Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Mil@na @ 2015 02 19, 20:11)
Ar šaldyti špinatai tiktų?


aisku tiktu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2014 04 28, 14:11)
Skanu troskinta lydeka su daud daug svogunu ir majonezu arba uzkepta folijoje sloksniuota (zuvies gabaliukas ant jos svogunu, grybu, galima dar kokiu darzoviu ir virsu patepti majonezu).

drinks_cheers.gif taip ir as darau thumbup.gif
Atsakyti
Gaminau cia nurodyta lasisa su tzatziki ir spinatais. Pasakiskas skonis. Labai dietinis patiekalas gavosi, jokiu nereikalingu riebalu. pabandysiu troskinti lydeka
Atsakyti
QUOTE(ERIKUTE K @ 2015 02 19, 16:14)
Mano ir mano mylimojo favoritas lasisa su spinatais ir tzatziki padazu. Receptas labai paprastas.
Lasisos file pabarstome citrinpipiriais, druska. Kepame orkaiteje (as kepu grilyje). Pagardiname citrinu sultimis.
Kol zuvis kepa gaminame spinatus. I keptuve ipilame siek tiek alyvuogiu aliejaus, pakepiname spinatus.iberiame druskos ir pipiru, dedame megstamo surio.As dazniausiai naudoju dziugo arba parmezano.
Tzatziki padazas gaminamas dar lengviau. Skonis dieviskas.tzatziki labai tinka prie lasisos.

tai kaip tqs tzatziki padažas gaminamas? g.gif

QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 24, 17:44)
Gaminau cia nurodyta lasisa su tzatziki ir spinatais. Pasakiskas skonis. Labai dietinis patiekalas gavosi, jokiu nereikalingu riebalu. pabandysiu troskinti lydeka

neradau recepto kaip gaminamas padažas, tai gal pasidalintumėte? g.gif
Atsakyti
kaip skaniai pagaminti zuvies pirstelius?? 4u.gif o gal dar buna pirkti skaniu-tokiu kaipbudavo anksciau....
Atsakyti
QUOTE(trauktine @ 2015 10 13, 14:17)
kaip skaniai  pagaminti zuvies pirstelius?? 4u.gif  o gal dar buna pirkti skaniu-tokiu kaipbudavo anksciau....

O kokius anksciau pirkdavot? jei tokius https://www.google.l.....dPEfJtkfukMM: tai ju tikrai buna, tik gal skonis ir nebe tas g.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti receptais, kaip skaniai pasigaminti sviezia tuna? 4u.gif
Atsakyti

bD8dE.jpg

Traški žuvies filė, kepta orkaitėje.
 
Ingredientai:

  • baltų žuvų file: 1 kilogramo (pvz.: pangasija, menkė ar panašiai, naudota šamo filė)
  • kiaušiniai: 2
  • forminės batono riekelės: 4
  • alyvuogių aliejus: 2 arbatinių šaukštelių
  • druska
  • juodieji pipirai

Padažui:

  • majonezas: 4 valgomųjų šaukštų
  • Dižono garstyčios: 1 arbatinio šaukštelio
  • citrinos sultys
  • pjaustytos šviežios petražolės: saujelės

Gaminimo eiga:
 
1. Pradžioje batono riekeles sudedame į trintuvą bei sumalame. Pakepiname sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus, bei paliekame atvėsti. Tada sumaišome su aliejumi, druska bei juodaisiais pipirais.
 
2. Tuomet žuvies file supjaustome vienodais gabaliukais. Kiekvieną gabaliuką voliojame į kiaušinio plakinį, džiūvėsėlius bei dedame į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 15–20 minučių (kepimo laikas priklausys nuo žuvies gabaliukų dydžių).
 
3. Tada padažui skirtus ingredientus sumaišome dubenėlyje bei patiekiame prie žuvies. Skanaujame!

Šaltinis: http://gaminam.lt/tr...epta-orkaiteje/

Atsakyti