Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

Gerai jauciausi ir dabar gerai jauciuosi, todel specialiai tikrai nesiilsejau smile.gif . Tyrima dare pirmadieni, o atsakymas tik rytoj........ unsure.gif . Kaip islaukti verysad.gif ?
Atsakyti
QUOTE(zemga @ 2010 10 13, 13:18)
Gerai jauciausi ir dabar gerai jauciuosi, todel specialiai tikrai nesiilsejau  smile.gif  . Tyrima dare pirmadieni, o atsakymas tik rytoj........ unsure.gif  . Kaip islaukti  verysad.gif  ?

Nu kaip nors vieną dienelę, ne tiek daug liko laukti 4u.gif 4u.gif Permiegosi ir rytoj jau bus aišku 4u.gif
Mes irgi lauksim žinių smile.gif
O man dar kiek laukimo verysad.gif Ilgos savaitės, pirmiausia iki tyrimo, po to iki atsakymo cry.gif Kaip išlaukt ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zemga @ 2010 10 13, 12:15)
Nu va. Rytoj suzinosiu atsakymus. Labai labai bijau  fear.gif .

viskas bus gerai 4u.gif
QUOTE(vilmandr @ 2010 10 13, 12:29)
Labas  4u.gif

Gerai, kad atsirado nauja tema, nes ji man irgi labai aktuali.
Po pirmo kraujo tyrimo gavau atsakymą, kad DS 1:232, nors mano amžiaus rizika 1:1000 kažkur ...Nors buvau įsitikinusi, kad esu sveika ir pagal amžių nepatenku į rizikos grupę. Dabar po poros savaičių laukia vandenų tyrimas  verysad.gif Labai pergyvenu dėl persileidimo rizikos ...Gal ką apie tai girdėjote ?
Pasak genetikes, persileidimo rizika 1:100 ...Man atrodo, kad čia reali grėsmė, o jei vaikutis yra visiškai sveikas ir taip rizikuoti  verysad.gif

na persileidimo tikimybe yra bet tai tikrai labai reti atvejai, mano atveju rizika buvo didesne nei iprastai, nes placenta priekineje sienoje ir reikejo per ja durti, taciau profesionaliai atlikta procedura, ir nebuvo jokiu pasekmiu, jauciausi puikiai, aisku kelias dienas reikia pasisaugoti, pagulineti, bet tikrai nera ko bijoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airish: 13 spalio 2010 - 14:28
man Prisca II laukti apie 3 sav.. faktas, kad nieko jis geriau neparodys ir reikės vaisiaus vandenų tyrimo. Vakar per visą dieną ir šią naktį tai buvau siaube, dabar pradedu atsigavinėti, bet l.sunku galvoti blaiviai. jei nuoširdžiai, dabar jau gailiuosi, kad pasidariau pirmą tyrimą, nes dabar galėsiu nusiraminti tik nuėjusi iki galo. verysad.gif irgi, neįsivaizduoju, kaip išlauksiu. Turbūt reik patikėti, kad iš tikrųjų viskas yra gerai.. kažkaip
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 13, 13:29)
man Prisca II laukti apie 3 sav.. faktas, kad nieko jis geriau neparodys ir reikės vaisiaus vandenų tyrimo.  Vakar per visą dieną ir šią naktį tai buvau siaube, dabar pradedu atsigavinėti, bet l.sunku galvoti blaiviai. jei nuoširdžiai, dabar jau gailiuosi, kad pasidariau pirmą tyrimą, nes dabar galėsiu nusiraminti tik nuėjusi iki galo.  verysad.gif irgi, neįsivaizduoju, kaip išlauksiu. Turbūt reik patikėti, kad iš tikrųjų viskas yra gerai.. kažkaip

Man irgi daro antrą kraujo tyrimą, bet mane iš karto užrašė vandenų tyrimui net nelaukiaunt PRISCA II rezultatų g.gif g.gif Kažin kodėl ?
Tai vat man irgi tas pats, nežinau, ar reikėjo darytis tą PRISCA I, nes dabar jau nėra kur dėtis, kai rezultatai nėra geri ...O kiek nervų kainuoja tas laukimas, aš jau kokią trečią naktį iš eilės sapnuoju visokius košmarus, o po vakarykščio apsilankymo, tai net gydytoją šią naktį sapnavau sad.gif
Matau, kad ne viena tokia esu, tai kazkaip lengviau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 13, 13:29)
man Prisca II laukti apie 3 sav.. faktas, kad nieko jis geriau neparodys ir reikės vaisiaus vandenų tyrimo.  Vakar per visą dieną ir šią naktį tai buvau siaube, dabar pradedu atsigavinėti, bet l.sunku galvoti blaiviai. jei nuoširdžiai, dabar jau gailiuosi, kad pasidariau pirmą tyrimą, nes dabar galėsiu nusiraminti tik nuėjusi iki galo.  verysad.gif irgi, neįsivaizduoju, kaip išlauksiu. Turbūt reik patikėti, kad iš tikrųjų viskas yra gerai.. kažkaip

