QUOTE(gurmans @ 2013 05 13, 11:22)
Kaip dziugu,kad puikiai gavosi.
Zinote,cia man viena mamyte (jei neklystu Sypsenele),parekomendavo marinuoti su adzika (ir adzikos dar kazkiek palikti viduje),tai isbandziau.Rekomenduoju ir Jums pabandyti nors viena zuvyte ,isties laaaabai skanai gavosi. Na toks itin maloniai specifinis skonis.Tik reiktu kepti is nesaldytos skumbres,nes as viena specialiai uzsaldziau,tai skonis laaabai suprastejo.
Papildyta:
Aha ,del gleiviu ,jau aiskaiu.
Dabar sakykite,jei as noriu ta zuvi patroskinti ant lauzo keptu svogunu ir pomidoru pastos padaze,ar tikrai tu zvynu nesijaus ,na jie susilydys nuo karscio ar juos reiks rankioti po viena?
Zinote,cia man viena mamyte (jei neklystu Sypsenele),parekomendavo marinuoti su adzika (ir adzikos dar kazkiek palikti viduje),tai isbandziau.Rekomenduoju ir Jums pabandyti nors viena zuvyte ,isties laaaabai skanai gavosi. Na toks itin maloniai specifinis skonis.Tik reiktu kepti is nesaldytos skumbres,nes as viena specialiai uzsaldziau,tai skonis laaabai suprastejo.
Papildyta:
Aha ,del gleiviu ,jau aiskaiu.
Dabar sakykite,jei as noriu ta zuvi patroskinti ant lauzo keptu svogunu ir pomidoru pastos padaze,ar tikrai tu zvynu nesijaus ,na jie susilydys nuo karscio ar juos reiks rankioti po viena?
Jie per daug smulkus, kad jaustusi, jei jausis nevalgykite odos tada ir tikrai nieko nebus