Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

QUOTE(Wyga @ 2011 05 05, 13:58)
Labas, kaip tie naujo depiliaciniai kremai, ar tikrai nuima?

Depiliacinis kremas superinis! thumbup.gif
Pirmasis kuris man tiko ir tikrai pašalino visus plaukelius. Kvapas truputį ne koks, bet oda nesudirgo ir netgi tapo švelnesnė. Tikrai verta pabandyti!
Atsakyti
Naudojau nemazai ivairiu Avon sampunu, seip man patika, gerai isplauna, blizga plaukai, be to gan taupiai naudojasi. Vienintelis sampunas, kuris netiko visiskai buvo kazkoks su braskem is Naturals serijos, plaukai siurkstus lyg su ukisku muilu praplauti atrodydavo lotuliukas.gif
Laukiu naujojo NATURALS Cherry Blossom Daily Refreshing Shampoo ^^
Atsakyti
QUOTE(Estrellitta @ 2011 04 27, 20:45)

QUOTE(Dimeira @ 2011 05 06, 02:28)
Sveikos konsultantes. Nezinau ar cia kreipiuosi,bet tikiuosi atsiras norinciu suteikti informacijos. Mane domina tapimas konsultante, bet ne Lietuvoje. Kaip tai padaryti zinau, bet domina kokia viso to nauda jums pacioms konsultantems? smile.gif

Mergaitės, Jums čia, nes šitoj temoj kalbama tik apie kosmetiką, ir kalba nebūtinai konsultantės;)
o dabar į temą:
Man AT serijos šampūnai ir ne tik nerealūs, jau seniai naudoju, vien dėl jų pati pradėjau užsakinėti iš avon 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, atbėgau išgirti nail pro nagų lako (green with envy), atlaikė nuo pirmadienio visą savaitę, be jokio pagrindo, tik viršutini sluoksnis, tai tik šian vos vos trupėt pradėjo, o per savaitę viską dariau ir indus ploviau ir skalbiau...
Atsakyti
labai domins atsiliepimai apie naują apynagių želė su vitaminu c. thumbup.gif
Atsakyti
gal kas zinot, nuo kokio amziaus vaikuciams tinka Avon kremai nuo saules? 4u.gif
Atsakyti
Negaliu atsidziaugti siuo daiktu:
user posted image
Kelias savaites saziningai kelis kartus per diena tepiau, sunaudojau 1/4 buteliuko, o jau nagai maziau sluoksniuojasi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, kokie atsiliepimai apie naujajį savaiminio įdegio krema kūnui ir veidui? ax.gif
Atsakyti
sveiki, ieskau konsultanciu is Vilniaus, noriu uzsisakyte keletos prekyciu, tikiuosi pigiau nei kataloge ax.gif
Laukiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
Ieskau Avon konsultantes Kaune. Noreciau uzsisakyt magneta ant saldytuvo. Toki:
I az 4u.gif
http://www.google.lt...AFcme-QaEv4WHDQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamamia_80: 14 gegužės 2011 - 14:53
QUOTE(Zmonyte @ 2011 05 12, 18:18)
gal kas zinot, nuo kokio amziaus vaikuciams  tinka Avon kremai nuo saules?  4u.gif

Patį pirmą kartą mano sūnus "Avon" kremą nuo saulės išbandė būdamas pusantrų metų (SPF 50, atsparus vandeniui). Labai juo džiaugiausi, nes sūnaus odelė vos vos parudo, o ir po pasipliuškenimo jūroj nereikėdavo iš karto vėl tept, matosi net kaip nubėga vanduo kaip nuo plėvelės.
Nuo metukų, manau, drąsiai galima tepti, susilaikyčiau tik nuo to spalvoto, maža kas, gali ir sudirgint. Jei vaikutis visai mažulytis, siūlyčiau su gydytoja pasikonsultuot, be to tokius mažuliukus šiaip ar taip labai saugot nuo saulės labai reikia.
Atsakyti
Labas, as t.p. ieskau is ko galeciau nusipirkti Avon gaminiu pigiau.
Gyvenu uz Pilaites, todel man butu patogiausia -Pilaite.
Noreciau pavartyti kataloga, siandien esu mieste, todel buciau dekinga uz sms, jei atsirastu norinciu padeti.
Mano tel. 868746430
Atsakyti