Įkraunama...
Įkraunama...

Jonizuotas vanduo

Uošvis geria ta vandenuka, perka jis plastikiniuose buteliuose. Nei jis aksčiau sirgo nei dabar serga g.gif
Atsakyti
Norejom ir mes pirkti si aparaciuka, bet paprotino drauge jau turinti, kad nesvaistyciau veltui pinigu ax.gif Naudoja jie ji jau netoli metu, bet efekto jokio, gal lengviau kiek serga, bet vel nezinia su kuo palyginti ta lengvuma, ypac jei buvo kai reikejo ir antibiotiku doh.gif Man tokia mintis persasi, kad cia irgi kazkieno remimas, gal ne farmacininku, bet pinigeliai ismetami ne sau padeti, bet kazka kita paremti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Buvo mintis kilusi nusipirkti. Bet pakalbėjau su giminaite, kuri jau metus jonizatorių turi. Pirko, nes vaikas labai dažnai peršalimo ligom serga. Nieko nepasikeitė per tą laiką, šiemet dar ir plaučių uždegimu sirgo, ligoninėj gulėjo. O ir tiek jai, tiek vyrui jokio poveikio. Gerai, kad netyčia kalba apie tai išėjo, būtume tik pinigus be reikalo išleidę... doh.gif
Atsakyti
Sveiki, mes taip pat turi jonizatorių jau keli metai, o prieš pusmetį įsigijom ir automatinį. Man jie pasiteisino, kad moteriškas bėdas sutvarkė blush2.gif . Ir visus tuos metus jokių žvakučių nebepirkau nuo bjaurių uždegimų, juos pakeitė prasiplovimai negyvu vandeniu tantum rosa indelyje . Tik profilaktiniai vizitai liko pas ginekologus, bent iki šiol thumbup.gif
Slogos ir gerklės negydau negyvu vandeniu, nes garbės žodis tingiu mastau.gif . Patogiau purškiamas jūros vanduo, gerklei influcidas smile.gif Čia ir visa mūsų šeimos vaistinėlė, dar jei kostim sirupai.

QUOTE(crema @ 2010 10 12, 15:00)
Man aktualu paklaust - kaip valot ? Na instrukcijoj parašyta su actu, bet kad nesivalo  schmoll.gif Kažkaip iškart apsinešė apnašom ir nžn ar čia brūžint jį po kiekvieno karto ar nea g.gif  Sakykit ar arbatą darot iš jo ? Užverdat kaip ir paprastą ?


QUOTE(crema @ 2010 10 15, 15:31)
Ačiū už atsakymus 4u.gif Knygą apie jonizuotą vandenį ir instrukcijas turiu. Kad valyti baltą žinau. Ir kaip naudoti ir kiek laikyti irgi viską esu perskaičiusi  mirksiukas.gif Mes vandenį naudojame ir gyvą ir negyvą ir sidabruotą. Problema, kad tos apnašos nenusivalo g.gif  Tai ir norėjau paklausti ar valote iki kol pradeda blizgėt ? Po kiekvieno naudojimo ? Kas kiek laiko keičiate pertvarėlę viduje ?
Ačiū  4u.gif

Valau actu. Visad valau iškart po naudojimo, nes pridžiuvusias apnašas sunkiau nuvalyt. Nuvalykite švariai, pasistenkit nesubraižyt. Ked vyktu gera elektrolizė elektrodai turi būt švarūs, kitaip per nustatytą laiką negausite reikiamo ph mirksiukas.gif
Valau , nes kiekvieną kart, po kokių triejų keturių kartų, bet viskas čia nuo vandens priklauso, pas kiekvieną kitaip apsineša.

QUOTE(Daiwaite @ 2010 10 19, 09:09)
AŠ irgi auginai dukrą su astma, irgi nežinojau irgi slopinau vaistais kosulį, bet ne gydžiau. Dabar darau kitaip ir vaistų nenaudoju, nors dukrai dar tik 11 m.
Ir Jums linkiu atrasti tai, kas Jums geriausia.

Va man tikrai labai idomu, kaip jūs dukrai slopinat kosulį? kokio ph vandeniu, kokiu budu naudojamas vanduo?

QUOTE(crema @ 2010 10 19, 21:48)
Galvoju - šiaip gryną geriame, arbatai irgi naudoju. O kaži sriubą jame virti būtų visiška kvailystė  g.gif
Tada tai būtume 100 proc. jonizuoti  biggrin.gif

Galima naudoti, tik naudojam atomatinio jonizatoriaus jonizuotą vandenį, daug papraščiau atsukai kraniuką ir bėga į virduliuką. Virtas jonizuotas vanduo jau nebėra šarminis, tad nesiskaito prie suvartojamo jonizuoto vandens kiekio per parą. Kava , arbata skiriasi gaminta su paprastu vandeniu ir jonizuotu. Pabandykit ir parašykit ar jaučiat skirtumą, idomu smile.gif.
Apie tai, kodėl vis dar sergam. Aš tikrai nesuvartoju reikiamo paros kiekio ir gal dėl to sirguliuojam, o dar kai turiu priklausomybę kavai tai iš vis doh.gif

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 07 21, 12:42)
Uošvis geria ta vandenuka, perka jis plastikiniuose buteliuose. Nei jis aksčiau sirgo nei dabar serga g.gif

Man čia patiko lotuliukas.gif

QUOTE(knielita @ 2011 07 22, 08:24)
Norejom ir mes pirkti si aparaciuka, bet paprotino drauge jau turinti, kad nesvaistyciau veltui pinigu  ax.gif



QUOTE(ernoja @ 2011 07 23, 14:43)
Buvo mintis kilusi nusipirkti. Bet pakalbėjau su giminaite, kuri jau metus jonizatorių turi.

