Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(fairynlovely @ 2010 10 24, 21:57)
Norejau paklausti, kaip tas balzamas lupoms kur indelyje? kaip veikia? ar veikia?  g.gif  7ml man regis maziau uz standartinius indelinius lupu balzamus

Nzn man tai jis idomus jo tiek nera kiek pavaizduota tu lupu blizgio yra iki to susiaurejimo.na gal supratot. tai lb napatogu juo teptis na bent jau man.

QUOTE(lady_m @ 2010 10 25, 17:09)
Gal kas matėte sekantį katalogą ir galit pasakyt ar bus nuolaida Perfect wear ilgai išliekantiems lūpų blizgesiams? smile.gif

jei apie tuos itin patvarius klausiat tai nebus nuolaidos.

Atsakyti
sveikos, norejau paklausti, gal kuri turit ir bandet jau nagu stiprikli su perlais, kur buteliukas iskart su sepeteliu? kaip atrodo? kaip tepasi? ar ilgai laiko?

aciu labai!
Atsakyti
QUOTE(vestagera @ 2010 10 25, 23:52)
sveikos, norejau paklausti, gal kuri turit ir bandet jau nagu stiprikli su perlais, kur buteliukas iskart su sepeteliu? kaip atrodo? kaip tepasi? ar ilgai laiko?

aciu labai!

As tik esu uztepusi paziureti spalvos, ar tikrai tokia rozine kaip kataloge atrode. Tai zinokite spalva labai blyski, beveik nesimato rozinio atspalvio. smile.gif Del poveikio tai negaliu nieko parasyti.
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2010 10 26, 09:10)
As tik esu uztepusi paziureti spalvos, ar tikrai tokia rozine kaip kataloge atrode. Tai zinokite spalva labai blyski, beveik nesimato rozinio atspalvio.  smile.gif Del poveikio tai negaliu nieko parasyti.

kas liečia spalvas, tai labai faina naujoji 2011 metų spalvų paletė. Net krempudrų atspalviai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edukas82 @ 2010 10 24, 20:49)
Serumas skirtas visų tipų plaukams, ne tik blondėms hihihi.gif

Vot ir nea, man reikia balintiems plaukams.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(blakstiena5 @ 2010 10 24, 19:57)
serumas plauku galiukam yra buteliuke su zaliais

Cia jis visu tipu plaukams?
Atsakyti
QUOTE(biliaba @ 2010 10 24, 20:49)
tai kad yra  g.gif 136 psl  g.gif 29,9

Cia su nuolaida ar be nuolaidos tiek kainuoja?
Papildyta:
QUOTE(Mili04 @ 2010 10 25, 16:40)
Nzn man tai jis idomus jo tiek nera kiek pavaizduota tu lupu blizgio yra iki to susiaurejimo.na gal supratot. tai lb napatogu juo teptis na bent jau man.

Cia kalba eina apie ta paskutiniam psl.drekinamaji balzama lupoms? tokiam mazam apvaliam ? nuotraukyteje tai lupos tokios ruzavos atrodo, jis su spalva? Ar riebus? kaip tepasi?
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 16:00)
Cia su nuolaida ar be nuolaidos tiek kainuoja?
Papildyta:

Cia kalba eina apie ta paskutiniam psl.drekinamaji balzama lupoms? tokiam mazam apvaliam ?  nuotraukyteje tai lupos tokios ruzavos atrodo, jis su spalva? Ar riebus? kaip tepasi?

Be nuolaidos 40lt
Aha apie ta paskutiniam psl. sneku,as jo net nebandziau tai del spalvos nieko negaliu pasakyti,matosi kad permatomas, skaniai kvepia,bet kazko daugiau negaliu pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesute @ 2010 10 26, 09:10)
As tik esu uztepusi paziureti spalvos, ar tikrai tokia rozine kaip kataloge atrode. Tai zinokite spalva labai blyski, beveik nesimato rozinio atspalvio.  smile.gif Del poveikio tai negaliu nieko parasyti.

spalva blyški ir du kartus užtepus, ir tris smile.gif nesigauna to "perlų efekto" kaip kataloge pavaizduota schmoll.gif dėl poveikio negaliu nieko pasakyt - reikia ilgiau panaudot smile.gif patinka, kad labai greit džiūsta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vėjai keturi @ 2010 10 26, 19:35)
spalva blyški ir du kartus užtepus, ir tris smile.gif nesigauna to "perlų efekto" kaip kataloge pavaizduota schmoll.gif dėl poveikio negaliu nieko pasakyt - reikia ilgiau panaudot smile.gif  patinka, kad labai greit džiūsta drinks_cheers.gif

thumbup.gif aciu! Va as jo ir norejau del tu perlu blizgesio, pasirodo jo nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 10 26, 20:43)
thumbup.gif aciu! Va as jo ir norejau del tu perlu blizgesio, pasirodo jo nera  verysad.gif

Man tai patiko jis. Yra blizgesys ir vos vos rausvas atspalvis. Ir labai greit dziuna thumbup.gif . As kai tingiu nagus ispletus sedet ir laukt kol nudzius, tai man patinka ir naturaliai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Guosta @ 2010 10 27, 12:10)
Man tai patiko jis. Yra blizgesys ir vos vos rausvas atspalvis. Ir labai greit dziuna thumbup.gif . As kai tingiu nagus ispletus sedet ir laukt kol nudzius, tai man patinka ir naturaliai atrodo

Daug geriau, nei natūraliai.
Aš nemėgstu pati nagų lakuot, bet norisi, kad gražiai atrodytų. O tas spindesys toks gražus, subtilus, bet vis tik yra spindesys.
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif noreciau atsiliepimu apie ta odos valikli nauja su servetelem, gal kas turit? kaip jis veikia ir kaip odai ka daro, kaip patinka? 4u.gif
Atsakyti