Įkraunama...
Įkraunama...

Cerebrinis paralyžius

sveikos,kai tik galėjau prisėdau prie kompo. Mano mažė pikta ir nepatenkinta gyvenimu dėl tos slogos,tai šokina kaip išmano. maiiia,matai aš ne iš Vilniaus, iš Šakių jei tokius žinai-Suvalkija,o tiksliau Zanavykija,bet sauskelnes gavau be jokio zurgo,nuėjau padaviau receptų knygele ir viskas. Niekaip nesuprantu kodėl jūs negaunat,negi įstatymai visur skirtngi? Aš sauskelnes pasiėmiau kovo 14d.

Turbūt mums ta delfinų terapija nelabai kuo padės,nes maniškė lenda visiems į akis kad tik su ja užsiimtų.Bet informacija naudinga.PACELUIKA,TIK TU NENUSIMINK, fizine būkle pataisys mankštos ir masažai,o ar labai tie delfinai jums padeda?
Atsakyti
Sveikos Mamytes! Perskaiciau visas jusu zinutes nuo pradzios iki galo ir negalejau suvaldyti asaru. Aciu Dievui pati auginu sveika mazuliuka, taciau niekad negali zinoti.... Su celebraliniu paralyziumi esu tik susidutrus studijuodama universitete, kai buvome nuvazeve aplankyti tokiu vaikuciu. Labai sunku buvo matyti tokius vaikus. Taciau visa kita juos auginti.... Visom jums linkiu kuo didziausios kantrybes (nors is kitos puses kito pasisrinkimo ir nera). Su kuo didziausia pagarba jums mamytes, kad sugebate laikytis!!!
Atsakyti
Mamušiuk - labas, ačiū tai.
Paceluika - taip, būtent ir skaičiau, kad delfinoterapija veiksmingesnė autistams - dėl bendravimo, o cerebrinukams labiau padeda hipoterapija - nes jodinėjimas raumenų tonusą padeda valdyti.
Silvuks, pasidomėsiu, gal jau susitvarkė vaistinės, mes už kovą neturim gauti, nes kovas sanatorijoj. o už vasarį negavome, nes buvo tarp SAM ir vaistinių nesusipratimas.
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 23, 00:16)
sveikos,kai tik galėjau prisėdau prie kompo. Mano mažė pikta ir nepatenkinta gyvenimu dėl tos slogos,tai šokina kaip išmano. maiiia,matai aš ne iš Vilniaus, iš Šakių jei tokius žinai-Suvalkija,o tiksliau Zanavykija,bet sauskelnes gavau be jokio zurgo,nuėjau padaviau receptų knygele ir viskas. Niekaip nesuprantu kodėl jūs negaunat,negi įstatymai visur skirtngi? Aš sauskelnes pasiėmiau kovo 14d.

Turbūt mums ta delfinų terapija nelabai kuo padės,nes maniškė lenda visiems į akis kad tik su ja užsiimtų.Bet informacija naudinga.PACELUIKA,TIK TU NENUSIMINK, fizine būkle pataisys mankštos ir masažai,o ar labai tie delfinai jums padeda?

Tie delfinai mum ana syki nepadejo , ir dabar mazai tikiuosi. Tik tiek kad labai dukrai patiko, tai norim dieneles jai praskaidrint wub.gif
QUOTE(maiiia @ 2006 03 23, 09:49)
Mamušiuk - labas, ačiū tai.
Paceluika - taip, būtent ir skaičiau, kad delfinoterapija veiksmingesnė autistams - dėl bendravimo, o cerebrinukams labiau padeda hipoterapija - nes jodinėjimas raumenų tonusą padeda valdyti.
Silvuks, pasidomėsiu, gal jau susitvarkė vaistinės, mes už kovą neturim gauti, nes kovas sanatorijoj. o už vasarį negavome, nes buvo tarp SAM ir vaistinių nesusipratimas.

Jai rastum info kur taikota hipoterapija, tai noreciau ir as ja isbandyti.
Atsakyti
QUOTE(PACELUIKA @ 2006 03 23, 14:58)
Tie delfinai mum ana syki nepadejo , ir dabar mazai tikiuosi. Tik tiek kad labai dukrai patiko, tai norim dieneles jai praskaidrint wub.gif
Jai rastum info kur taikota hipoterapija, tai noreciau ir as ja isbandyti.

