Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Evelincik @ 2010 12 17, 20:21)
ar yra bandziusiu  kept farsiruota veidrodini  upetaki?  g.gif ar prastas cia mano sumanymas? biggrin.gif

as dariau naujiesiems.
pirkau apie 3 kg. nerealiai skaniai gavosi thumbup.gif

QUOTE(regna @ 2011 02 27, 18:48)
  Kas liečia skumbrę esu valgiusi šviežią pagautą Norveguose,kepta ant grilio.
  Aš,manau,kad galima išsikepti ir orkaitėje [folijoje}

as labai megztu skumbre thumbup.gif rukyta, kepta, o ypac sudyta.
pati ja sudau thumbup.gif pasakiskas skonis thumbup.gif svarbiausia kuo riebesne zuvyte nupirkt.
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 03 24, 22:42)
as dariau naujiesiems.
pirkau apie 3 kg. nerealiai skaniai gavosi  thumbup.gif
as labai megztu skumbre  thumbup.gif rukyta, kepta, o ypac sudyta.
pati ja sudau  thumbup.gif pasakiskas skonis  thumbup.gif svarbiausia kuo riebesne zuvyte nupirkt.

Gal galit ir su mumis pasidalinti kaip sudote skumbre? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 03 25, 10:31)
Gal galit ir su mumis pasidalinti kaip sudote skumbre? ax.gif

Padalinu per puse, is zuvies gaunasi 2 puseles. oda palieku, isimu visus kaulus. pabarstau cukrum/druska/ juodais pipirais, padedu pora lauro lapu ir apslakstau aliejum. Laikau saltai pora ar keleta dienu. Istraukiam ir valgom su juoda duona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Goudute @ 2011 03 25, 14:48)
Padalinu per puse, is zuvies gaunasi 2 puseles. oda palieku, isimu visus kaulus. pabarstau cukrum/druska/ juodais pipirais, padedu pora lauro lapu ir apslakstau aliejum. Laikau saltai pora ar keleta dienu. Istraukiam ir valgom su juoda duona  thumbup.gif

Dekoju 4u.gif
Viskas is akies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 03 25, 14:01)
Dekoju 4u.gif
Viskas is akies smile.gif

Aha blush2.gif
Namiskiai, draugai, pazystami sako uzsirasinet, o as negaliu doh.gif visus patiekalus gaminu is akies lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu pasiūlyti žuvies vamzdelius

jiems reikės žuvies filė{kiekis priklauso nuo valgančių asmenų pvz.800g}
pora svogūnų,
v.š. garstyčių,
petražolių,
dviejų trijų v.š aliejaus,
citrinos,
maltų baltų pipirų,
rūkytos paprikos,{galima naudoti paprastą}
druska,
Žuvį supjaustome,apšlakstomecitrinos sultimis,aptepkite garstyčiomis.apibarstykime smulkintais svogūnais,petražolėmis,paprika pipirais,druska.
Žuvies gabalėlius suvyniokite į vamzdelius,persmeikite mediniu smeigtuku,suvilgykite aliejumi kepkite orkaitėje,arba kepimo formoje su grotelėmis.
Valgykite susalotomis ir ryžių arba daržovių koše.
Skanaus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 03 31, 16:28)
Noriu pasiūlyti žuvies vamzdelius

bandysiu juos siandienos vakarienei thumbup.gif
Atsakyti
stai kas gavosi, buvo skanu, aciu uz recepta thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
gal kas kepėt žuvį druskoje?
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
Mamos! HELP!
Turiu rukytos lasysos farso...ir nezinau ka galima is jo padaryt blush2.gif (turejo but paprastas lasysos farsas,matyt,ne ta paemiau ax.gif )
Gal galit ka patart? unsure.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Na, man kilo tik viena mintis - jei jau ten rūkytas, tai greičiausiai ir pasūdytas ir paprieskonintas. Aš tai daryčiau sumuštinukus: balta duona (ar kas kokią mėgsta), sviestas, lašiša, truputis citrinos. Tokiais sumuštiniais (tik ne su faršu, bet rūkyta lašiša) maitinuos visą gripo sezoną pusryčiams kasdien jau ne pirmus metus. Ir gripas mus aplenkė bigsmile.gif Gal tai tik sutapimas, bet malonus mirksiukas.gif
Tai manau, kad ir faršas turėtų tikt kaip užtepas.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 05 14, 22:34)
Na, man kilo tik viena mintis - jei jau ten rūkytas, tai greičiausiai ir pasūdytas ir paprieskonintas.

Taip,ir sudytas! ax.gif
Greiciausiai,taip ir bus,kad sueis su sumustyniais drinks_cheers.gif
Dar pasiule man darytis lavase. 4u.gif (patepi lavasa "Panemunes pieva",petrazoliu,ar kokiu zoleliu,lasysos,ir spalvai gali but smulkiai supjaustytos paprikos. susuki,ir saldytuvan. paskui supjaustai i tokius "ruletikus".)
Atsakyti