Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(rena @ 2007 02 01, 17:21)
na tikrai mama, tai nergraziai pasielge schmoll.gif baisu pagalvojus doh.gif

na irgi pritarciau nuvaziuot be perspejimo ir pasiimt, bet cia rutuxs is princio, bet pagalvokim ir is kitos puses, juk mergaite dar net nepripratus prie savo mamos, jai (mergaitei), tai butu didziule trauma.

na cia tik mano nuomone, reikia ieskoti kitos iseities g.gif

Tai,kad ir tos progos kaip matai jei net nesuteikia doh.gif blink.gif unsure.gif mad.gif
Atsakyti
aciu mamytes uz palaikyma, as gal taip ir padaryciau, bet beieskant mamos, tai nuvaziavau pas jos sese. tai man teta sake, kad ne viena karta kalbejo su ja, kad vaiko nenuteikinetu, bet ji nekreipia i tai visai demesio, kaip minejau mane vadina ragana doh.gif tai kaip vaikas gali su manim normalei bendrauti? as matau, kad ji manes bijo.ir teta sake, kad mama blogai jautesi, ziaurei buvo uzkiles spaudimas, prase, kad ne laikas su ja kazka aiskintis, nes kitu atveju, negaleciau gyventi su kaltes jausmu verysad.gif tiesiog nebenoriu nieko doh.gif mano suzadetnis buvo, ir yra pakraupes
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 02 01, 20:14)
aciu mamytes uz palaikyma, as gal taip ir padaryciau, bet beieskant mamos, tai nuvaziavau pas jos sese. tai man teta sake, kad ne viena karta kalbejo su ja, kad vaiko nenuteikinetu, bet ji nekreipia i tai visai demesio, kaip minejau mane vadina ragana doh.gif tai kaip vaikas gali su manim normalei bendrauti? as matau, kad ji manes bijo.ir teta sake, kad mama blogai jautesi, ziaurei buvo uzkiles spaudimas, prase, kad ne laikas su ja kazka aiskintis, nes kitu atveju, negaleciau gyventi su kaltes jausmu  verysad.gif tiesiog nebenoriu nieko doh.gif mano suzadetnis buvo, ir yra pakraupes

as suprantu tave, bet man kazkaip keista is tavo mamos puses unsure.gif
Kazkaip visada galvojau, kad mamos linki savo vaikams tik gero, bet cia matau ne tavo variantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 02 01, 22:28)
as suprantu tave, bet man kazkaip keista is tavo mamos puses unsure.gif
Kazkaip visada galvojau, kad mamos linki savo vaikams tik gero, bet cia matau ne tavo variantas doh.gif

patikek, as per visa savo gyvenima neatsimenu, kad ji man nors kokia dovanele padovanotu. kabesneketi kur savo angeliukui parvezdavau dovanu, ar drabuzeliu, tai matydavau ta diena, atvazuoju aplankyti kita karta niekad tu drabuzeliu nerasdavau, bet pyktis su mama nenoredavau, taip ir dagyvenau iki to... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 02 01, 21:14)
aciu mamytes uz palaikyma, as gal taip ir padaryciau, bet beieskant mamos, tai nuvaziavau pas jos sese. tai man teta sake, kad ne viena karta kalbejo su ja, kad vaiko nenuteikinetu, bet ji nekreipia i tai visai demesio, kaip minejau mane vadina ragana doh.gif tai kaip vaikas gali su manim normalei bendrauti? as matau, kad ji manes bijo.ir teta sake, kad mama blogai jautesi, ziaurei buvo uzkiles spaudimas, prase, kad ne laikas su ja kazka aiskintis, nes kitu atveju, negaleciau gyventi su kaltes jausmu  verysad.gif tiesiog nebenoriu nieko doh.gif mano suzadetnis buvo, ir yra pakraupes

