta) visų kompensacinių dalykų gauti yra daug sudėtingiau nei suaugusiems. Tai tikrai labai neteisinga unsure.gif
SĖKMĖS TAU, MAIIIA
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 02 15, 13:18)

maiiia, 15 Vas 2006 - 13:18, para�ė:

maiiia, 15 Vas 2006 - 13:18, para�ė:

verysad.gif

verysad.gif

Na nieko nesuprantu doh.gif Mes jau pasieme sauskelniu,bet vakar skambino drauge ir sake kad viskas tvarkoj,gavo 4u.gif
Atsakyti
maiiia, tau su tom sauskelnem makaronus kabina. as treciadieni gavau,be jokiu problemu. tiesa,pediatrai turi sarasus kurias sauskelnes kompensuoja. jokiu bedu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
kažkaip vis nesiryžau prie jūsų prisijungti...Turiu sūnelį, jam 3 mėnesių nustatė lengvą formą CP, tiksliau dešinės pusės spazminę hemiplegiją. Dabar mums tuoj bus 2 metukai, turiu daug klausimų mamytėms kurios augina panašius vaikučius...
Atsakyti
Beje mane labiausiai domina Botulino poveikis, ar tikrai jis padeda ka nors pasiekti. Nes mano sunus vaiksto, tik gal siek tiek slubuoja, ir rankyte kumstuke laiko, bet daktarai patere panaudot Botulina. Beje, nezinau dar nesidomejau, bet girdejau , kad jo viena ampule apie 1000 lt, kainuoja ar tiesa, ir kiek kompensuoja?
Atsakyti
QUOTE(bimse @ 2006 03 01, 10:48)

bimse, 01 Kov 2006 - 10:48, para�ė:

bimse, 01 Kov 2006 - 10:48, para�ė:

Sveikos,
kažkaip vis nesiryžau prie jūsų prisijungti...Turiu sūnelį, jam 3 mėnesių nustatė lengvą formą CP, tiksliau dešinės pusės spazminę hemiplegiją. Dabar mums tuoj bus 2 metukai, turiu daug klausimų mamytėms kurios augina panašius vaikučius...

Sveikos,

na pas mane tai kaires puses hemiplegija, kiek atsimenu mama sugirde daug Mydocalm- sis vaistas atpalaiduoja raumenis, nuima spazmus, masazai daug padejo, dabar valdau ta ranka ir kumstukas dingo.
taigi sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bimse @ 2006 03 01, 14:41)

bimse, 01 Kov 2006 - 14:41, para�ė:

bimse, 01 Kov 2006 - 14:41, para�ė:

Beje mane labiausiai domina Botulino poveikis, ar tikrai jis padeda ka nors pasiekti. Nes mano sunus vaiksto, tik gal siek tiek slubuoja, ir rankyte kumstuke laiko, bet daktarai patere panaudot Botulina. Beje, nezinau dar nesidomejau, bet girdejau , kad jo viena ampule apie 1000 lt, kainuoja ar tiesa, ir kiek kompensuoja?

Kiek zinau jis atpalaiduoja raumenis, tada reikia masazuoti ir bus viskas liuks thumbup.gif Del kompensavimo tiksliai nzn ax.gif bet manau kad kompensuojamas.O kaip visa kita raida ? Viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(bimse @ 2006 03 01, 16:41)

bimse, 01 Kov 2006 - 16:41, para�ė:

bimse, 01 Kov 2006 - 16:41, para�ė:

O kas čia per stebuklingas vaistas? aš irgi noriu bigsmile.gif jis VCP spazmus slopina? ar tik vaikams ar ir suaugusiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vailingo: 03 kovo 2006 - 01:15