Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Visoms visoms visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Atsakyti
Zemga, dziaugiuosi del jusu 4u.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi su visom nestuke.gif kurios gavo gera atsakyma thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
iškilo klausimas, ar būna taip, kad Prisca II tyrimo rezultatai žymiai geresni nei Pr.I? Kad net vandenų tyrimo nebereiktų? smile.gif Aš nesitikiu, kad taip bus, bet vat ar buvo kam nors taip?
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 14, 11:36)
iškilo klausimas, ar būna taip, kad Prisca II tyrimo rezultatai žymiai geresni nei Pr.I? Kad net vandenų tyrimo nebereiktų? smile.gif Aš nesitikiu, kad taip bus, bet vat ar buvo kam nors taip?

Ir man šitas dalykas įdomus, nors man iš karto gydytoja užrašė vandenų tyrimą darytis, nors dar laukiu Prisca2 rezultatų g.gif
Atsakyti
Bijau sumeluoti, bet man atrodo, kad gali 4u.gif nes kai buvau pas gydytoja kabinete (pas genetikus), tai ji pacientei telefonu sake, kad situacija pagerejo, t.y. rizika sumazejo, daugiau nei du kartus. Bet ar po tokiu atsakymu atsisakoma vaisiaus vandenu tyrimo tai tikrai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(saula @ 2010 10 13, 19:00)
Sveikos

Dariausi kraujo tyrima Santariskese ta PriscaII, laukiau atsakymo visa savaite ir gale suzinojau nelemtus rezultatus, kad man DS tikimybe 1:180  verysad.gif , tikrai tokio atsakymo nesitikejau...
dabar laukia vandenu tyrimas, kuri uzrase tik pirmad, nes daro ten tik pirmadieniais, ziauriai nerimauju, nerandu sau vietos, kaip isgyventi ta savaite? o dar kol atsakymu sulauksiu....
dziugina tik tas , kad exo viskas rodo gerai, na ir visas temas pasiskaicius raminu save, kad cia tik tikimybe ir kitoms su blogesniais rezultatais vendenuko tyrimas parodo, kad leliukas sveikas smile.gif

Zemga, linkiu tau ryt sulaukti geru atsakymu, laikau uz tave kumscius 4u.gif

Sveika, saula 4u.gif ir visos isgyvenusios ta pati 4u.gif
Matyt teks pasimatyti pirmadini...Musu situacija analogiska.Penktadieni daremes echo, kartu paeme kraujo tyrimus, o antradieni jau suzinojau nekokius atsakymus -padidintos rizikos DS.1:200. Pasiule vaisiaus vandenu tyrima..Ir as nesitikejau tokio atsakymo, echo metu viskas buvo kuo puikiausiai, mums taip pat pasake, kad turesim mergyte. Beje, dariausi ir Prisca I tyrima-tai tiek sprando raukslele, tiek kraujas buvo geri.
Tikiuosi geriausio, kazkaip stengiuosi ramiai islaukti.Bet, zinoma, mintys lenda visokios..
Stiprybes visoms 4u.gif
Atsakyti
Kuo daugiau skaitau, tuo mažiau aišku. Jeigu man Prisca I būtų buvęs geras, tai aš Pr.II net nesidaryčiau, o čia va, pasirodo, kad II tyrimas gali būti blogas. Ir dar skaičiau, kad geriausia kai echoskopo duomenys daryti tą pačią dieną kaip ir kraujo tyrimas, tada rezultatai tiksliausi, o pas mane 3 dienų skirtumas tarp echoskopo ir kraujo paėmimo.
Ech, sėdžiu su paskutiniais džinsais į kuriuos įtelpu, bet pirkti naujų drabužių nekyla rankos.. tfu
Atsakyti
Sveikos wink.gif , as irgi turejau toki "rupesteli". Mano prisca II atsakymai buvo du, vienas del dauno rode 1:230, kitas 1:90. Antrasis rode didesne rizika, nes pagal echoskopa mano vaikiukas tuo metu buvo jau didesnis nei pagal paskutine menesiniu diena. Teko imti vandenis. Viskas baigesi gerai, bet as dar laukiu atsakymo viso kariotipo istyrimo. Norejau paklaust, ar toms kurioms eme vandenis ziurejo ir kariotipa visa? Dabar pradedu galvot, kad gal kazkas negerai jeigu visom tyre tik del triju ligu, o man del visko
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ele:) @ 2010 10 15, 10:44)
Sveikos wink.gif , as irgi turejau toki "rupesteli". Mano prisca II atsakymai buvo du, vienas del dauno rode 1:230, kitas 1:90. Antrasis rode didesne rizika, nes pagal echoskopa mano vaikiukas tuo metu buvo jau didesnis nei pagal paskutine menesiniu diena. Teko imti vandenis. Viskas baigesi gerai, bet as dar laukiu atsakymo viso kariotipo istyrimo. Norejau paklaust, ar toms kurioms eme vandenis ziurejo ir kariotipa visa? Dabar pradedu galvot, kad gal kazkas negerai jeigu visom tyre tik del triju ligu, o man del visko
doh.gif

man viso kariotipo irgi netyre, kazkaip daktare issireiske kad nera reikalo, nes pas mane buvo stipriai isreiksta rizika tik del DS g.gif tai dare ta tyrima kur tiria tik 13,18,21 chromosomas.
Atsakyti
Vel pradedu panikuot, man kazka gydytoja sake, bet as jau is to siaubo nieko nebepamenu. Tik zinau, kad visos kitos ligos yra dar retesnes uz dauno, edvardso ir patau. huh.gif
Atsakyti