QUOTE(gurmans @ 2013 04 23, 20:56)
Dekui labai uz atsakyma,noriu iskepti nepjaustytas skumbres,sakykit,o jos neprilimpa prie groteliu ir ar nepradeda trupeti ,kaip pavyzdziui menke?

Ir dar klausimas ar dedate druskos marinuojant,ar pabarstote jau iskepta?
Aš nededu, kas nori pasibarsto paskui, man asmeniškai užtenka to stiprumo nuo česnako ir citrinos, bet galit pirmą kartą kepant idedi kažkiek matysit ar patiks

, ant grotelių neprilimpa, nors ir grotelės mano paprastos senuokuose pirktos, na gal labai minimaliai bet su šakute puikiai atsilupa, nes pati žuvis yra riebi, o dėl trupejimo tai reikia jau nesusmulkinti gabaliukus labai, kažkaip nesusidūriau su tokia problema, beje vieną vasara tai buvo pats megstamiausias mūsų šašlykas, į savaitę min 1 kartą būtinai kepdavom

Pabandykit tik perpjauti per nugarą, kad būtų dvi file ir kepkit

O kokią skumbrę kepat? Šaldytą ar tą atvėsintą?