zinoma kad reikia tiketi, tik tikejimas gali padeti 4u.gif man teko kankintis menesi laiko doh.gif nuo to kai suzinojau PriscaI atsakyma iki to kai gavau vandenu atsakyma, baisiausias menuo mano gyvenime doh.gif nemiegojau, nevalgiau, pradejo kristi svoris, nors jau turejo augti doh.gif taciau labai stipriai tikejau ir viskas baigesi gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
vilmandr,
kai paskaitau, tai tik reta, kuri darėsi genetinius tyrimus, išgirdo, kad jos kraujo tyrimai geri. šiandien, nustūmusi darbus į šalį, net savotišką apklausą padariau pažįstamų mamų. beveik visos tvirtina tą patį-visų tyrimai blogi, bet apsigimusio nei vieno. galiausiai vandenų tyrimas parodo, kad rizikos nėra.
aš galvoju.. nu absurdas, echoskupu apžiūrėjo, išmatavo, kaip viskas puikiai, o kraujo tyrimai-viską suš..
ir dar, reikia kažkaip suprasti, kad tai tik skaičiai, statistika, jokia ne diagnozė. bet mane veikia tai, kad vaisiaus vandenų tyrimo metu persileidimo tikimybė dar didesnė nei turėti apsigimusį vaikutį..
grįšiu iš darbo namo, pamedituosiu smile.gif kad viskas gerai, nes taip ir yr. tyrimus pasidarysiu dėl šv. ramybės. jei duos Dievulis ir viskas bus gerai, nebesidarysiu joookiu komercinių tyrimų, nebeprišnekins ir nebeįtikins niekas. tik mėgausiuos laukimu. oo kad taip būtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airish @ 2010 10 13, 13:37)
taciau labai stipriai tikejau ir viskas baigesi gerai mirksiukas.gif

Kaip norėčiau, kad man taip baigtųsi unsure.gif Ir galėčiau laiminga švęsti Kalėdas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2010 10 13, 13:48)
Kaip norėčiau, kad man taip baigtųsi  unsure.gif Ir galėčiau laiminga švęsti Kalėdas    unsure.gif

taip ir bus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotus9 @ 2010 10 13, 13:43)
bet mane veikia tai, kad vaisiaus vandenų tyrimo metu persileidimo tikimybė dar didesnė nei turėti apsigimusį vaikutį..

Nu va ir man tas pats, echoskopu viskas puikiai buvo...O kraujas parodė ką kita.
Vat tas mane labiausiai ir veikia, jei vaikutis yra visiškai sveikas, o čia kažkokiais tyrimais gali jį prarasti...nezinau ką reiktų darytim, jei taip atsitiktų...
O ir gerai jaučiuos, galėčiau tik mėgautis laukimu, o dabar visos mintys apie kažkokius tyrimus, persileidimus, tikrai sunku... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(airish @ 2010 10 13, 13:37)
nuo to kai suzinojau PriscaI atsakyma iki to kai gavau vandenu atsakyma, baisiausias menuo mano gyvenime doh.gif

O Prisca2 darėtės ?
Atsakyti
QUOTE(vilmandr @ 2010 10 13, 16:23)
Nu kaip nors vieną dienelę, ne tiek daug liko laukti  4u.gif  4u.gif Permiegosi ir rytoj jau bus aišku 4u.gif
Mes irgi lauksim žinių  smile.gif
O man dar kiek laukimo  verysad.gif Ilgos savaitės, pirmiausia iki tyrimo, po to iki atsakymo  cry.gif Kaip išlaukt ? verysad.gif

Parasysiu rytoj savo naujienas.
Atsakyti
QUOTE(zemga @ 2010 10 13, 13:59)
Parasysiu rytoj savo naujienas.

Lauksim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nors vienai iš mūsų gyvenimas prašviesės 4u.gif
Atsakyti