QUOTE(zaklina @ 2006 02 04, 11:24)
Labas maiiia ir kitos mamos.Tai norit suzinoti mano istorija? Na stai: buvau laiminga, naivi,besilaukianti moteris. Nestumas buvo superinis-ejau kaip tankas.Tik 8men.pab.medikai nutare,kad kudikio padetis netinkama-eme ir pasukiojo. o tai viska ir leme. Gimdant paiskejo,kad virkteles buta l.ilgos ir besukant kudiki ji apsiviniojo apie kakla,o vaikui slenkant ji uzsmauge. Medikai,aisku, pastebejo,bet buvo pasakyta:mama jauna-pagimdys.Tik viena akusere siule daryt cezari,bet niekas jos negirdejo.O as pati ir nieko nesuvokiau. Gime mergaite nekvepuojanti tik sirdute dirbo. Kol ja atgaivino, praejo nemazai laiko.Degonies stoka ir leme smegenu pazeidimus.Tada ir prasidejo ligonines.Pirmi metai buvo sunkus. Veliau viskas susigulejo.Po triju metu gime sunus.Tada lengviau liko.Augo dukra ir sunus kaip dvynukai.Tik brolis zymiai pralenke sese.Sunus jau pirmokas.Dukryte dar vis kudykis.Galvytes nelaiko, sedi tik spec.keduteje,ranku, koju nevaldo(pagaliukai), valgo per zondeli ivesta per pilvuka tiesiai i skrandi.O svarbiausia, moka sypsotis ir pazysta is balso savus. Tap ir gyvenam: yra ir dziaugsmu ir rupesciu,kaip ir visose seimose.Ir butu visai nieko,jei negirdetum tokiu issireiskimu:"jiems gerai-gerus pinigus gauna".Tai va, neverkslenam ir gyvenam toliau.
Dieve mano.. kaip pagalvoju, kai paskaitau... mūsų Laimutis pats valgo, neilgai nulaiko rankoje daiktus, ..
Dieve, kaip šitaip...
Žaklina, o medikai, ką - nieko... aišku, prieš 3 metus nebuvo taip paplitęs reiškinys- teismai su medikais, ar bent pripažino kaltę, ar padėjo.. na. neįsivaizduoju....
Papildyta:
na taip, kuo toliau, tuo labiau gąsdina daktarai.. abejingumas, pinigų "traukimas", jokios atsakomybės nejutimas...