na, ką galiu pasakyti apie Puntuko produkciją - aš ją verčiau pavadinčiau "kankinimo įranga" - nebent surasi labai jau tiksliai jums tinkantį vežimą ir iš neturėjimo ką rinktis. man labiau patiko Tanetos gaminiai.
o dar labiau - teko pasižvalgyti po daniškos technikos neįgaliesiems tinklalapį...
apie tokią teschniką - TIK SVAJOT...
dieve dieve, čia tik pas mus Lietuvoj laimi tokio lygio užsakymus tie , kurie didesnius kyšiua ima.
Beje, kaip jums nuo praeito penktadienio įvesta tvarka, kad kompensuoja tik pigiausias sauskelnes - tik Bambolina - o Pampers, pvz. - jau nebe...
Taip ir išeina, kad neįgaliesiems - kad pigiausia ir prasčiausia....

svolačiai.
maiiia, 11 Vas 2006 - 08:33, para�ė:
maiiia, 11 Vas 2006 - 08:33, para�ė: ![]()
dieve dieve, čia tik pas mus Lietuvoj laimi tokio lygio užsakymus tie , kurie didesnius kyšiua ima.
Beje, kaip jums nuo praeito penktadienio įvesta tvarka, kad kompensuoja tik pigiausias sauskelnes - tik Bambolina - o Pampers, pvz. - jau nebe...
Taip ir išeina, kad neįgaliesiems - kad pigiausia ir prasčiausia....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svolačiai.
Taip ir išeina, kad neįgaliesiems - kad pigiausia ir prasčiausia....

svolačiai.
Taip, antrarusiui kas belieka

skambinau į Ligonių kasa, skambinau Pampersų distributoriams -
pasirodo, SAM išbraukė Sanitexą iš sąrašų - neva dėl kažkokių popierių neatitikimo ( iš tikrųjų kyšio nedavė, kad į kainyną įtrauktų) - pasirodė, kad tų popierų, kur buvo neva neatitikimas, visai nereikia, o terminas praleistas.. Ir kompensuojamų vaikiškų sauskelnių sąraše liko tik bambolina, nuo kurių laimutį beria ir šunta odelė.
SABAKOs

Dabar mes naudojame Tena sauskelnes,mano mergaitei tik nakciai reikia.
alionke, 11 Vas 2006 - 13:28, para�ė:
alionke, 11 Vas 2006 - 13:28, para�ė: ![]()
O mums labai tiko Bambolino sauskelnes ir dydis ju vieninteliu buvo iki 30 kg,bet aisku ne visiems vienodai
![]()

tavo mergaitė didelė...

ž- labai šaunu, kad reikia tik nakčiai

O mūsų Laimutis visai mažiukas, jam nuolat reikia sauskelnių....
vakar paguldžiau į savo lovą, kad pailsėtų pimpalikas, tai man dvi DIDŽIULES balas padarė ))))

melodija, 11 Vas 2006 - 15:40, para�ė:
melodija, 11 Vas 2006 - 15:40, para�ė: ![]()
mano dukryte irgi naktim darydavo i lova ir kai atsirado sauskelnes tai buvo didis isganymas jos buvo paprastos isberdavo jei uzpakaliuka bet turejau mosteles gavus is labdaros patepdavau ir praeidavo, bet kai susirgo menstruacijom tai nustojo i lova daryt, seip pradejo nuo 6m.
Noreciau paklausti

maiiia, 11 Vas 2006 - 14:32, para�ė:
maiiia, 11 Vas 2006 - 14:32, para�ė: ![]()
tavo mergaitė didelė...
![]()
ž- labai šaunu, kad reikia tik nakčiai![]()
vakar paguldžiau į savo lovą, kad pailsėtų pimpalikas, tai man dvi DIDŽIULES balas padarė ))))![]()
![]()
![]()
![]()

ž- labai šaunu, kad reikia tik nakčiai

vakar paguldžiau į savo lovą, kad pailsėtų pimpalikas, tai man dvi DIDŽIULES balas padarė ))))

Taigi taip ir buna,tik atseg sauskelnes ir ziurek,jau fontanelis

alionke, 11 Vas 2006 - 15:32, para�ė:
alionke, 11 Vas 2006 - 15:32, para�ė: ![]()
Noreciau paklausti
,pas mus dar nera tu bedu ir aisku as ju ir nelaukiu
.Kaip jums sekasi,kaip su skausmais,nes man tai labai pilva skaudedavo
,tai jai vargsiai kai prasides,juk nepasisakysir nesupras kas cia darosi.Gal reiks kokiu vaistuku duoti,nors ir taip ju gaunam

Mano paneliai skauda pries sirgima pilveli, jei duodu klimaktopan ir praeina kartais neduodu padejuoja viena diena ir praeina sunku pasakyt kiek stiprei jei skauda ir ar tie vaistai jei tikrai padeda bet manau kad ir nekenkia. O tos bedos lauki ar ne jos ateina nesiklausiusios.
Ar lanko tavo dukryte ka nors?
maiiia Laimuciui uzmauk maisiuka ir lai tiesiai i ji daro:) bet kaip tos sauskelnes brangei kainuoja brrrrrrrrrr kiek pinigeliu reik isleist

Papildyta:
alionke, 11 Vas 2006 - 19:07, para�ė:
alionke, 11 Vas 2006 - 19:07, para�ė: ![]()
Mano dukryte nuo 3 iki 9 metu lanke abilitacini centra,o dabar lanko specialiaja mokykla ,6 lavinamaja klase.Vis lengviau ir jai atitrukti nuo namu yra gerai

Mes is Panevezio

melodija, 11 Vas 2006 - 17:56, para�ė:
melodija, 11 Vas 2006 - 17:56, para�ė: ![]()
Mano paneliai skauda pries sirgima pilveli, jei duodu klimaktopan ir praeina kartais neduodu padejuoja viena diena ir praeina sunku pasakyt kiek stiprei jei skauda ir ar tie vaistai jei tikrai padeda bet manau kad ir nekenkia. O tos bedos lauki ar ne jos ateina nesiklausiusios.
maiiia Laimuciui uzmauk maisiuka ir lai tiesiai i ji daro:) bet kaip tos sauskelnes brangei kainuoja brrrrrrrrrr kiek pinigeliu reik isleist

na, tu įsivaizduoji, neduoda dabar dėl pasikeitusios tvarkos ir tų 30, kurie neįgaliesiems priklauso.