QUOTE(lotus9 @ 2010 10 13, 14:17)
jei manęs klausi tai skaičiukai tokie: 1:374; 1:126; 1:144. telefonu gydytoja nelabai ir ką tepaaiškino, kiek pati internete informacijos radau tiek. tiesa ir man 33 m, laukiuosi pirmo vaikiuko.
Tavęs klausiau
Papildyta:
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 13, 14:17)
O kodel daretes tyrimus? Jeigu zinia apie galima kudikio apsigimima nekeistu jusu sprendimo gimdyti ar ne, tuomet tyrimu tikrai nevertejo apskritai darytis.
Savaime suprantama, jei tyrimai patvirtintų kurį nors sindromą, kad ir kaip būtų liūdna, sprendimą priimčiau.
Mano atveju gavosi, kad rezultatai nėra labai tragiški, sprando raukšlė gera, DS 1: 232. Mielu noru daryčiausi vandenų tyrimą, jei nebūtų rizikos persileidimui...O dabar gaunasi, kad persileidimo rizika vos ne didesnė nei mano gauta rizika sindromui ...Tai nei į tą pusę, nei į kitą. Reikia rizikuoti ir darytis matyt ...
Papildyta:
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 13, 14:17)
jei manęs klausi tai skaičiukai tokie: 1:374; 1:126; 1:144. telefonu gydytoja nelabai ir ką tepaaiškino, kiek pati internete informacijos radau tiek. tiesa ir man 33 m, laukiuosi pirmo vaikiuko.
Jurgasim, Jūs irgi galite kai kurių komentarų neskaityti. kad nesinervuotumėt.
Aš irgi laukiuosi pirmo, ir iš karto su pirmu teks pereikti visus genetikos etapus
Tai pagal amžių jūs irgi dar nepapuolat į rizikos grupę ?