Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(ikeja @ 2012 12 22, 14:00)
sveikos, o gal galite patarti kaip keptuveje iskepti zuvi, kad ji nesubyretu ?

aciu 4u.gif


Pamirkyti kiausinio plakinyje, paskui apvolioti miltuose
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 12 22, 14:00)
sveikos, o gal galite patarti kaip keptuveje iskepti zuvi, kad ji nesubyretu ?

aciu 4u.gif

Ikeja 4u.gif

Norint iskept zuvi keptuveje,pries kepant ja reikia patept aliejumi,tuomet nereikia zuvies zalos sudyti.Ja reikia druskinti tuomet pries baigiant,ji neskirstyti.
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 12 22, 13:00)
sveikos, o gal galite patarti kaip keptuveje iskepti zuvi, kad ji nesubyretu ?

Man geriausiai sekasi kepti taip : paprieskoniuotą, pasūdytą žuvį pamirkyti plaktame kiaušinyje ir pavolioti džiūvėsėliuose.
Atsakyti
Gal turit ideju kaip iskepti visa sama orkaiteje, sverianti 1,5 kg? Det i kepimo rankove? Apvyniot folija? Tik palaistyti citrinos sultim ir pabarstyti prieskoniais ar dar kazka? O gal su juo dar kepti kokias darzoves? Bet gal jos irgi bus tada zuvies skonio... O i pilva ka det ar ne? Ir kiek laiko kepti? unsure.gif Niekad dar tokio padaro neturejau...
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 12 22, 22:12)
Gal turit ideju kaip iskepti visa sama orkaiteje, sverianti 1,5 kg? Det i kepimo rankove? Apvyniot folija? Tik palaistyti citrinos sultim ir pabarstyti prieskoniais ar dar kazka? O gal su juo dar kepti kokias darzoves? Bet gal jos irgi bus tada zuvies skonio... O i pilva ka det ar ne? Ir kiek laiko kepti?  unsure.gif Niekad dar tokio padaro neturejau...

I vidu skanu grybus ir svogunus, troskintus grietineje (arba jeigu megstat, galit apkepti grybus, svogunus ir sumaisyti su majonezu), o kepti geriau folijoj, pries pabaiga virsu galima paskrudint. Rankovej labiau virta primins. Del prieskoniu ir citrinos pagal savo skoni darykit, druskos kiek reiketu, o kita - fantazijos reikalas. Kepti 40-50 min, bet ir nuo orkaites priklauso.
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2011 12 23, 04:28)
Puikus receptas penktadieniui - druskoje kepta žuvis Receptas - tikrai lengva ir labai skanu!

nera tokio psl bent man cool.gif
Atsakyti
Merginos , gal kas zinot koki teslos receptuka filei skanu ?
As kazkaip visada darau , kiausiniu , miltu ir majonezo . Bet jau pabodes ax.gif
4u.gif
Atsakyti
As dedu kiausini, miltu, krakmolo, kepimo milteliu ir pilu labai salta mineralini gazuota vandeni. Gaunasi traski tesla. Tiesa kepu wok kwpruveje, kad aliejaus daugiau butu.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 12 23, 21:45)
As dedu kiausini, miltu, krakmolo, kepimo milteliu ir pilu labai salta mineralini gazuota  vandeni. Gaunasi traski tesla. Tiesa kepu wok kwpruveje, kad aliejaus daugiau butu.

Na tikrai isbandysiu 4u.gif , aciu
Atsakyti
QUOTE(musyte015 @ 2012 12 23, 16:45)
Merginos , gal kas zinot koki teslos receptuka filei skanu ?
As kazkaip visada darau , kiausiniu , miltu ir majonezo . Bet jau pabodes  ax.gif
4u.gif

Pabandyk vietoj majonezo alaus ipilt smile.gif
Atsakyti
Gal turit idėjų ką iš žuvies faršo be kotletų rytojaus pietums padaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(lolanta @ 2013 04 04, 17:49)
Gal turit idėjų ką iš žuvies faršo be kotletų rytojaus pietums padaryti g.gif

Užkepėlę su ryžiais ar bulvėmis. Sluoksnis apvirtų bulvių/ryžių, faršas (su prieskoniais), kepintos daržovės (morkos, svogūnai, pomidorai galima pomidorų padažo). Kepti kol viskas iškeps, tada uždėti ant viršaus fermentinio sūrio sumaišyto su majonezu ir užkepti kokias 3-5 min (net galima išjungus orkaitę).

Arba įdaryti išskobtas bulves, paprikas, cukinijas, baklažanus. Darykit tą patį, ką ir su mėsos faršu darytumėte.
Atsakyti