Jūs labai gerai, jūs galite nemokamai pabandyti smile.gif . Vietoj jūsų pasiskolinčiau ir pati įsitikinčiau reikalingas ar ne šis daiktas. Nes visų kitų atsiliepimai (tiek teigiami, tiek neigiami ) yra subjektyvus. O jums šiuo atveju tai nekainuotų nieko. Ir jei jums tiks, jūs gal net perpiktumėte iš draugių pigau, nei šiom dienom kainuoja nauji aparatai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena.
Pasiskaiciau nemazai apie vandens jonizatorius. Esme ta kad musu seimos niekaip neapleidzia ligos, tokios kaip slogos, sinusitines slogos, angina ir t.t.
daug ziurejau filmuotos medziagos kaip japonai naudoja jonizuota vandeni.
tai noriu paklausti jusu nuomones apie si vandeni. Papasakokit ar verta pirkti vandens jonizatoriu is "burbuliukas"? Toki kuris gamina ir sidabringa vandeni.
Dekui uz atsakyma.
Atsakyti
Mes naudojam tik jonizuota vandeni-bet turim visai kitoki aparata. Ar jis toks stebuklingas ar ne-nezinau smile.gif Turim aparata, nes turejom galimybe isigyti gera kaina, bet vanduo skanus, sergam ne taip ir daznai, vaikas praktiskai antibiotiku neturejes per gyvenima, bet...kai pasigavom kazkokia bacila-tai ir plauciu uzdegimu sirgo smile.gif Matyt, ka sergi-tai jau sergi smile.gif Man paciai sis aparatas "atsiperka" - nes yra funkcija "Rugstinis vanduo grozio proceduroms", kuriuo veida plaunu. Va cia tai geris-nes tikrai pranyko spuoguotumas:) Nereikia priemoniu su rugstimis pirkti:) Ir dar - draugems, bendradarbems nesu si vandeni "trilitriniais stiklainiais" - kai laikosi dietu ir joms reikia jonizuoto vandens organizmo valymams:)
Man sis aparatas zymiai patogesnis atrodo nei LT. Automatiskai issivalo, visokiu funkciju daug, nereikia nieko virinti.
Ai, dar naudojam viena funkcija - pamerkiam vaisius, darzoves-kad ismirktu ir istrauktu visokius tersalus (kiti merkia i soduota vandeni).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daisy3 @ 2014 01 18, 16:24)
Mes naudojam tik jonizuota vandeni-bet turim visai kitoki aparata. Ar jis toks stebuklingas ar ne-nezinau smile.gif  Turim aparata, nes turejom galimybe isigyti gera kaina, bet vanduo skanus, sergam ne taip ir daznai, vaikas praktiskai antibiotiku neturejes per gyvenima, bet...kai pasigavom kazkokia bacila-tai ir plauciu uzdegimu sirgo smile.gif  Matyt, ka sergi-tai jau sergi smile.gif  Man paciai sis aparatas "atsiperka" - nes yra funkcija "Rugstinis vanduo grozio proceduroms", kuriuo veida plaunu. Va cia tai geris-nes tikrai pranyko spuoguotumas:) Nereikia priemoniu su rugstimis pirkti:) Ir dar - draugems, bendradarbems nesu si vandeni "trilitriniais stiklainiais" - kai laikosi dietu ir joms reikia jonizuoto vandens organizmo valymams:)
Man sis aparatas zymiai patogesnis atrodo nei LT. Automatiskai issivalo, visokiu funkciju daug, nereikia nieko virinti.
Ai, dar naudojam viena funkcija - pamerkiam vaisius, darzoves-kad ismirktu ir istrauktu visokius tersalus (kiti merkia i soduota vandeni).

user posted image


ir kaip jusu situ draugiu atsiliepimai apie jonizuota vandeni?
is kur pirkot ir kiek mokejot uz sita aparata - jei ne paslaptis zinoma.
Atsakyti
QUOTE(2mamyte @ 2014 01 21, 21:47)
ir kaip jusu situ draugiu atsiliepimai apie jonizuota vandeni?
is kur pirkot ir kiek mokejot uz sita aparata - jei ne paslaptis zinoma.


Parasykit i AZ-parasysiu daugiau.

O draugiu atsiliepimai-na kokie jie gali buti-kai jos ji naudoja tik dietoms:) Bet veidui-tai jauciasi,kad ne paprasta krano vandeni naudoji, nes jei buna zaizdele-jauti kaip griauzia rugstis ir labai greitai uzgyja (pvz koks nukrapstytas spuogelis).
Atsakyti
Sveikos, ar bandete matuoti vandens ph ir ar is tiesu imanoma pasiekti labai sarmini (pvz ph 9) ? Pas gimines aparate matavau, tai panasu, kad ~ 7,5, bet tikrai ne 9 g.gif
Atsakyti