Įkraunama...
Įkraunama...

AVON kosmetika 50 tema

labai aciu uz atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrellitta @ 2011 04 21, 16:51)
Sveikos.Turiu klausimą.Dariau vakar 6 kamp. užsakymą ir pagal jį turėjo išeiti dvi piniginės po 9,90 lt.Kai dariau,nerodė,kad nėra vienos prekės ir su ja turėjo gautis visa suma.O šiandien pažiūriu į sąskaitą,parašyta lūpų dažų laikinai nėra,o už tą vieną piniginę priskaičiavo 40 lt doh.gif  Pirmą kartą su tuo susiduriu,neina kažkaip gražint?Nes klientė neims už tokią kainą.

Atsakyti
O man Nuo Avon šampūno galvą nieštėjo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(judita*) @ 2011 04 27, 21:44)

Na taip galejo nutikti ne todel, kad Jus naudojote butent Avon sampuna, o todel, kad Jus blogai pasirinkote sampuno rusi, kuri neatitinko Jusu plauku ir galvos odos bukles...

As naudoju asmeniskai Avon sampunus jau 6 metus...ir jokio niezulio nepastebejau...nepakartojami yra AT sampunai...bei vienas is mylimiausiu mano dabar yra 2-in-1 sampunas ir balzamas su mangais ir imbieru...tiesiog dieviskas kvapas...na bent jau man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(judita*) @ 2011 04 27, 22:44)

sveiki, man irgi avon kosmetikos sampunai netinka ir nepatinka. daug pleiskanu atsiranda ir oda persti
Atsakyti
kur galeciau paziureti 7 kataloga internete?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(merryy @ 2011 04 30, 11:15)
sveiki, man irgi avon kosmetikos sampunai netinka ir nepatinka. daug pleiskanu atsiranda ir oda persti

Na, kaip nevisiem tinka veido kremai taip nevisiem gali tikti ir sampunai...mes juk esam visos sirtingos tuo ir unikalios...todel tik musu deka ir yra ivairiausios kosmetikos, kad kadanors gyvenime rastumeme pacia paciausia smile.gif
Atsakyti
avone sako kad AVON kvapui "Make me wonder" išleistas analogas "Scentini plum twist"
ar kas uostėt gyvai pastaruosius, ar gyvai tas pats kvapas???

Aš jau praradus viltį dėl wonder'io, užsisakiau ebay'uj doh.gif 25 litai gal gavos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 05 03, 14:31)
avone sako kad AVON kvapui "Make me wonder" išleistas analogas "Scentini plum twist"
ar kas uostėt gyvai pastaruosius, ar gyvai tas pats kvapas???

Turiu šituos,gal kažkiek panašūs,bet tikrai analogu nepavadinčiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukė: 05 gegužės 2011 - 08:14
Labas, kaip tie naujo depiliaciniai kremai, ar tikrai nuima?
Atsakyti
Sveikos konsultantes. Nezinau ar cia kreipiuosi,bet tikiuosi atsiras norinciu suteikti informacijos. Mane domina tapimas konsultante, bet ne Lietuvoje. Kaip tai padaryti zinau, bet domina kokia viso to nauda jums pacioms konsultantems? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wyga @ 2011 05 05, 12:58)
Labas, kaip tie naujo depiliaciniai kremai, ar tikrai nuima?

Turiu viena (ne bikini sričiai) asmeniškai aš esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti