Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

QUOTE(Pelene @ 2006 02 01, 17:59)
Melodija, Melodija, skaitau ir taip liudna daros.Modestui spali suejo 18m.Jam irgi neduoda pirmos grupes, nors Modestas serga ne tik cerebraliniu paralyzium, bet ir sirdies liga, epilepsija. Ji jau galima pavadint "vaistu maisu". Tik vaistai palaiko stabilia jo bukle, kuriu reikia neapsakomai daug verysad.gif

Jei mano dukrai neduos rugpiuti sunkaus atsilikimo as uz save neatsakysiu, susikausiu su visu pasauliu. Nes be kovos nieko neiseina, linkiu ir tau kovot ir nenusileist. O kuriam laikui dave gr. mus dviem metams:)?

Su virkstelem reik but budriem nes jos dideliu bedu pridaro mano sunui buvo apsisuke, bet aciu likimui ir daktarei kuri nepaliko manes ir visa laika buvo salia sendien sunus sveikas smile.gif Musu vaikai ir tas VCP daktaru rankose verysad.gif

FDS as tik sakau ta ka tiksliai zinau, nes ne viena mama nera saugi ir gyvenimas musu yra pilnas rizikos, bet mes gyvename smile.gif Bet kokia laime paimt maza angeliuka ant ranku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaklina @ 2006 02 04, 11:24)
Labas maiiia ir kitos mamos.Tai norit suzinoti mano istorija? Na stai: buvau laiminga, naivi,besilaukianti moteris. Nestumas buvo superinis-ejau kaip tankas.Tik 8men.pab.medikai nutare,kad kudikio padetis netinkama-eme ir pasukiojo. o tai viska ir leme. Gimdant paiskejo,kad virkteles buta l.ilgos ir besukant kudiki ji apsiviniojo apie kakla,o vaikui slenkant ji uzsmauge. Medikai,aisku, pastebejo,bet buvo  pasakyta:mama jauna-pagimdys.Tik viena akusere siule daryt cezari,bet niekas jos negirdejo.O as pati ir nieko nesuvokiau. Gime mergaite nekvepuojanti tik sirdute dirbo. Kol ja atgaivino, praejo nemazai laiko.Degonies stoka ir leme smegenu pazeidimus.Tada ir prasidejo ligonines.Pirmi metai buvo sunkus. Veliau viskas susigulejo.Po triju metu gime sunus.Tada lengviau liko.Augo dukra ir sunus kaip dvynukai.Tik brolis zymiai pralenke sese.Sunus jau pirmokas.Dukryte dar vis kudykis.Galvytes nelaiko, sedi tik spec.keduteje,ranku, koju nevaldo(pagaliukai), valgo per zondeli ivesta per pilvuka tiesiai i skrandi.O svarbiausia, moka sypsotis ir pazysta is balso savus. Tap ir gyvenam: yra ir dziaugsmu ir rupesciu,kaip ir visose seimose.Ir butu visai nieko,jei negirdetum tokiu issireiskimu:"jiems gerai-gerus pinigus gauna".Tai va, neverkslenam ir gyvenam toliau. smile.gif

Dieve mano.. kaip pagalvoju, kai paskaitau... mūsų Laimutis pats valgo, neilgai nulaiko rankoje daiktus, ..

Dieve, kaip šitaip...

Žaklina, o medikai, ką - nieko... aišku, prieš 3 metus nebuvo taip paplitęs reiškinys- teismai su medikais, ar bent pripažino kaltę, ar padėjo.. na. neįsivaizduoju....
Papildyta:
na taip, kuo toliau, tuo labiau gąsdina daktarai.. abejingumas, pinigų "traukimas", jokios atsakomybės nejutimas...

Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 02 04, 18:41)
Jei mano dukrai neduos rugpiuti sunkaus atsilikimo as uz save neatsakysiu, susikausiu su visu pasauliu. Nes be kovos nieko neiseina, linkiu ir tau kovot ir nenusileist.  O kuriam laikui dave gr. mus dviem metams:)?

Sveikutės 4u.gif Na man nelabai aišku, kodėl grupę duoda metams ar porai? Ar yra tikimybė, kad vaikas pasveiks / jo sveikata pagerės? Mano mažiui grupę skyrė iškart iki 16 metų.
Papildyta:
QUOTE(maiiia @ 2006 02 06, 08:32)
na taip, kuo toliau, tuo labiau gąsdina daktarai.. abejingumas, pinigų "traukimas", jokios atsakomybės nejutimas...

Iš tiesų baisu, kad pats žmogus turi apie ligas nusimanyti ir daktarui pasakyti, kokių tyrimų, procedūrų, vaistų nori, nes kitaip gali nieko ir negauti blink.gif
O baisiausia, kad gydytojai savo klaidų absoliučiai nepripažįsta, jaučiasi esą nekylstantys dievai, net kai jų kaltė akivaizdi doh.gif Kaltas visada tik pats pacientas, kad susirgo ir pat nepagijo unsure.gif
Atsakyti
zuza - taip, jie palieka tokią galimybę, kad vaiko būklė pagerės, vaikas pasveiks - na pvz. nuo visiškos negalės iki dalinės ir pan.

mums taip pat grupė 2 metams. 2007 gegužę - į "perkainojimą"

baisu ir gaila.....

ypač kai sėdi tokie neklystantys dievai...

zuza - kas tavo mažylei? kokia grupė?
Atsakyti
taip mamytes mane labiausiai ir nervina daktaru abejingumas i luosiu. Mano dukrytei kas 2 metai tese gr. nors prasiau kad duotu iki 16m. pasake istatymai neleidzia. Daviau uzklausima i ministerija internetu atsakymo negavau gal per daug giliai kisu nosi ten kur negalima.....
Mane siutina kai nueini pas gydytoja turi pasakyt kokiu vaistu nori verysad.gif Sicia jie save labai nuvertina tik nesuprantu kodel??????????
Gydytojai prisidirbe vengia kaltes ir tuomet puola kaltint pacijanta, kad jis nemokejo gimdyt ar dar kaska ne taip dare tik gink dieve ne jie kalti nors visa 100% buna ju kalte.

Zaklina kai gimdei gydytoja buvo salia taves ir stebejo vaiko tonusus ar ateidavo tik paziuret, ar negimdai? Nuo manes gydytoja nesitrauke stebejo vaiko tonusus todel pagimdziau sveika vaika virkstele nepakenke nors as nukentejau pati bet tai nesvarbu.
Atsakyti
Mielosios mano... taip baisu, taip žiauru....

negaliu net pagalvoti, kad dėl kažkiokio... baltchlačio abejingumo tiek vaikiukų kenčia..

mes dar ačiū Visagaliui nepatyrėm daug, ir daktarai neblogi sūpa, bet kai pasiskaitai, tai kraupu...

o tie kas mėnesį ėjimai 30 Pampersų išmaldos reikalavimai? o kompensacinės technikos? (kad jie patys joje sedėtų, kas gamina....)

skaudu.

skaudu, kad jie gimsta, kad viešpats tokiais juos padaro....
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 02 06, 10:58)
zuza - taip, jie palieka tokią galimybę, kad vaiko būklė pagerės, vaikas pasveiks - na pvz. nuo visiškos negalės iki dalinės ir pan.

zuza - kas tavo mažylei? kokia grupė?

Mano mažiui po sepsio komplikacijų amputavo abi kojytes ir visus rankų pirštus. Susirgom 2 metukų, gydytojai pavėluotai nustatė tikrą diagnozę, o kai nustatė tai vaikas jau komoj buvo. Nė vienas organas nebeveikė, tik smegenys, o visa kita aparatūra buvo palaikoma. Po mėnesio atsigavo (ačiū Dievui už stebuklą), bet dėl ilgalaikių kraujotakos sutrikimų galūnėse įvyko negrįžtami procesai ir teko amputuoti verysad.gif Užtai ir gavom visišką negalią iki 16 m., nes medicina bejėgė grąžinti jam galūnes. Nors su protezais vaikas vaikšto thumbup.gif thumbup.gif
O su gydytojais bylinėjamės, jau dveji metai praėjo, o teismo dar nebuvo. Tiesa, ikiteisminis tyrimas baigtas pagaliau, laukiam šaukimo į teismą...
Atsakyti
QUOTE(zuza @ 2006 02 06, 13:49)
Mano mažiui po sepsio komplikacijų amputavo abi kojytes ir visus rankų pirštus. Susirgom 2 metukų, gydytojai pavėluotai nustatė tikrą diagnozę, o kai nustatė tai vaikas jau komoj buvo. Nė vienas organas nebeveikė, tik smegenys, o visa kita aparatūra buvo palaikoma.  Po mėnesio atsigavo (ačiū Dievui už stebuklą), bet dėl ilgalaikių kraujotakos sutrikimų galūnėse įvyko negrįžtami procesai ir teko amputuoti  verysad.gif  Užtai ir gavom visišką negalią iki 16 m., nes medicina bejėgė grąžinti jam galūnes. Nors su protezais vaikas vaikšto  thumbup.gif  thumbup.gif
O su gydytojais bylinėjamės, jau dveji metai praėjo, o teismo dar nebuvo. Tiesa, ikiteisminis tyrimas baigtas pagaliau, laukiam šaukimo į teismą...

zuza....

tegul Aukščiausiasis suteikia tau jėgų ir stiprybės.....
Atsakyti
Iki 18 m as sutinku lai tesia kas pora metu, as nieko pries bet po 18 turi duot visam laikui nes si procedura tikrai nera maloni.

Zuza tau tik stiprybes linkiu ir nepasiklysk teismuos jie labai neteisingi ir varginantys ...... As sesis metus tasiausi po juos tik ne su daktarais..... Viska istudijuok apie ta sepsi kad taves negaletu pastumt kaip neismanele. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(melodija @ 2006 02 07, 16:08)
Viska istudijuok apie ta sepsi kad taves negaletu pastumt kaip neismanele. Sekmes.

O geriausia būtų pasisamdyti advokatą, kuris išmano mediciną. Tokių mažai, įsivaizduoti negaliu, kokie jų įkainiai, bet tada tikrai laimėsi..

Svarbiausia - nenuleisti rankų ir kovoti už save.
kad ir kaip sunku bebūtų.
Atsakyti
Sveikos,likimo drauges 4u.gif Matau labai graziai bendraujate,kaip saunu 4u.gif Galima ir pasiguosti,ir pasitarti,ir pasidziaugti,kad ir kitiems atrodo mazais,o mums labai dideliais laimejimais 4u.gif
Mano pirmagime mergaite serga VCP.Balandi svesime 15 metu gimtadieni.Kaip greitai laikas bega,o tik atrodo gime labai grazi mergyte.Musu istorija papasakosiu kita kart. 4u.gif
Atsakyti
alionke, sveika prisijungusi )

Tavo margaitė taip pat didelė ) Mums dar gyvent ir gyvent )))) 4u.gif
Atsakyti