Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

man prasta avon kosmetika.. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meile2010 @ 2010 10 28, 18:02)
man prasta avon kosmetika.. g.gif  g.gif

Kas netiko, nepatiko ?? g.gif
Atsakyti
Turiu keleta klausimeliu tom ,kas jau turi 16 kataloga: (nes kitoje temuteje nesulaukiu ats.)
1)ar bus dregme saugancios puskojines,kokia kaina?
2)dregmes saugancios pristines,kaina?
3)kokias prekes reikes pirkti,kad butu galima isigyti ta faina laikikli papuosalams?
4)ar bus nuolaida ir kokia teptuku rinkiniui (su deklu tas kur 15kataloge 45psl.)?

Mergaites, kurios esat isbandziusios jau tas puskojines ir pirstines is spa linijos apie kurias klausiu, ar jos fainos? ar nevertos pinigu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 20:13)
Turiu keleta klausimeliu tom ,kas jau turi 16 kataloga: (nes kitoje temuteje nesulaukiu ats.)
3)kokias prekes reikes pirkti,kad butu galima isigyti ta faina laikikli papuosalams?
4)ar bus nuolaida ir kokia teptuku rinkiniui (su deklu tas kur 15kataloge 45psl.)?

Mergaites, kurios esat isbandziusios jau tas puskojines ir pirstines is spa linijos apie kurias klausiu, ar jos fainos? ar nevertos pinigu? g.gif

As turiu kojines - tai kremu pasitepusi uzsidedu jas nakciai. Mano kojos ismiera 38-39, tai jos man kiek didokos. smile.gif Kad kazkoks poveikis butu isskirtinis nei su paprastom kojinem, negaleciau pasakyti. smile.gif Siaip, malonios kojai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2010 10 28, 20:30)
As turiu kojines - tai kremu pasitepusi uzsidedu jas nakciai. Mano kojos ismiera 38-39, tai jos man kiek didokos. smile.gif Kad kazkoks poveikis butu isskirtinis nei su paprastom kojinem, negaleciau pasakyti. smile.gif Siaip, malonios kojai. smile.gif

drinks_cheers.gif lyg mano mintys parašytos biggrin.gif .. Vieną rytą teko lovoj ieškot vienos kojinės, nusmuko kažkaip lotuliukas.gif , bet šiaip nesigailiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šmukštukė @ 2010 10 28, 19:34)
drinks_cheers.gif  lyg mano mintys parašytos  biggrin.gif .. Vieną rytą teko lovoj ieškot vienos kojinės, nusmuko kažkaip lotuliukas.gif , bet šiaip nesigailiu  thumbup.gif
Jau juokiausi lotuliukas.gif va to ir bijojau, nes mano koja 38 dydzio ir kuda doh.gif tai galvoju bus bajeris, kad busiu kaip buratinas su per didelem kojinem lotuliukas.gif hmmm...tai gal su savo kokiom naktinukem siltom butu efektas didesnis? rolleyes.gif O kazin kaip pirstinaites, ar nebus kaip statybininku dideles blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 19:13)

1.) nebus
2.) nebus
3.) Reiks pirkti is tam tikru pslp. - rankines, papuosalai, laikrodziai... Ir kainuos 34.90 Lt
4.) kainuos 24.90 Lt (ji (ir siaip makiazo prekes) perkant bus galima imti kosmetine uz 5.90 Lt)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 20:43)
[size=1][/size]Jau juokiausi  lotuliukas.gif  va to ir bijojau, nes mano koja 38 dydzio ir kuda  doh.gif  tai galvoju bus bajeris, kad busiu kaip buratinas su per didelem kojinem  lotuliukas.gif  hmmm...tai gal su savo kokiom naktinukem siltom butu efektas didesnis?  rolleyes.gif O kazin kaip pirstinaites, ar nebus kaip statybininku dideles  blink.gif

Oi, tai as kasryt tas kojines is lovos galo susirankioju lotuliukas.gif jos man kartais nusmunka kai tik taisausi atsigulti ir uzsikloti. smile.gif Galvoju kad reikes su siulu sukabinti kurioj tai vietoj - taip pasisiaurinsiu jas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2010 10 28, 21:02)
Oi, tai as kasryt tas kojines is lovos galo susirankioju  lotuliukas.gif  jos man kartais nusmunka kai tik taisausi atsigulti ir uzsikloti. smile.gif Galvoju kad reikes su siulu sukabinti kurioj tai vietoj - taip pasisiaurinsiu jas.  biggrin.gif

ojjj, nebejuokinkit lotuliukas.gif
nesukint per daug galvos,kaip susimazint,o tiesiog uzsimaukit ant virsaus savo ismieros kojinytes,tai nenusmuks tos "per dideles"
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 28, 20:43)
[size=1][/size]Jau juokiausi  lotuliukas.gif  va to ir bijojau, nes mano koja 38 dydzio ir kuda  doh.gif  tai galvoju bus bajeris, kad busiu kaip buratinas su per didelem kojinem  lotuliukas.gif  hmmm...tai gal su savo kokiom naktinukem siltom butu efektas didesnis?  rolleyes.gif O kazin kaip pirstinaites, ar nebus kaip statybininku dideles  blink.gif

turiu ir kojines, ir pirštines; kojinės dar laukia savo eilės kada bus išbandytos lotuliukas.gif o pirštinės nėra per didelės smile.gif bent man, paparastai dėvinčiai 8 dydžio pirštines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 10 14, 16:03)
Sveikos
Turiu klausimeli,ar dar tebegaminamas ilginamasis atskiriamasis blakst.tusas?seniai bemaciau g.gif

g.gif
Atsakyti
norėčiau paklausti naudojančių Planet Spa kūno sviestą, ar jis labai riebus, greitai susigeria?
o kaip Skin So Soft serijos kūno losjonas su mineralais, jis daugiau blizgesiui kaip suprantu skirtas, o ne odai drėkinti?? g.gif
Atsakyti