tai pakanka tų vietų, ir tikrai pigiau kainuoja, nei delfinai...
Jodinėjimas
Pavadinimas Adresas
Arklio muziejus Niūronys, Anykščių raj. LT-4930
Tel. (381) 51722
Žagarės žirgynas Žagarė, Joniškio raj. LT-5467
Tel.(426) 56777
Kauno marių reg. parkas Liet. l. buities muziejus Rumšiškėse Neries 6, Rumšiškės, Kaišiadorių raj. LT-4237
Tel./ faksas (346) 47392
Kauno sporto mokykla "Marva" Marvelės 199, Kaunas LT-3018
Tel.(37) 380251
Vaišvydavos žirgynas Sūrės g. 19, Vaišvydava, Kaunas
Trenerė: Rima Naudžiūtė tel. 8 688 75206
Vadybininkė: Jurgita Činčikaitė tel. 8 686 79085
El. paštas juci@one.lt
Sporto klubas "Ulonai" Dotnuva, Kėdainių raj. LT-5030
Tel.(347) 47575
Klaipėdos jojimo centras „Pasaga“ Kretingos 78, Klaipėda LT-5800
Tel. (46) 385799
Pajūrio reg. parkas, Dobilo žirgynas Manto 84, Klaipėda LT-5800
Tel./faksas (46) 398835
Sporto klubas "Žirgelis" Stragnai, Klaipėdos raj. LT-5800
Tel.(46) 233127
Serijų žirgynas Vytauto 36, Seirijai, Lazdijų raj. LT-4560
Tel. (318) 58291, (687) 43909
Marijampolės žirgynas Trakiškės, Marijampolės raj. LT-4520
Palangos žirgynas Palanga, važiuojant senuoju keliu į Klaipėdą,
Tel.(460) 54209
Sporto klubas "Gintaras" Kaimiškis, Panevėžio raj. LT-5300
Tel. (686) 15464
Minijos žirgynas Kalniškiai, Stalgėnų sen., Plungės raj. LT-5640
Tel.(448) 41516
el.p. s.veigelzirgynas@plunge.omnitel.net
Sporto klubas "Mustangas" Kačėnai, Jašiūnų sen., Šalčininkų raj. LT-4090
Tel.(686) 13800
Kurtuvėnų reg. parko jojimo paslaugų centras Kurtuvėnai, Šiaulių raj. LT-5443
Tel.(41) 370022, el.p. info@kurtuva.lt , www.kurtuva.lt
"Nemuno" žirgynas Šilgaliai., Šilutės raj. LT-5735
Tel.(441) 41122
Žirginio sporto klubas Taikos 74–39, Utena LT-4910
Tel./faksas (239) 72749, el.p. bronislavas.guobuzas@takas.lt
Asvejos reg. parkas Vilniaus 60, Nemenčinė, Vilniaus raj. LT-4031
Tel.(5) 571836
Bendoriai Avižienių sen., Vilniaus raj. LT-4043
Tel. (687) 80160
Jojimo centras „Prosperas“ Zujūnai, Buivydiškių pšt., Vilniaus raj. LT-4040
Tel.(5) 231 9835
Vilniaus žirgynas Mažoji Riešė, Vilniaus raj. LT-4012
Tel.(5) 426 9091, el.p. Vilnius_stud@mail.lt
Sartų žirgynas Didžiadvaris, Dusetų sen., Zarasų raj. LT-4792
Tel./faksas (385) 56505
Žiemos žirgų lenktynės ir šventė Sartuose - pirmas vasario sekmadienis

Papildyta:
Dar hipoterapija taikoma Vilijampolės vaikų ir jaunimo pensionate ( apuolės g. 44, Kaunas) 361671

ir Birštono žirgyne , Prienų g 14 Birštonas (682)56063
Ir dar Vilniau rajone, Riešėje, žirgyne.
Atsakyti
mes ir vasarį gavome sauskelnes. Kažin tie arkliukai padeda,gal su medikais kalbėjo kas?
Atsakyti

QUOTE(maiiia @ 2006 03 23, 14:52)
tai pakanka tų vietų, ir tikrai pigiau kainuoja, nei delfinai...

Aciu notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 23, 23:14)
mes ir vasarį gavome sauskelnes. Kažin tie arkliukai padeda,gal su medikais kalbėjo kas?

tu įmesk į paiešką "hipoterapija" - skaičiau daug neblogų atsiliepimų. tikrai padeda. Tokių vaikų ir gyvūnų kontaktai laaabai veiksmingi.
Atsakyti
sveikos,mamytės,vat sėdžiu ir džiaugiuosi,kokios jūs visos nuoširdžios ir geros viena kitai,gailiuosi verysad.gif kad ankščiau neįpuoliau į jūsų ratelį. Tiek daug sužinojau iš jusų. Teisingai žmonės sako :VIANAS LAUKE NE KARYS,o mūsų čia visa armija thumbup.gif AČIŪ KAD ESATE KARTU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(silvuks @ 2006 03 24, 11:10)
sveikos,mamytės,vat sėdžiu ir džiaugiuosi,kokios jūs visos nuoširdžios ir geros viena kitai,gailiuosi verysad.gif  kad ankščiau neįpuoliau į jūsų ratelį. Tiek daug sužinojau iš jusų. Teisingai žmonės sako :VIANAS LAUKE NE KARYS,o mūsų čia visa armija thumbup.gif  AČIŪ KAD ESATE KARTU 4u.gif

tokia jau ta armija )))))

Svarbiausia - ne užsiskleisti, o bendrauti su kitomis mamomis, močiūtėmis. Aš daugiau bendrauju internete. O mano mama - Laimučio močiutė - daugiau bendrauja tiesiogiai - juk tik ji su juo važiuoja į visas sanatorijas, klinikas. Svarbiausia - nebijoti bendrauti, ne atsiriboti nuo kitų..

taip lengviau.
Atsakyti
QUOTE(maiiia @ 2006 03 24, 12:12)
tokia jau ta armija )))))

Svarbiausia - ne užsiskleisti, o bendrauti su kitomis mamomis, močiūtėmis.  Aš daugiau bendrauju internete. O mano mama - Laimučio močiutė - daugiau bendrauja tiesiogiai - juk tik ji su juo važiuoja į visas sanatorijas, klinikas. Svarbiausia - nebijoti bendrauti, ne atsiriboti nuo kitų..

taip lengviau.

Visiškai pritariu! Bendraujant semiamės vilties, jėgų, žinių ir gerų emocijų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(CLEO @ 2006 03 24, 14:36)
Visiškai pritariu! Bendraujant semiamės vilties, jėgų, žinių ir gerų emocijų  drinks_cheers.gif

ir nemažai duoda suvokimas - "mes ne vieni, mūsų vaikas ne vienas toks" ..
man tik dėl vieno baisu - kokia jo laukia ateitis, mūsų lėliuko... unsure.gif
Atsakyti