Įkraunama...
Įkraunama...

Žuvis

QUOTE(Zivukas.d @ 2014 04 15, 15:11)
Sveiki,
gal kas galite pasidalinti skaniu receptu is lydekos (turiu saldyta, nemaza) - kepti paprastai keptuveje nesinori

as irgi turiu kalna saldytos lydekos , bet ne file,o tu kuneliu biggrin.gif ar kaip juos pavadinti biggrin.gif , neismastau ka padaryt is ju schmoll.gif
Atsakyti
Aš viriau žuvienę iš lydekos, bet ne iš šaldytos,gal tiktų ir šaldyta? Labai skanu, o jei didesnė,bet su oda, bandykit farširuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bridz)
as irgi turiu kalna saldytos lydekos , bet ne file,o tu kuneliu  biggrin.gif  ar kaip juos pavadinti  biggrin.gif , neismastau ka padaryt is ju  schmoll.gif

Skanu troskinta lydeka su daud daug svogunu ir majonezu arba uzkepta folijoje sloksniuota (zuvies gabaliukas ant jos svogunu, grybu, galima dar kokiu darzoviu ir virsu patepti majonezu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masiania*: 28 balandžio 2014 - 14:12
Kaip skaniai pasigaminat upėtakį? ax.gif tik be visokių troškintų svogūnų ir makaronų blush2.gif aš mėgstu tiesiog rankovėj paprastai iškeptą, o gal kažką skaniau ar gurmaniškiau pasiūlysit? mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip skaniai pasigaminat upėtakį? ax.gif tik be visokių troškintų svogūnų ir makaronų blush2.gif aš mėgstu tiesiog rankovėj paprastai iškeptą, o gal kažką skaniau ar gurmaniškiau pasiūlysit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2014 05 02, 00:18)
Kaip skaniai pasigaminat upėtakį? ax.gif  tik be visokių troškintų svogūnų ir makaronų blush2.gif  aš mėgstu tiesiog rankovėj paprastai iškeptą, o gal kažką skaniau ar gurmaniškiau pasiūlysit? mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip skaniai pasigaminat upėtakį? ax.gif  tik be visokių troškintų svogūnų ir makaronų blush2.gif  aš mėgstu tiesiog rankovėj paprastai iškeptą, o gal kažką skaniau ar gurmaniškiau pasiūlysit? mirksiukas.gif

Bandykit pamarinuot ir ant grotelių kept, paprasta, bet skanu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes , Kaunietes rekomenduokit kur skanios ir sviezios zuvytes nusipirkti smile.gif del sveikatos bedu galiu valgyt tik vistiena ir zuvyte - o maximoj man ji baisiiiiii smile.gif
Atsakyti
man patiko kas mokate rusiskai:
http://kuharka.ru/re...rimp/14255.html
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 05 04, 21:39)
Sveikutes , Kaunietes rekomenduokit kur skanios ir sviezios zuvytes nusipirkti  smile.gif del sveikatos bedu galiu valgyt tik vistiena ir zuvyte - o maximoj man ji baisiiiiii smile.gif

Sviezios dar turguje buna, pasidairykite artimiausiame
Papildyta:
QUOTE(Vikuute @ 2014 05 04, 21:39)
Sveikutes , Kaunietes rekomenduokit kur skanios ir sviezios zuvytes nusipirkti  smile.gif del sveikatos bedu galiu valgyt tik vistiena ir zuvyte - o maximoj man ji baisiiiiii smile.gif

Sviezios dar buna turguje, pasidairykite artimiausiame
Atsakyti
Ateina adventas, Kūčios, pasninkai mirksiukas.gif , pasidalinkim skaniais žuvies receptais 4u.gif
Atsakyti
Kaip gaminate vėgėlę? ax.gif
Atsakyti
Mano ir mano mylimojo favoritas lasisa su spinatais ir tzatziki padazu. Receptas labai paprastas.
Lasisos file pabarstome citrinpipiriais, druska. Kepame orkaiteje (as kepu grilyje). Pagardiname citrinu sultimis.
Kol zuvis kepa gaminame spinatus. I keptuve ipilame siek tiek alyvuogiu aliejaus, pakepiname spinatus.iberiame druskos ir pipiru, dedame megstamo surio.As dazniausiai naudoju dziugo arba parmezano.
Tzatziki padazas gaminamas dar lengviau. Skonis dieviskas.tzatziki labai tinka prie lasisos.
Atsakyti
Ar šaldyti špinatai tiktų?
Atsakyti