Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(Munika @ 2007 01 17, 23:08)
Aha va kaip tik sita norejau parasyt,bet Rutuxs pirma parase  mirksiukas.gif  hihihi.gif

is tikruju labai idomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 18, 17:23)
is tikruju labai idomu biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 16, 23:34)
o jus mamytes matet laida "myli nemyli",kazkas tokio su juom? as is pradziu pasibaisejau, kaip ta mergaite nuleido, o paskui gaila pasidare g.gif gerausi jo zodzei buvo, kad tai mergaitei autogafo neduos, jai ir prasys doh.gif jis kazkur padebeseis skraido biggrin.gif

as siaip tos laidos neziuriu, bet si syki ziurejau, bet koks pasiputelis blink.gif

Paziurekit, kad ne tik LT yra tokiu lotuliukas.gif
angliski Minedai
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 19, 17:28)

angliski Minedai

lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 01 19, 17:28)
as siaip tos laidos neziuriu, bet si syki ziurejau, bet koks pasiputelis blink.gif

angliski Minedai

zinau sita laida, cia kazkas panasaus kaip "dangus". bet nerealiai pasijuokiau, aciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 21, 23:00)
zinau sita laida, cia kazkas panasaus kaip "dangus". bet nerealiai pasijuokiau, aciu thumbup.gif

jo cia irgi atsranka vyko
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 22, 00:00)

As irgi lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, as ziaurei iskaudinta, savaitgali buvau isvaziavus pas mama, kitaip tariant as su mama susitariau, kad pasiimsiu angeliuka savaitei i Vilniu pas save, atspekit kas atsitiko. as vaziavau visa kelia, sirdis dauzesi, ir nuojauta nieko gero nesake, nes mamai skambinau tai ji net nekele ragelio. tai va, as atvaziavau pabuciavau duris ir isvaziavau, ignoras pilnai, tai per visa miesta ieskojau. pralaukiau, gal apie 9val. supratau, kad viskas daryta tycia doh.gif kaip jums? verkiau visa kelia, ir nesupatau uz ka ji man taip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 31, 20:36)
sveikos, as ziaurei iskaudinta, savaitgali buvau isvaziavus pas mama, kitaip tariant as su mama susitariau, kad pasiimsiu angeliuka savaitei i Vilniu pas save, atspekit kas atsitiko. as vaziavau visa kelia, sirdis dauzesi, ir nuojauta nieko gero nesake, nes mamai skambinau tai ji net nekele ragelio. tai va, as atvaziavau pabuciavau duris ir isvaziavau, ignoras pilnai, tai per visa miesta ieskojau. pralaukiau, gal apie 9val. supratau, kad viskas daryta tycia doh.gif kaip jums? verkiau visa kelia, ir nesupatau uz ka ji man taip verysad.gif

Ne nu cia tai truksta zodziu bash.gif aggressive.gif ar dar ilgai tu su tuo taikstysies?as tai vietoj taves be perspejimo atvaziuociau pasiimciau ir issivesciau savo vaika visam laikui pas save new_russian.gif jei ji su tavim taip elgiasi,elkis ir tu su ja atitinkamai.
Galiu tik palinketi tau stiprybes console.gif pasirysk ir zenk rimta zingsni savo gyvenime.nes taip ir bus toliau,o gal net ir blogiau verysad.gif
Atsakyti
Pritariu Munikos žodžiams- aš irgi atvažiuočiau be perspėjimo..
Kadangi močiutė nusiteikusi toli gražu ne geranoriškai..,tad paskambinus iš anksto ir atvažiavus,dar ne vieną kartą gali tekti 'bučiuoti' tik duris.. ir iš vis kažkokia nesąmone- mama yra mama, todėl močiutė neturi teisės tokius 'cirkus' išdarinėti..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2007 01 31, 22:07)
Pritariu Munikos žodžiams- aš irgi atvažiuočiau be perspėjimo..
Kadangi močiutė nusiteikusi toli gražu ne geranoriškai..,tad paskambinus iš anksto ir atvažiavus,dar ne vieną kartą gali tekti 'bučiuoti' tik duris.. ir iš vis kažkokia nesąmone- mama yra mama, todėl močiutė neturi teisės tokius 'cirkus' išdarinėti..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kazkoks kosmaras daugiau nieko blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuxs @ 2007 01 31, 19:36)

na tikrai mama, tai nergraziai pasielge schmoll.gif baisu pagalvojus doh.gif

na irgi pritarciau nuvaziuot be perspejimo ir pasiimt, bet cia rutuxs is princio, bet pagalvokim ir is kitos puses, juk mergaite dar net nepripratus prie savo mamos, jai (mergaitei), tai butu didziule trauma.

na cia tik mano nuomone, reikia ieskoti kitos iseities g.gif
Atsakyti