Nepyk,bet noriu pasakyti.man atrodo,kad tavo mama bijo del to,kad prarast pragyvenimo saltini,juk jos maitintoja yra tai TAVO DUKTE blink.gif blink.gif doh.gif
nenorek,kad viena diena atvaziavus,tavo dukryte tau pasakytu:"nenoriu taves matyt"anksciau ar veliau tai tures ivykt,kad pasiimsi savo mergaite.o dabar tik tempi guma,galvoji kas nors pasikeis?abejoju!ji tik dar labiau nuteikines tavo dukryte pries tave mad.gif nuspresk galu gale karta ir paskutini,arba ji gyvena su tavim arba tu ja palieki pas mama.nes taip kankintis tau manau daugiau nebepakelema console.gif
Nepyk,gal per ziauriai as cia blush2.gif bet kai perskaiciau toks pyktis paeme.kaip taip motina gali elktis doh.gif doh.gif man tai nesuvokiama mega_shok.gif
Na bet spresti juk tau console.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 02 02, 10:18)
Nepyk,bet noriu pasakyti.man atrodo,kad tavo mama bijo del to,kad prarast pragyvenimo saltini,juk jos maitintoja yra tai TAVO DUKTE  blink.gif  blink.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif vat man irgi tokia nuomone susidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Munika @ 2007 02 02, 11:18)
Nepyk,bet noriu pasakyti.man atrodo,kad tavo mama bijo del to,kad prarast pragyvenimo saltini,juk jos maitintoja yra tai TAVO DUKTE  blink.gif  blink.gif  doh.gif
nenorek,kad viena diena atvaziavus,tavo dukryte tau pasakytu:"nenoriu taves matyt"anksciau ar veliau tai tures ivykt,kad pasiimsi savo mergaite.o dabar tik tempi guma,galvoji kas nors pasikeis?abejoju!ji tik dar labiau nuteikines tavo dukryte pries tave  mad.gif nuspresk galu gale karta ir paskutini,arba ji gyvena su tavim arba tu ja palieki pas mama.nes taip kankintis tau manau daugiau nebepakelema  console.gif
Nepyk,gal per ziauriai as cia  blush2.gif bet kai perskaiciau toks pyktis paeme.kaip taip motina gali elktis  doh.gif  doh.gif man tai nesuvokiama  mega_shok.gif
Na bet spresti juk tau  console.gif

o jei mamai kaip sake mano teta gali kas nors atsitikti, infarktas, ar dar kas nors, as suprantu, as atrodau labai stipri is sono, bet kas mane gerai pazysta zino, kad as labai jautri. tai isivaizduok kaip man reiketu gyventi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 02 03, 13:50)
o jei mamai kaip sake mano teta gali kas nors atsitikti, infarktas, ar dar kas nors, as suprantu, as atrodau labai stipri is sono, bet kas mane gerai pazysta zino, kad as labai jautri. tai isivaizduok kaip man reiketu gyventi doh.gif

na suprantu, kad sveikata silpnoka, bet tokie zmones irgi megsta tuo manipuliuoti, ypac tavo situacijoje.
Galima sakyti ji zino, kad tu tokia esi (jautri), tai tuo pilnai naudojasi.
Tai tik mano nuomone, nes siaip tai juk tikros, realios situacijos, tai nzn.
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 02 03, 14:50)
O jei mama ir teta dar desimt metu tau ta pati sakys,kad gali infarktas istikti ar pan. Tai ka darysi,dar tiek metu lauksi..?
Ir isvis kas cia per filosofijos tetos..atsiimsi dukra,istiks infarktas.. Puse Lietuvos zmoniu su aukstais spaudimais gyvena..,jei visiems susinervinus istiktu infarktai,tai jau nezinia kiek butu ismire..
Taigi,cia ne priezastis,nepasiimti dukros..
Jei dar ilgiau lauksi,dukra augs,jai bus kalama i galva,kad esi 'ragana'-vis sunkiau bus ja pripratinti prie saves..ir ateis tokia diena,kai jai busi visiskai svetimas zmogus..
Ir kazin,ar tau pavyks jai irodyti,kad 'atleisk,dukrele,norejau pasiimti,bet negalejau,neatidave taves ir t.t..'
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 02 04, 12:52)
O jei mama ir teta dar desimt metu tau ta pati sakys,kad gali infarktas istikti ar pan. Tai ka darysi,dar tiek metu lauksi..?
Ir isvis kas cia per filosofijos tetos..atsiimsi dukra,istiks infarktas.. Puse Lietuvos zmoniu su aukstais spaudimais gyvena..,jei visiems susinervinus istiktu infarktai,tai jau nezinia kiek butu ismire..
Jei dar ilgiau lauksi,dukra augs,jai bus kalama i galva,kad esi 'ragana'-vis sunkiau bus ja pripratinti prie saves..ir ateis tokia diena,kai jai busi visiskai svetimas zmogus..
Ir kazin,ar tau pavyks jai irodyti,kad 'atleisk,dukrele,norejau pasiimti,bet negalejau,neatidave taves ir t.t..'

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Tavo mama turi suprasti,kad vaikas turi augti su savo MAMA, o ne su mociute.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 02 04, 12:52)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku ir su Renos ir su Vir81 pasisakymu.jos tik naudojasi tavim,suprask gi tu pagaliau verysad.gif
Atsakyti
rutuxs, man atrodo jau vien tik pasimatyt su dukra, tai jau infarkto neistiks.
Atsakyti